• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen kuzu annemindi tabi sosyal medyadan yakalanıyoruz şimdi yemedim o güzelliği desem kim inanır :KK45: Kadir İnanır diye espri yapayım soğuk bir espri :deli:

İnşallah güzel haberler alırsın sende gergin olma aman :KK74:
anneciğinin doğum günü kutlu olsun kuzum,hepbirlikte nice mutlu yıllarınız olsun inşallah:KK36:
kadir inanır :KK70:
inşallah bakalım :işsiz:

Bu ödemlerim ne olacak niye karnım bu kadar şiş bu regli bugün yarın gelecek mi kafamda deli sorularla bayrama giriyorum :işsiz:Kutsal perşembe resmimi koyayım genelde böyleyim ama tartı oynamıyor yahu :kızgın:

1187792.webp

img_591b014cc151d_1494942028.webp

anneciğinin doğum günü kutlu olsun kuzum,hepbirlikte nice mutlu yıllarınız olsun inşallah:KK36:
kadir inanır :KK70:
inşallah bakalım :işsiz:
Amin kuzum inşallah hepimizin çok mutlu musmutlu yılları olsun :dua::KK200:Neden gerildin sen yine bakayım haberdar et beni de merakta bırakma :KK74:

Kadir İnanabilir deli Kadir ulen:rolleyes:bugün keyifli gibiyim sanırım regli olacağım değişik duygu halleri :KK70:

al ver al ver gerçekten bir kere değil 5 kere değil 18 kilo veerip 14 ünü geri almak gerçekten çok kötü :KK43:
Bak sana birşey atıcam. Dün okudum mimu. Çok etkilendim ya. İnan çok yanlış. Ben de yapıyorum bunu ama 5-6 kilo aralıpında. Seninki yüksek. Dur bulup atayım sana bir oku lütfen

Kızlar bu aşağıdaki yazıyı herkes okusun emi
Çok önemli
Gupse özay on paylaşımı bu
Filmleri için sürekli kilo alıp verdiği süreci yazmış

Çok etkilendim ben

Özellikle sen oku mimu88 mimu88

Eki Görüntüle 2179992
farkında olmadan sağlığımızla oynuyoruz
aslında işin özü diyet değil gerçekten ama gerçekten beslenme düzenimizi değiştirmek olmalı,hani yiyorum kilo almıyorum belki ama evet o yediklerim acaba damarlarıma,hormonlarıma,iç organlarıma uzun vadede nasıl etki ediyor,bunun farkında olmalıyız

Mimu biz seninle ben ilk geldiğim de karşılaşmısmıydık sanki:KK64:

evet bende hatırladım seni nasılsın :)

iyiyim canım buralardayız aynen devam ediyoruz
kilo konusunu pek şeyetmesek bu aralar :ıslık:hedefi asla göremedim hep kıyısından dönüyorumda:KK12:

58 yazıyor ama ne güze rakam...

Bak sana birşey atıcam. Dün okudum mimu. Çok etkilendim ya. İnan çok yanlış. Ben de yapıyorum bunu ama 5-6 kilo aralıpında. Seninki yüksek. Dur bulup atayım sana bir oku lütfen

Kızlar bu aşağıdaki yazıyı herkes okusun emi
Çok önemli
Gupse özay on paylaşımı bu
Filmleri için sürekli kilo alıp verdiği süreci yazmış

Çok etkilendim ben

Özellikle sen oku mimu88 mimu88

Eki Görüntüle 2179992

çok teşekkür ederim gerçekten sağlığıma bir zarar gelecek diye korkuyorum bende yaptırıyorum testleri vitamin eksikliğim çok

peki şimdi ne yapacağım ... kaptanım takıma nasıl dahil olabilirim. :)

Back
X