• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu gün hiçbişeyden tat almıyorum cok uyuşuk bi moddayım kızımda cok huysuz aksilik
Napacam bilmiyorum:(
Güneş biraz gitseydi parka indirirdm yavrumu yazık oda skldi heralde benim halimden :(

Seni çok iyi anlıyorum cnm.. boyum 175.. 64 kiloya bile düşsem zorla 40 bedene girdim.. şimdi 68im 40 tam oluyo.. orta boylular bu oranda 36 bedene giriyor..

ne güzel 68 benimde en hızlısından 6 lara geri dönmem lazım. ben 64 ken small giyiyordum çok harikaydı şimdi 40 a zor sığıyorum :(

Hiç bilmiyorum, hayır empati de yapamıyorum ben sadece 1.58 im :KK42:

onun da bir güzelliği var :)

Eve yeni taşındım diye temizlik yapmayacaktim hani yeni yaptım ya sadece mutfak dolapları in kapaklarını silecektim peki sonuç bozdolabi silindi altı çekilip silindi mutfak dolaplarınim içi dışi silindi en alt ayak bölümü silindi halılar halı yıkamaya verildi yerler ciflendi aspiratör yağ sökücü parlatildi kiler silinip temizlendi bulaşık makinasının altı çekilip silindi ve ben bittim daha iki cam sileceğim iki perde yikayacagim ütü yapacağım ayriyetten 2 makina da kirli var :deli::bicak:

Eve yeni taşındım diye temizlik yapmayacaktim hani yeni yaptım ya sadece mutfak dolapları in kapaklarını silecektim peki sonuç bozdolabi silindi altı çekilip silindi mutfak dolaplarınim içi dışi silindi en alt ayak bölümü silindi halılar halı yıkamaya verildi yerler ciflendi aspiratör yağ sökücü parlatildi kiler silinip temizlendi bulaşık makinasının altı çekilip silindi ve ben bittim daha iki cam sileceğim iki perde yikayacagim ütü yapacağım ayriyetten 2 makina da kirli var :deli::bicak:
yok artik vayt yeni tasindim beyaz esyalari cekmeye ne hacet :KK57:
Yeni tasinmis olsam yapmam canimıza yazık ayol sakın yorma kendini yaa:tokat:

Iyi gecelerr haninlar
Bugunku menumu vereyim ..
10.45 1 yumurta yarim domates 3 zeytin4 dlm peynir
11.30 3 dlm karpuz

16.00 kozlenmis patlican chiali yogurt rendelenmis kabak

19.45 3 yk taze fasulye bir kasr yogurt

@MiuLego

Su 2.5
Spor 15 dk leslie

Cumartesi menumle karsınizdayım sayın kaptanim :KK60:
10.00 2 zeytin yarım salatalik yarim domates 1 dlm peynir (kahvaltim yarım kaldı )
13.00 3 dlm peynir salataik domates (kahvalti tamamlandi )
16.10 1 bardak ayran 7 tane badem
19.30 tereyagda kırma yumurta domates salatalik peynir uygun bise yoktu bende bunlari yedim ekmek yok sabah da yok

@MiuLego

Su :3 lt olmustur saymaduk.cok ictim
Spor: isten çikip eve gidip hazirlanip kinaya gidiyoruz simdi orda bol bol oynarım:halay::halay:

Pazar menusu gelsin
10.00 domatesli peynirli maydonozlu yumurta ,4 dlm peynir 3 zeytin 4 dlim karpuz (dilimler orta boy) slatalik

16.00 gogus ızgara 4 yk mercimek corbası 1 kase cacık

18.00 1 kupa sutlu turk kahvesi 1 ceviz 2 kayısı cekirdegi

Su : 1.5 lt maydonozlu limonlu salatlkli su
1.5 lt su
Spor :20 dk cardio 500 ip 15 dk leslie

@MiuLego 《♡》

Pazartesi menusu
Sabah 11
1 has.yumrta 3 dlm peynir 4 zeytin domates salatalik maydonoz

16.00 közlenmis patlican biber uzeri yogurt

19.45 3 catal taze fasulye 1 kase yogurt

Su 2 lt
Spr 15 dk leslie

@MiuLego

Sali menumle karsınizdayim :KK52:
7.30 1 kuru kayısi
10.30 2 yumurta 3 dlm peynir maydonozdan omlet .domates salatalik 4 zeytin

15.00 kahve .yarim avuc tuzsuz kabak cekirdegi

17.00 yarim kilo light yogurt üstune yarim avuc taze üzüm (isteyim )

Bugun aksam dugun var baya yogun gecicek eve git :halay::halay::halay:
Su 2 lt
@MiuLego :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Acil menu carsamba menusu
8.00 kuru kayisi
10.00 2 has yumurta 4 zeytin 3 dlm peynir domates salatalik
11.00 sutlu kahve
13.30 iskender yagsz ekmeksiz bol salata yogury
18.00 salata .

@MiuLego

Su 2.5
Spor 1 saat tempolu yuruyrus
15 dk leslie
Nehirim canım bugun eve gidince spor yaptigimda bildiririm sana olur mu :KK54::KK60::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Menü verim bende.. şöyle ki bugün misafirliğe gittik 1 senedir gitmediğim birine.. hazırlık yapma diyetteyim dedim..

Sabah 8 gibi..
1 incir
1 ceviz

10.30da..
Ilık limonlu su

11 gibi
2 yumurta
Domates
Salatalık
1 kaşık yeşil zeytin
Bikaç çatal biber sosu(ev yapımı)
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi

İkindi 15te..
3 kaşık kısır bol yeşillikli(diyettesiniz diye pasta börek yapmadım kısır yaptım dediler)
Domates
Salatalık
Marul
Ayran

Su 3ü bulur..

Spor yaptım biraz daha da yaparım inş..

@MiuLego

Back
X