• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:confused:
Çok seviyorum sizi :KK200: seni maliden daha çok sevdim @malipina :lülülü::KK45:
:110:
Baykuşşşş oleyy :KK73::KK74::KK74:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Cuma 80.800
Ptesi 80.500
Cuma 80.00
Fark 800
Hedege ulasamadgm icin uzgunum :KK61:
@MiuLego
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:güzel kuzuuu maşallah
her hafta erimeye istikrarla ilerlemeye devam
7 lere belki de bugün bile hoş geldin diyeceğiz:rolleyes:
Kilo bildireyim

Gecen hafta : 58.5
Bu hafta : 56.9
Fark : 1.6
Yuzde : %2.74
@MiuLego hepfit hepfit
vay vay vay vayyyyyyyyyyy

gol olacak paylaşım ama benden şişkosun hala:süslü:

ma şal lah beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
helal Berna çok sevdim bu bildirimi
AMA HALA BENDEN ŞİŞKOSUN HAHAHAHAHAH ŞİŞKOSUN ŞİŞKOOOOOOOOOOOOOOOOO:p

Spor bitti, az da evi süpürüp sileyim iş çıkarayım kendime :KK45: ellerim hala şiş
Kolay gelsin katyacığım:confused:
Evettttt kizlar bugun itibariyle anneme geleli tam 4 hafta oldu.bir hafta daha buradayim o da bayram telasiyla cabucak gececek nasipse.Simcik memleket kilo analizi yapcam :KK70:

4 hafta onceki bildirimim 56.3
Bugun 56.9

Yani anne evinde 4 hafta bana arti 600 olarak dönmüş. Bu benim icin guzel bisey çünkü hepimiz biliyoruz memleketlerin ne kadar tehlikeli oldugunu.Koruyabilecegime inaniyodum zaten Az hasarla dönmüş olacagim inşallah.

Anasini gorunce bile sisko olabilen @MiuLego ya duyurulur :KK70:

kocaman bir maşallah!

başarı mı evet!

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben annem gelince evet 4-5 kilo net geliyor :oops:

Ben de gerçekten bu hafta neyin yarayıp neyinyaramadığını ne zaman nasıl beslenmek gerektiğini daha iyi anladım canım Gerçekten senin sizin eserinizim ve asla taviz vermeyeceğim devam cnm bayram da da mücadele edeceğim ananın evinde memlekette kuzenler ile toplamdan ta asla yok orada da daha çok spor yapma imkanım var bakalım :KK200: :KK200:

Bu arada evet ya gerçekten 7 lilere görmeme çok az kaldı wc çözersem regl de olursam batram sonrası görürüm diye düşünüyorum cnm

Destekleriniz için cokkk minnettarim iyi ki varsın ve iyi ki buraya gelmişim yoksa bu kadar iktidarlı ilerleyemezdim
:KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

aynen bayramda seyranda asla bozmak yok
aklına geleyim hep emi
1-2 dk lık can çekmelerine yenilmeyeceğiz:21:
Yaaaaaaa ben de seni ve herkesi çoook seviyorum :KK68: Ahaha mali kıskanmasın sonra :deli::p
:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::110:

Hayirli cumalar

Bonus Bonus yazmami istedi kendisinin internet paketi olmadigi icin giremiyor.

Kilo bildirimi 96.4

Bayramdan sonra ins.tekrar kendi gelicek

teşekkür ederiz nur'cum.

aldım bildirimi..

üzüldüm ama çok kilo almış :KK42:

:rolleyes::KK72:
Daha fazla bekleyecektim ama ablam kuaför randevusunu 10’a almış.. Erken tartıldım :ıslık:
@MiuLego hepfit hepfit

Geçen Cuma: 69.4
Bu Cuma: 68.4
Fark: -1
Yüzde: 1.44 :KK37:
helal be kozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vuhuuuuuuuu yüzmeler aşkınaaaaaaaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

harikasın. bayramda da aynen devam bozarsan çivili sopamı fururum acımam:rolleyes::rolleyes:

:rolleyes::KK72:
helal be kozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vuhuuuuuuuu yüzmeler aşkınaaaaaaaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

harikasın. bayramda da aynen devam bozarsan çivili sopamı fururum acımam:rolleyes::rolleyes:
Bayramda bende evdeyim kaptan kp gideriz bı iki yere gezmeye ama merak etme temiz değil tertemiz gelecem inşallah

Back
X