- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
Aynen canim grupla guncel kalinca insan vicdanen daha dikkatli oluyo bide kilo verenleri gorunce daha motive oluyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim grupla guncel kalinca insan vicdanen daha dikkatli oluyo bide kilo verenleri gorunce daha motive oluyo
Sığıyoruz kuzu valla, can cana ten tene oturuyoruz![]()
1.70 olmak isterdim ben deHiç bilmiyorum, hayır empati de yapamıyorum ben sadece 1.58 im![]()
Çalışmama izin vermez esim canımÇalış kuzu, sabah 6:45 de evden çıkıp 18:00 de eve girip ev işi yapınca hiç anlamıyorsun gün nasıl geçiyor![]()
Seni çok iyi anlıyorum cnm.. boyum 175.. 64 kiloya bile düşsem zorla 40 bedene girdim.. şimdi 68im 40 tam oluyo.. orta boylular bu oranda 36 bedene giriyor..
Hiç bilmiyorum, hayır empati de yapamıyorum ben sadece 1.58 im![]()
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahÇok sağolın kızlar basit bi fıtık ameliyatıydı ama çok zorlandı çok ağrısı var bakalım toparlanır inşallah.
Geçmiş olsun kuzucumÇok sağolın kızlar basit bi fıtık ameliyatıydı ama çok zorlandı çok ağrısı var bakalım toparlanır inşallah.
Mimu hoşgeldin boyundan 10 cm alabilir miyim lütfen lütfen benim boyumu yanlışlıkla sana vermişlerhoşbulduk :) hep derim kilo uzun boylunun daha kabusu
çünkü ultra iri duruyorsun :)
Gel baraber agliyalimHiç bilmiyorum, hayır empati de yapamıyorum ben sadece 1.58 im![]()
Çok şükür sen nasılsın :) 1.5 yıl olacak burdayım hala diyet yapıyorumevet bende hatırladım seni nasılsın :)
Çok şükür canım bayram hazırlıkları işte :)Nasılsın Eflalim![]()
Diyet yaparsan barışırsınızne güzel
benimkiyle ben küstük![]()
yok artik vayt yeni tasindim beyaz esyalari cekmeye ne hacetEve yeni taşındım diye temizlik yapmayacaktim hani yeni yaptım ya sadece mutfak dolapları in kapaklarını silecektim peki sonuç bozdolabi silindi altı çekilip silindi mutfak dolaplarınim içi dışi silindi en alt ayak bölümü silindi halılar halı yıkamaya verildi yerler ciflendi aspiratör yağ sökücü parlatildi kiler silinip temizlendi bulaşık makinasının altı çekilip silindi ve ben bittim daha iki cam sileceğim iki perde yikayacagim ütü yapacağım ayriyetten 2 makina da kirli var![]()
Iyi gecelerr haninlar
Bugunku menumu vereyim ..
10.45 1 yumurta yarim domates 3 zeytin4 dlm peynir
11.30 3 dlm karpuz
16.00 kozlenmis patlican chiali yogurt rendelenmis kabak
19.45 3 yk taze fasulye bir kasr yogurt
@MiuLego
Su 2.5
Spor 15 dk leslie
Cumartesi menumle karsınizdayım sayın kaptanim
10.00 2 zeytin yarım salatalik yarim domates 1 dlm peynir (kahvaltim yarım kaldı )
13.00 3 dlm peynir salataik domates (kahvalti tamamlandi )
16.10 1 bardak ayran 7 tane badem
19.30 tereyagda kırma yumurta domates salatalik peynir uygun bise yoktu bende bunlari yedim ekmek yok sabah da yok
@MiuLego
Su :3 lt olmustur saymaduk.cok ictim
Spor: isten çikip eve gidip hazirlanip kinaya gidiyoruz simdi orda bol bol oynarım![]()
Pazar menusu gelsin
10.00 domatesli peynirli maydonozlu yumurta ,4 dlm peynir 3 zeytin 4 dlim karpuz (dilimler orta boy) slatalik
16.00 gogus ızgara 4 yk mercimek corbası 1 kase cacık
18.00 1 kupa sutlu turk kahvesi 1 ceviz 2 kayısı cekirdegi
Su : 1.5 lt maydonozlu limonlu salatlkli su
1.5 lt su
Spor :20 dk cardio 500 ip 15 dk leslie
@MiuLego 《♡》
Pazartesi menusu
Sabah 11
1 has.yumrta 3 dlm peynir 4 zeytin domates salatalik maydonoz
16.00 közlenmis patlican biber uzeri yogurt
19.45 3 catal taze fasulye 1 kase yogurt
Su 2 lt
Spr 15 dk leslie
@MiuLego
Sali menumle karsınizdayim
7.30 1 kuru kayısi
10.30 2 yumurta 3 dlm peynir maydonozdan omlet .domates salatalik 4 zeytin
15.00 kahve .yarim avuc tuzsuz kabak cekirdegi
17.00 yarim kilo light yogurt üstune yarim avuc taze üzüm (isteyim )
Bugun aksam dugun var baya yogun gecicek eve git
Su 2 lt
@MiuLego![]()
Nehirim canım bugun eve gidince spor yaptigimda bildiririm sana olur muAcil menu carsamba menusu
8.00 kuru kayisi
10.00 2 has yumurta 4 zeytin 3 dlm peynir domates salatalik
11.00 sutlu kahve
13.30 iskender yagsz ekmeksiz bol salata yogury
18.00 salata .
@MiuLego
Su 2.5
Spor 1 saat tempolu yuruyrus
15 dk leslie