• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Detoks sonrası normal beslenmesine rağmen artı gelen var mı?? Ben dün çok güzel eksi görmüştüm bugün bi tık artı oldu o eksiye göre.. ama sabah erken tartıldım onunda etkisi olabilir..
Kuzum ben :bicak: attigim ekstra suyu hemen vücut ödem olarak geri topluyor :bicak: emzirmeyi kestiysen kiraz sapi çayı iç :eğlence:

Ay inSaallah canimyaaa keske bayrama iki hafta daha olsaydi biraz daha zayiflayip girmek istiyodum gerci bayramdanda korkuyom :KK17:gittig yerlerde ayran ve kahve icicem sadece Allahdan cogu koyde :rolleyes::rolleyes:
aman diyeyim temiz geçir canım bak listeye girecen onun ağırlığı var hem o kadar verdin az daha olsa fark ediliyordur

Yaw benim devreler yandı zaten çok da sağlam değildi ama iyice gafa gitti kim kim karıştırdım hep instada:olamaz:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Ay ben onları fındıklı fıstıklı çikolata sandımdı ya Bi de reglim canım ne istemiştiiii:silah::silah:

La libido tavan hatunda fantazi dünyasına bak beeee Malim yürüüüü kim tutar seniii:KK8::KK8:

Hoşgeldiiiinnn:KK36:

Allah kabul etsin kuzu

:KK70::KK70:

Yine mi doğum günü dedim bende:KK70:

Yafru sen yanlış anladın waffle yicek değil sandalye adı üstüne oturucak yemek diil oooo:confused:
Ben normal çikolata koyar miyim :confused:

Hayırdır neyi var geçmiş olsun

Cok gecmis olsun ahu

Ahu060812 Ahu060812 geçmiş olsun hayırdır eşinin nesi var

Rabbim şifa versin geçmiş olsun canim

Geçmiş olsun ahu neyi vardı ki ciddi değildir inşallah

Fıtık ameliyatıymış şimdi gördüm. Rabbim şifalar versin inşallah
Çok sağolın kızlar basit bi fıtık ameliyatıydı ama çok zorlandı çok ağrısı var bakalım toparlanır inşallah.

Back
X