• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

DİKKAT !

BAYRAMA DENK GELEN CUMA ETABI BİR SONRAKİ ETAP İLE BİRLEŞTİ!!!!!

yARIN BİLDİRİM YAPIYORUZ

SONRAKİ CUMA KENDİMİZ TAKIM İÇİNDE YAPIYORU BİLDİRİM AMA YARIŞMA YOK..

BAYRAM SONRASI CUMA 2 ETAP BİRLEŞİYOR..
YÜZDELER 2'ye bölünüyor..

yani 2 haftalık kilo vermimi yüzdeniz en az %2 olacak

ikiye bölünce %1 olacak

anlaştık mı?

bayram seyran yılbaşı zaten bize fark etmiyor biliyorsunuz

diyet bozmadık şimdiye kadar bozmuyoruz da

bayramda gelir gider TEMİZİM yazarız takıma :)))

kararında sağlıklı yiyoruz

1-2 günlük yemek için 2-3 haftamızı hiç etmeye gerek yok. yolumuz hedefimiz belli.

işte böyle

yani diyeceğim o ki:

etaplar birleşti. 2 haftalık eksi büyükçe olmalı. Bayram seyran dinlemem. Çiviliyi çıkarırım he:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

öpeyim bi de :KK15:

Yarın sabah eşim ameliyat olacak fıtıktan cumaya inşallah eve geçmiş olurum bugünden çocukları bıraktık eşimle fırsat bu fırsat dedik bahçeli tunalı gezdik en sonund güzel bi cafede kahveyle sonlandırdık flört dönemlerimize gittik çok güzeldi.inşallah yarını da sorunsuz atlatır benim canım hayat arkadaşım
Geçmiş olsun ..

Evet ahu gözlü güzel kadın :KK60:
Yaw benim devreler yandı zaten çok da sağlam değildi ama iyice gafa gitti kim kim karıştırdım hep instada:olamaz:
Oyyy kıyamam ben sana :KK74::KK74: herifleri boşayıp beraber yaşayalım mali :KK45::KK45:
:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
Eşşek kadar hamam bocukleri solucanlar var içinde, nasıl sonradan gördün :skandal:
Ay ben onları fındıklı fıstıklı çikolata sandımdı ya Bi de reglim canım ne istemiştiiii:silah::silah:
Banyoya çikilattan aqua park yaptırdım sen ne diyosun:KK45::KK45:
La libido tavan hatunda fantazi dünyasına bak beeee Malim yürüüüü kim tutar seniii:KK8::KK8:
Merhabalar; çok eskilerden mimu ben

İmzamda yazan başarı hikayesine ulaşmış ama 1. 5 sene de tekrar başa dönmeye 5 kala aklı başına gelmiş biriyim:) herkese selamlar aranızda yer var mı:)
Hoşgeldiiiinnn:KK36:
Kızlar ne yaparsınız bugün niyetliyim sabah kalkınca yarım saat sonra tartildim beni tartı :KK47::KK47:dedi ve 3 gündür wc de yok ne yapmalıyım bı fikir verin hele
Allah kabul etsin kuzu
Vuuuuuu:rapci::rapci::rapci:
Banada esim 70 e varinca waffle alicak anca ona parasi yetiyo :rolleyes::rolleyes:
:KK70::KK70:
@hepfit gelecek doğum günün kutlu olsun :KK45::KK45::KK45:
Yine mi doğum günü dedim bende:KK70:
nabıcan o waffle ı zumrud? yiyecen mi 70 olunca?:işsiz: nabıcan o waffle ı:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Yafru sen yanlış anladın waffle yicek değil sandalye adı üstüne oturucak yemek diil oooo:confused:

Yaw benim devreler yandı zaten çok da sağlam değildi ama iyice gafa gitti kim kim karıştırdım hep instada:olamaz:

Ay ben onları fındıklı fıstıklı çikolata sandımdı ya Bi de reglim canım ne istemiştiiii:silah::silah:

La libido tavan hatunda fantazi dünyasına bak beeee Malim yürüüüü kim tutar seniii:KK8::KK8:

Allah kabul etsin kuzu

Yafru sen yanlış anladın waffle yicek değil sandalye adı üstüne oturucak yemek diil oooo:confused:
Amin canım amin:KK200:

Yok canım benim etekler genelde dikimdi bı kaç hazır vardı ama hiç bedenleri uymuyor 48 biri büyük biri küçük artık küçük 48 de bol baya kaç giymem gerekiyor simdi
Ben senin kilomda 42 rahat giyiyorum 40 oturuyor

Allah kabul etsin kuzu

Bende neler var neler:süslü:

Selamlar, son saatler. Bugun memlekete yolcuyuz sukur:KK200:

Yarın sabah eşim ameliyat olacak fıtıktan cumaya inşallah eve geçmiş olurum bugünden çocukları bıraktık eşimle fırsat bu fırsat dedik bahçeli tunalı gezdik en sonund güzel bi cafede kahveyle sonlandırdık flört dönemlerimize gittik çok güzeldi.inşallah yarını da sorunsuz atlatır benim canım hayat arkadaşım
Sorunsuz gecer insallah canisi, Allah sifa versin:KK200:
Merhabalar; çok eskilerden mimu ben

İmzamda yazan başarı hikayesine ulaşmış ama 1. 5 sene de tekrar başa dönmeye 5 kala aklı başına gelmiş biriyim:) herkese selamlar aranızda yer var mı:)

Hos geldin:KK3:
Kızlar bu aşağıdaki yazıyı herkes okusun emi
Çok önemli
Gupse özay on paylaşımı bu
Filmleri için sürekli kilo alıp verdiği süreci yazmış

Çok etkilendim ben

Özellikle sen oku @mimu88

Eki Görüntüle 2179992

Keske biri takimda paylassa diyordum:KK15:

Günaydınnnn heyecanla dgs sonucumu bekliyorm. Bugün açıklanacak açıklanmadı halaaa. Offf heyecandan ölecem.
Ya yaptıklarm yanlşsa diye yedim bitirdim kendmi.
1 sene kaybetmek istemiyorum
Hadi guzel haberler gelsin insallah:KK73::KK73:

Ne vuruyon be.En iyi koruma yapan takim birinci olsa fln guzel olmaz mi.
Sen de sisko olup olup mezun olmazsin :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Dün gecmiss yap yap yaaap yaaap yaaap alintilari topla topla en son gitti hepsi

Çenesi düsükler :işsiz:

ay bilmiyom eflal :deli:kanepe arkasıni flan cekimce süpürüp silip yerine cekiyom o isler bitincede toz aliyom islak bez kuru bez
:temizlik:
ayy kuzum ben seni etiketlemedim ciktim grubundan sandım bir haftadır du onlari toplamaya calisayim buhun :olamaz:

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Eki Görüntüle 2179975 minnoş çok tatlısın sen:KK60: ben dün alinti yaptim ama olmadı kaldi oyle malesef :KK60:

Bide dun ben tavuk yemedim yogurt yedimm :KK67:
Sev beni simaaayyy :KK74::KK74::KK36::KK36:
Eveeeeettttttt miuuuuuuummmmm tatlı kaptanicem paketim yenilendi çok şükür geldim artikk:KK60: ohh miss gibide optum:KK60::KK74:
Hoşgeldin ipekcik gitme emi dahaaaa:KK74:
Bende neler var neler:süslü:
Hocam büyüksüüünnnn:KK8::KK8:

Back
X