• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaw benim devreler yandı zaten çok da sağlam değildi ama iyice gafa gitti kim kim karıştırdım hep instada:olamaz:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Ay ben onları fındıklı fıstıklı çikolata sandımdı ya Bi de reglim canım ne istemiştiiii:silah::silah:

La libido tavan hatunda fantazi dünyasına bak beeee Malim yürüüüü kim tutar seniii:KK8::KK8:

Hoşgeldiiiinnn:KK36:

Allah kabul etsin kuzu

:KK70::KK70:

Yine mi doğum günü dedim bende:KK70:

Yafru sen yanlış anladın waffle yicek değil sandalye adı üstüne oturucak yemek diil oooo:confused:
Benim adım nickime de benziyor :deli:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:az daha öv beni begüşüm
yetmedi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

çok minnoş kalpli,içten, candan,sevgi dolu,müthüş,çok akıllı,çok güzel,al yanak,baldudak,manken gibi,fitfiyuuu,huhuuu gibi kelimelerle anlatmaya çalışsamda işin aslı seni övmeye kelimeler yetmez mium,takıma gelip yaşamak anlamak lazım:KK200:

çok minnoş kalpli,içten, candan,sevgi dolu,müthüş,çok akıllı,çok güzel,al yanak,baldudak,manken gibi,fitfiyuuu,huhuuu gibi kelimelerle anlatmaya çalışsamda işin aslı seni övmeye kelimeler yetmez mium,takıma gelip yaşamak anlamak lazım:KK200:
Favorim fitfiyuuu olduuu:KK45::KK45:

Kızlar ne yaparsınız bugün niyetliyim sabah kalkınca yarım saat sonra tartildim beni tartı :KK47::KK47:dedi ve 3 gündür wc de yok ne yapmalıyım bı fikir verin hele
Orucunu 1 kasik zeytinyağı ve yarim litre su ile aç, biliyorum iğrenç bisey ama çok etkili

Back
X