- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
Senin menü yorumlayan dilleriniAfiyet olsun:)) Taze fasulye bakla bamya bezelye.,tazesi kurusu hepsi bakliyata giriyo.
kuru değilse şişiriceğini sanmam ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin menü yorumlayan dilleriniAfiyet olsun:)) Taze fasulye bakla bamya bezelye.,tazesi kurusu hepsi bakliyata giriyo.
kuru değilse şişiriceğini sanmam ama
İnsallah canim. Dusundugun gibi olur da yerlesirsen, esine soyle ama bence. Yalan iyi degil kuzumPek güzel haberlerle gelememdm ama umut var içimde inş tercihlerde yüzüm güler
Sağolun kızlar ameliyat sonrası çok ağrısı oldu çocuk gibi ağladı ya belki narkozunda etkisi vardı bilmiyorum neyse geçer inşallah Allah ın izniyle
ay açlıktan da öldüm ya Perşembe Perşembe iyi denk geldi
Sen cikmissin yine iyi. Ben labda yatardimKIZLar işten çıktım koştur koştur labortuvara geldim ölçümlere.. daha ancak çıkabiliyorum yeni bitti.
Çok yorgunum![]()
Bekliyorum sekercim en son 3 olmuştu puanım 4 e razı moddayimBunu menüleri bitirdikten sonra birer drink alarak özel olarak konuşalım bence![]()
Ooh sosisler ekmeklerMenü
Sabah 10.30
1 hurma
Öğlen(12.30)
2 dilim ekmek
2 sosis(kasap yapımı)
2 tereyağlı yumurta
1/2 k.k Beyaz peynir
6 yeşil zeytin
Ara(17.00)
1 kase yoğurt
2 köfte
Akşam(21.30)
4 kaşık yulaftan sütlü bulamaç
2 hurma(tat versin diye)
Spor temizlik, bir de bugün biraz kötüyüm ağrılar falan
Su bol
@MiuLego @hepfit
Perşembe günü sucukSelam kizlar hemen menumu vereyim
Sabah kahvalti yoldan gelince ancak bu saat oldu
12.00 2 catal ince dilim sucuk
1 bardak cay
1 ince dilim normal ekmek
2 dilim peynir
2 dilim domates
Ogle yemek yok
Aksam 18.00
Cop sis et 1 adet
2 kofte
2 dilim kavun
1 dilim cevizLi sucuk
@MiuLego @hepfit
Umarim yarin tarti bulur tartilirim simdilik gorusuruz opuyorum hepinizi
Kahvaltı zayıf, ekmek yemiyosan 2 yumurta ye,zeytin yeşillik falan ekle, Çorba ne çorbası minnakım? şehriye mercimek falansa olmaz karbonİyi akşamlar canım takımım
Menüm: @MiuLego
1 incir
7 zeytin
Sabah : 9.00
1 yumurta
Peynir,domates, salatalık
Çay
Öğle: 13.30
2 dilim karpuz
Akşam: 17.45
1 kepce çorba
1 kase semizotu
2 küçük parça et
SU: 3+ MADEN SUYU
Spor: 90 dk tempolu yüzme @nehirnil111
Komşum yokki kuzm kimseyle görüşmüyorum aptmndaKomşuda fln tartı yok mu??
InşaAllah waytm ❤Ya boşver sıkma canını ne güzel sende kilo verdin bende önemli olan bu değil mi zaten başka zaman yine oluruz morti
Yok kuzm oruçlu oluyorum kızımla çıkmak cok zor olur yakındada alacak yer yokCanım kendin alma imkanın yokmu
Kahvaltın çok zayıf özgeKızlar giremedim buraya doğru Düzgün bayram arefesi çok yoğun işlerde biz de evde aynı durumda yoğunuz hemen menü vereyim fırsat bulmuşken
09.00
Yumueta az peynir 1 domates
13.30
Kabak yemeği ve yoğurt
19.00
Koyun yoğurdu üzerine 4 çilekli yedim
Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş @nehirnil111 kusura bakma bugün için kuzum ancak böyle oldu
@MiuLego @hepfitWhiteblacklife
Aman yarabbimMenüm böyle bu arada mutfak sorumlusu annem ve o kafasına göre yapıyor gözümün önünde kek ve çerez yediler ben seviyorum diye almışlar şans işte ben yemedim uslu durdum.
13.00
8 yemek kaşığı kurufasulye susuz
1 kase bol baharatlı yoğurt
16.30
Yarım zübeyr
1 türk kahvesi
19.00
2 kaşık kısır
1 kase şehriye çorbası
Salata (salatada yağ limon yok sadece söğüş doğradım 1 domates 1 salatalık 1 biber 2 tane de zeytin ekledim)
Gece yeşil çay
Yaylada siteye aletler koymuşlar uzay mekiği gibi aleti 60 dakika yaptım 300 adet kol çalıştım
@MiuLegomalipina
Nereden bildinyerleri sildikten sonra domestos döküp cilalamışsındır sen kesin![]()
Yiyeyim anamOoh sosisler ekmekler
İki yumurta yemişin bi de ekmek yemişin, sosis ooh,, hurma miss, suyundan da kooy
Beni de yeseydin fılavır
Akşam köfteyi biraz daha yesen o bulamaça gerek duymicaktın hemi de perşembe günü
Puanın 7
Aşırı zevkli![]()
Kemik mi geveliycez yaniKemik kısmı doğruda et kısmı yok ki![]()
Yok kuzum geçen seneydiFlo balım yeni mi oldu buçok geçmiş olsun canım çok uzuldum Allah afetlerden korusun hepimizi...
Allah gözünü doyursun ne diyim. Kadın milleti hep kalanları yer zaten yazık lan bizeYiyeyim anam
Yaw öğlen yediğim benim diyet yaparkenki klasik öğle-kahvaltı menüm, sadece ekmek eklendi
Anacım o yemek asıl yemekti, ondan sonra ıvır zıvırla atlattım, akşam da hafif yediğimi düşündüm. Başla köfte yoktu, dünden kalanları yedim..
Gözüm aç, regl etkisi
![]()
Yi beni hamiş kadınSenin menü yorumlayan dillerini![]()
Evet canım, neyse ki zararsız atlattık şükürBüyük birşey atlatmissiniz
Kalan köfte olsunAllah gözünü doyursun ne diyim. Kadın milleti hep kalanları yer zaten yazık lan bize![]()