• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego Kaptanım bayram tatiline girdiğim için gelemeyebilirim telefondan girsem de etiketlere tek tek cevap anca yazarım tabloyu spor için gelince dolduracağım pazartesi en geç paylaşmış olurum bugünün tablosunu da zaten akşam bitmeden paylaşacağım :KK37:

koza16 koza16 Ahu060812 Ahu060812 smykmy smykmy malipina malipina @ozgemsiii Esra_4378 Esra_4378 Fıstıklar sporlara devam değil mi haftaya ben olmasam da girdiğiniz an bildirimlerinizi yapın ben notlarımı alacağım en geç pazartesi listeyi paylaşacağım :KK31::rolleyes:Sporları aksatmak yok :KK200:

Ben kalanları iteliyom herife allahtan itiraz etmiyo tabağımda kalanları da veriyom :KK70:
Ama kilo almamayı nasıl başarıyo anlamıyom:işsiz:
Benimki inada yemez, ben diyet yüzünden yemiyorum ya bu ara gıcığına sen ye diyor, saklama kabına koyup kaldırıyorum mecburen

@MiuLego Kaptanım bayram tatiline girdiğim için gelemeyebilirim telefondan girsem de etiketlere tek tek cevap anca yazarım tabloyu spor için gelince dolduracağım pazartesi en geç paylaşmış olurum bugünün tablosunu da zaten akşam bitmeden paylaşacağım :KK37:

koza16 koza16 Ahu060812 Ahu060812 smykmy smykmy malipina malipina @ozgemsiii Esra_4378 Esra_4378 Fıstıklar sporlara devam değil mi haftaya ben olmasam da girdiğiniz an bildirimlerinizi yapın ben notlarımı alacağım en geç pazartesi listeyi paylaşacağım :KK31::rolleyes:Sporları aksatmak yok :KK200:
Spor bizde sıkıntı yok:halay:

Yaaa deli misin EVET EVET EVET  tabiki evlenirim seninle :rolleyes:

Hep bu günü beklemiştim fikret :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Baykuşlar mı alcan sen bana :KK74:

Annemi arayıp haber vereyim hazırlık yapsın :KK70::KK70::KK70:
ahahahahahaseni yirim enerjiye bak
işte ben bele listeli istiyorum yaaaa

liste şartlarımı biliyorsun demi
bak bayram da geldi bozmazsın değil mi
listedekilerin canına okuyorum- ay pardon pek seviyorum biliyorsun demi

eriyip gidecek miyiz iyi günde kötü günde tatilde bayramda yılbaşında doğum gününde

söz müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

(not: evet bugün baykuşlar için mesaj atacağım kazene o yüzden hemen soruyorum kuzum. listeye aldıklarımı koza,neslihan,ahu dahil baykuş alacağım bir de bugün listeye eklenenlere)

Canım illiadin pediatrik damla var mı evde herzaman bulundr böyle zamanlar için birebir. 3 gün üstsüste günde 2 kez 2 burun dliğine 2şer damla 1 gün ara ver sonra eğer düzelmezse bi 3 gn daha aynen uygula hiçbişeyi kalmaz. Geçmiş olsn inşallah
Kadir Tuğcu :)

Gunaydin, cumanin hayri ve bereketi uzerimize olsun:KK200:

Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.1
Guncel:53.4
Fark:0.3
Yuzde:%0.57
@MiuLego

Sana bir sır vereyim, yarın kardeşim geliyor bana şöbiyet getirecek
:KK76::KK17::KK53::KK28::KK28::-):-):-):-)
Ooo gozun aydin. Afiyet olsun:KK15:

Gunaydınnnn
Sabahin 6 sinda tartilmak zorunda oldugum icin cok skknmm:işsiz:

Gecen hafta 69.2
Bu hafta 68.4
Fark 0.8 kg
Yüzde .1.15

...kiloyagsukaskilo farkkilo %vcttoplamincelme
20.0772.129.95032.4.........
27.0770.72950.732.81.941.46.5cm
17.0868.427.551.833.5......7 cm

@MiuLego
nehirnil111 nehirnil111
@hepfit
:KK9::KK9:
yapıcam yapıcam
eşimide ikna eder gibi oldum, ekim ayı gibi zumbalıplatesli bi yerde en azından 1 ay spora gitmeyi planlıyorum bakalım :rolleyes:
Cok guzel bir plan, gel ekim gel. Tabi once guzel bir tatil:KK39:

Geçen hafta 52.6
Bugün 51.6
Fark -1
Yüzde 1.90
Eki Görüntüle 2180306 @MiuLego :KK200:
nehirnil111 nehirnil111 :KK200:

Nehir kesin 51.5 gelecek:olamaz:

:KK48:

Evvetttt

Geçen hafta 84.9
Bu hafta.83.1
Fark: 1.8
Yüzdesi 2.12

Çok şükür hedef altı geldim ki dün wc yok ve regl de yok 40 gün oldu yine bunları da göze alalım di mi

@MiuLego Canım ciğerim

Kızlar sabah 6ya geliyordu kalktım gece de hiç uyumadım.. birazdan evden çıkıcaz oğlumu doktora götürücez o yüzden 8 gibi tartıldım maalesef.. daha iyi eksi bekliyordum dün daha iyiydi bugün daha da olur demiştim ama hem erken tartılma hem uykusuzluk ödemi eksi az oldu :KK43:

Pazartesi 69.0
Cuma 68.5
Fark 0.5

Aslında hedefi tutturabilirdim ama :KK43:

@MiuLego @hepfit

Oy midemde bir kara delik var, bu açlıkla uyuyamam, tartıldım az önce
Geçen hafta 53.8
Bu hafta 53.3
Fark 500 gram
(Reglin ikinci günü)
@MiuLego @matematik61 @hepfit

Günaydın güzeller, fitler, fıstıklar :halay:

Geçen hafta: 69.8
Bugün : 68.7
Fark : - 1.1
Yüzde : 1.57
:KK73:
:KK73::KK73::KK73::halay::halay:

Kilo bildirimi
@MiuLego

Ooo gozun aydin. Afiyet olsun:KK15:

:KK9::KK9:

Cok guzel bir plan, gel ekim gel. Tabi once guzel bir tatil:KK39:

:KK73::KK73::KK73::halay::halay:

A_pqImYCQAAwP7Y.webp

30 dk leslie bitti. 30 dk daha yapayım
helal be sabah sporuuuuuuuuuuuuuuu:halay:

Biri bana kalk desin çok güzel bildirimler geliyor maşallah ayrilipta işime kalkamıyorum
Amaaaan bugünde böyle olsun bee kaç gundur yoruldum bugünde oluruna birakacam
kalk!

:D

tamam balım şimdiden iyi tatiller:KK200:

Kilo bildirimi
@MiuLego

kuzu geçen cuma : 55.3 kilo idin
senin yazdığın pazartesi kilon:)

yani 1.9 eksidesin:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Back
X