• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Helallll beeeeee
Uzun süredir görmediğin bir kilodasın asma suratını

İşte bööööyle bir eksi ile anlı şanlı mezun olınur:halay::halay::dondurma::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::dondurma::eğlence:
57 ye şartladım ya 58 ı gözüm görmedi :KK70: büyük oğluma hamile kaldığım kiloya indim:KK71::KK71:
Eflal 58 gördü a dostlaaaar:KK49::eğlence:
:halay::halay:
:halay::halay::halay::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73:
eflal tebrik ederim ha gayret çok az kaldı

Sağol canım ekime kadar koruma gibi az az gidecek, sonra 53 e yolculuk inşaallah :KK55:

Lütfen o açık bırakmaya çalıştığın kapıyı kapatır mısın ceryan yapıyo:süslü::süslü:
Kim demiş seni çoktan unuttum :KK25::rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70: bu güzellik kaybedilir mi beee
Seni hele aşırı seviyorum :KK70:
Yaaaaaaa ben de seni ve herkesi çoook seviyorum :KK68: Ahaha mali kıskanmasın sonra :deli::p
Mali kim öyle biri mi vardı :süslü::KK70:
Arkadaki Mali :deli:
12.webp

Nego Nego kuzu aman diyim detoks sonrasındasın
cozutma
mezun oldum liste yok artık diye hiç cozutma
minik artı gelebilir takma kafaya
sadece 6 ları görmeden yeme düzenini bozmadan sağlıklı beslenmeye ve spora devam emi
Tamam kuzum merak etme, 59 u geçmemek için uğraşıcam, dengeli yerim birfe sporu bırakmıycam bu sefer. Sana dediğim gibi ekim de devam tam teşekkül inşaallah, şimdi koruma

Canım iliadin başka bir damla ilaç o, üç günden fazla kullanılmıyor, burun tıkanıklığı kaynaklı kulak enfeksiyonuna da engel oluyor. Burun aspiratörü önemli var mı otri bebe aspiratör?
Var eflalim aspiratör
Olmadi illiadin alayım eczaneden yeterki iyi gelsin :(

Yeni üyelerin katılım formu:

ADINIZ:Mimu
YAŞINIZ: tam olarak 30 :)
BOYUNUZ:1.83
KİLONUZ:79.5 :(
HEDEF KİLONUZ: 65 inşallah
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: eveeet 7.takım mezunuyum
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 3 aylık evliyim ve akşam yemeği yemezken şimdi akşam yemeği sporsuzluk beni mahvetti.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: depresyona girdim insan içine çıkmak istemiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:

Uzun süre burada çok güzel bir yarışma içindeydim. başardım sonunda mezun oldum geçen sene temmuz ayı gibi mezun oldum. ve bu süre zarfında görüldüğü üzere çok kilo aldım. evlenirken 72 73 düm sıktımmı tam sıkarım saldım mı tam salıyorum o yüzden aranızda olmaya ihtiyacım var sevgiler.

Benim gibi kısa sürede tekrar eski haline dönen bir başarısız varsa desteklerini bekliyorum

Evet ben de.. yangın çok korkunç birşeyimiş, iki dakikada kapımıza geliverdi yangın, biz de eşimle kova kova suyla evi ıslatmaya çalıştık tüm gece, bir an dedim tamam artık bitti, kaçalım falan demeye başladım, elde kovalar tutuşmaya başlayan yerleri söndürüyoruz ama köz yağdığından dört bir yanda başlayıveriyor,neyse ki tam zamanında itfaiye yanımızda bitti de bize gelmeden başka yöne gitti büyük alevler, ama 2 saat boyunca öldük öldük dirildik.. sonra da 3 gün mahsur kaldık yollar kapalıydı hep.. çok dikkat etmek lazım , yangın çok fena birşey :KK43:
:KK57::KK43:
Çok geçmiş olsun kuzum,büyük bisey atlatmışsınız :bicak:

Back
X