Başka türlü yerleri yapış yapış yapma ihtimalin yok da ondanNereden bildin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka türlü yerleri yapış yapış yapma ihtimalin yok da ondanNereden bildin![]()
Kardeşim getirecekElin portekizinde şöbiyeti nerden buldun hele
Ben onaylıyorum ama gene sen miuya sor ama özelden sor böyle ortalık yerde ilan etme![]()
Yaw ben ortalıkta söyleyip yerimi yapayım da sonra nerden çıktı bu demesin hiçkimseElin portekizinde şöbiyeti nerden buldun hele
Ben onaylıyorum ama gene sen miuya sor ama özelden sor böyle ortalık yerde ilan etme![]()
Aha fılavır niyeti bozdu bana hallenecekSenin tadına başka tad eklenmesine gerek yok minik şöbiyetim benim
![]()
Tamam ben evet dedim bakalım üç evetle yollicaz mı seniYaw ben ortalıkta söyleyip yerimi yapayım da sonra nerden çıktı bu demesin hiçkimse
![]()
Hemen de duygu sömürüsüKardeşim getirecek
Çok ağlandım walla, getirmesen eve almam Didim
![]()
Aha fılavır niyeti bozdu bana hallenecek![]()
![]()
Tamam ben evet dedim bakalım üç evetle yollicaz mı seni![]()
Hemen de duygu sömürüsü
Kusursuz silah![]()
fırsatçı
Hazır aynı zamanda yakalamışken
![]()
pardon dilim sürçtü
Duygu sömürüsi değil alenen tehtid
![]()
Kuzm ediyorum normalde ama bu gun öyle oldu isteSormayaydım keşke
Hadi karbonu perşembeyi geçtim oruçsun melek bi kase çorbayla durulur mu hiçbişey yememişsin olmazki böyle. Bu şekilde sağlığından olursun. Hiçbişey ve hiçkimse sağlığından önemli değil lütfen yediklerine dikkat et rica ediyorum
Kuzm dediğim gibi bi günlük öyle olduAma olmaz ki böyle, hadi iftarı geçtim sahur 1 bardak ayran sadece
Canım gündüzden diğer günün menüsünü hazırla kafandan, böyle boş geçirme günü, sahuru da atlama lütfen
Bak şimdi gece acıkacaksın O daha kötü
![]()