• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

unuttum işte.. hatırlat bana emi perşembe akşamlaro :KK42:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

o haaaaaaaaaaaa

hem de bu anlattığın şekilde tartıya
hem de regl e
ve uykusuluğa
ve minnak kilona rağmen

-500

gel sarılalım :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bu arada öpeyim de yatayım artık,
:KK60:
eşim uyandı tamamen , ben hala umutluyum uyuyabileceğimden
:KK69:

ahahahahahaseni yirim enerjiye bak
işte ben bele listeli istiyorum yaaaa

liste şartlarımı biliyorsun demi
bak bayram da geldi bozmazsın değil mi
listedekilerin canına okuyorum- ay pardon pek seviyorum biliyorsun demi

eriyip gidecek miyiz iyi günde kötü günde tatilde bayramda yılbaşında doğum gününde

söz müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

(: evet bugün baykuşlar için mesaj atacağım kazene o yüzden hemen soruyorum kuzum. listeye aldıklarımı koza,neslihan,ahu dahil baykuş alacağım bir de bugün listeye eklenenlere)
İyi günde, kötü günde
Hastalıkta, sağlıkta kaptanişkom :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İyi haber vereyim şerbetli tatlıdan nefret ederim :rolleyes::rolleyes: (künefe hariç :confused:)

Eriyip mumlara dönücem sözzzzzz :rolleyes: hem de o ucuz tek yakımlık pastane mumlarına :rolleyes:

Gunaydin, cumanin hayri ve bereketi uzerimize olsun:KK200:

Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.1
Guncel:53.4
Fark:0.3
Yuzde:%0.57
@MiuLego

Cok guzel bir plan, gel ekim gel. Tabi once guzel bir tatil:KK39:

amin çok çok amin
desire sıkı spor yapıyosun ama biyandan da sıkı yedin galiba :KK45: nilişkom hemen furmuş seni,asla kaçırmaz:KK48:

aynen önce inşallah güzel bir tatil,sonrada ekimde spor başkadır:rolleyes:

desire instagramın varmı ablam?

zaten hemen giremiyorsun listeye mimucum

senin geçmişe bir bakayım mezundun demi sen yoksa izinde mi?

her halükarda bekletirim zati biraz.. mezunsan mecburi en az 2 hafta deneme süresi var..izinde idiysen de belli şartları var yarışmada..

bunlar değil de seni tanımak birbirimize alışmak için biraz süre lazım liste için.. haftaya tartılmamak sorun değil kuzum.. sonraki hafta 2 haftalık kiloları alacağım zaten

evet haklısın deneme süresini unuttum tabii ki ben buralarda olurum duruma göre sen beni alabilirsin:)

mezundum ben :( diplomam yandı çok mutsuzum inşallah toparlarım bırakmam...

helal be sabah sporuuuuuuuuuuuuuuu:halay:

kalk!

:KK70:

tamam balım şimdiden iyi tatiller:KK200:

kuzu geçen cuma : 55.3 kilo idin
senin yazdığın pazartesi kilon:)

yani 1.9 eksidesin:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Sağol kaptanım sizlere de hayırlı tatiller dinlenelim kaldığımız yerden devam :KK68:
hoşuma gitti :KK53:

vurma kız 1.9 ekside aslında desire ama farkında değil

yanlış yazmış pazartesi kilosunu geçen cuma kilosu sanıyor :KK70:

Anaaa bende diyorum ki artı gelmiş ne güzel yazıyor :KK45: D3S1R3 D3S1R3 kusura bakma canım azucuk vurdum tebrikler :rolleyes::KK9:

İyi günde, kötü günde
Hastalıkta, sağlıkta kaptanişkom :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İyi haber vereyim şerbetli tatlıdan nefret ederim :rolleyes::rolleyes: (künefe hariç :confused:)

Eriyip mumlara dönücem sözzzzzz :rolleyes: hem de o ucuz tek yakımlık pastane mumlarına :rolleyes:
Ahahahahahahhaha

Öpeceeeem:KK74::KK74::KK74:

Aldım gitti hoşgeldin listemize.. bayramda sakın kaçamak yok!

Bu haftaki eksinin en az 2 katı eksi ile gelmelisin kuzu bayram sonrasına :KK71:2 haftalık eksi alınacak ve 2 ye bölğnecek ya ondan

Evet dedi :confused:
evet haklısın deneme süresini unuttum tabii ki ben buralarda olurum duruma göre sen beni alabilirsin:)

mezundum ben :KK43: diplomam yandı çok mutsuzum inşallah toparlarım bırakmam...

Kuzum bayram dönüşü haftası bitiyor yarışma kuralı deneme süren
Bakalım liste için uygunsa alırız inşallah
Yepyeni karnen olr erir gidersin
Bugünkü kilonu mutlaka bildirmelisin
Formumda bekliyorım:KK37:

@MiuLego Kaptanım bayram tatiline girdiğim için gelemeyebilirim telefondan girsem de etiketlere tek tek cevap anca yazarım tabloyu spor için gelince dolduracağım pazartesi en geç paylaşmış olurum bugünün tablosunu da zaten akşam bitmeden paylaşacağım :KK37:

koza16 koza16 @Ahu060812 @smykmy malipina malipina @ozgemsiii @Esra_4378 Fıstıklar sporlara devam değil mi haftaya ben olmasam da girdiğiniz an bildirimlerinizi yapın ben notlarımı alacağım en geç pazartesi listeyi paylaşacağım :KK31::rolleyes:Sporları aksatmak yok :KK200:
Tabiii ki canım spora devam :KK74::KK74:

helal be sabah sporuuuuuuuuuuuuuuu:halay:

kalk!

:KK70:

tamam balım şimdiden iyi tatiller:KK200:

kuzu geçen cuma : 55.3 kilo idin
senin yazdığın pazartesi kilon:)

yani 1.9 eksidesin:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

amin çok çok amin
desire sıkı spor yapıyosun ama biyandan da sıkı yedin galiba :KK45: nilişkom hemen furmuş seni,asla kaçırmaz:KK48:

aynen önce inşallah güzel bir tatil,sonrada ekimde spor başkadır:rolleyes:

desire instagramın varmı ablam?

Sağol kaptanım sizlere de hayırlı tatiller dinlenelim kaldığımız yerden devam :KK68:

Anaaa bende diyorum ki artı gelmiş ne güzel yazıyor :KK45: D3S1R3 D3S1R3 kusura bakma canım azucuk vurdum tebrikler :rolleyes::KK9:
Dogru pzt idi, netice olarak eksiyim. Ama biliyorsunuz hedefim 54 idi. O yuzden 54 olup oyle koruyacagim canlar. Haftaya vurmayin beni:KK45::KK45:

Whatsapp disinda asosyalim kaptanim begum75 begum75 . 3 hafta izindeyim. Egzersiz listesinden izin istesem. Mutlaka yaparim ama listelik olmaz:KK39:

Tabiii ki canım spora devam :KK74::KK74:
Çok seviyorum sizi :KK200: seni maliden daha çok sevdim malipina malipina :lülülü::KK45:
Dogru pzt idi, netice olarak eksiyim. Ama biliyorsunuz hedefim 54 idi. O yuzden 54 olup oyle koruyacagim canlar. Haftaya vurmayin beni:KK45::KK45:

Whatsapp disinda asosyalim kaptanim begum75 begum75 . 3 hafta izindeyim. Egzersiz listesinden izin istesem. Mutlaka yaparim ama listelik olmaz:KK39:

Artı gelirsen vururum ama eksisin severim :rolleyes::KK9:

ahahahahahaseni yirim enerjiye bak
işte ben bele listeli istiyorum yaaaa

liste şartlarımı biliyorsun demi
bak bayram da geldi bozmazsın değil mi
listedekilerin canına okuyorum- ay pardon pek seviyorum biliyorsun demi

eriyip gidecek miyiz iyi günde kötü günde tatilde bayramda yılbaşında doğum gününde

söz müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

(not: evet bugün baykuşlar için mesaj atacağım kazene o yüzden hemen soruyorum kuzum. listeye aldıklarımı koza,neslihan,ahu dahil baykuş alacağım bir de bugün listeye eklenenlere)
Baykuşşşş oleyy :KK73::KK74::KK74:

Back
X