- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Yok nerdeeeeSizin bayram planlari nasil? Var mi bir kacamak?

Ama bayramdan sonraki hafta abimin düğünü var bu ayin 30unda memlekete gidicem inşaAllah 1 hafta falan kalirm gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok nerdeeeeSizin bayram planlari nasil? Var mi bir kacamak?
Nasıl sığıyorsunuz o kadar canlı bi de hamster daha nasıl olmadı o kadar etkenin içindeIbit 1 hafta salon kedilerin
Yatak odası hamsterin
Mutfak güvercinin
Ev 1+1![]()
Ne guzel iste. Bayram zaten kosusturma. Sonra bir hafta keyif yaparsinYok nerdeeee
Ama bayramdan sonraki hafta abimin düğünü var bu ayin 30unda memlekete gidicem inşaAllah 1 hafta falan kalirm gibi
Bayram kaynanada koşturmaNe guzel iste. Bayram zaten kosusturma. Sonra bir hafta keyif yaparsin![]()
Konus enisteyle. Bu bayrami da sizin tarafta gecirin.Bayram kaynanada koşturma
Anamın orda olsam miiss
Ay yazmamışım eşim canım şu an ameliyattaKim canım![]()
Aaa çok geçmiş olsun canımAy yazmamışım eşim canım şu an ameliyatta
Amin canım inşallahAaa çok geçmiş olsun canımİnşallah ameliyatı kolay güzel geçer
![]()
Ay senin ev de 1+1di doğruZaten böyle bize kedi vermeye kalkan falan oluyor, diyoz ev kotasını doldurdu bi tane daha hayvan alırsak biz eve giremeyeceğiz![]()
Ay üç cm kısa yazmışımHoşbuldukkkk :)
MErhaba siz de yeni kaptan olmalısınız aus bahsetti hatta git takıma selamımı söyle dedi:) evet şarkı benim boy da benim :) hoşbulduk tekrar bir kere yaptım umarım yine yapabilriim
Hoşbuldukkk evet benimmm :) hala duruyormuş çok mutlu oldum
1.83yedik vallahi klasik bir şiş bir zayıfla
1 hafta sonra da düğün var ya arada izin kullanamiyo izni yokKonus enisteyle. Bu bayrami da sizin tarafta gecirin.
Uzulme kiyamam1 hafta sonra da düğün var ya arada izin kullanamiyo izni yok
Benide yalnız göndermez![]()
Hayırdır neyi var geçmiş olsunAy yazmamışım eşim canım şu an ameliyatta
Cok gecmis olsun ahuAmin canım inşallah
Inanki cooookkkkk monotonUzulme kiyamamBiz burdayiz, hayatin yorucu olabilir ama monoton olamaz
![]()
Rabbim şifa versin geçmiş olsun canimAmin canım inşallah
keşke bugün cuma olsaydıAaa dün akşam ki benAnamın doğum günüydü
Aşırı şeker değil mi
Ördek hanım yarın artı gel nasıl vuracağım belli değil
![]()
Güzel bir eksim var tabi bugün sapıtmazsam. Çünkü ben sapıtırım böylesi durumlardaNehirden siskomusun zayifmisin onu bari söyle