Sev beni hep sev gadınımmLeeeeennnn
Alllaaaaaahjhhh
Helal be sanaaaa
64 gördü gönlümün efendisiiiiii
Mezun olmanı severim senin beeeeen
Ya bu hafta liste harikaaaaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sev beni hep sev gadınımmLeeeeennnn
Alllaaaaaahjhhh
Helal be sanaaaa
Ardıma bakmadım hiçbi zaman çok şükür![]()
Kaptan gözünü seveyim sakin ol hele Allah korusun bildirimlere kalpten gidersin rabbim korusunLeeeeennnn
Alllaaaaaahjhhh
Helal be sanaaaa
Ay unuttumvay vay vay maşallah bildirimlere bak yaa tebrikler canlar
Mali hani benide etiketleyecektin geçmiş yapmasam hiiicc![]()
Üzülme canım, Serim fizyolojik ve aspiratöre devam et sen. Balı denedin mi? Alerjisi var mı yoksa ılık ballı limonlu su ver ara ara. İlaç kullanma melek hiç gerek yok, ilaçla atlatılan hastalık çok çabuk tekrarlar . Ben ilaç çok nadır kullanırım, o da kocamın çenesinden bıkınca. Bana kalsa enfeksiyon olmadığı sürece asla kullanmam.Var eflalim aspiratör
Olmadi illiadin alayım eczaneden yeterki iyi gelsin![]()
Tamam canımOlmaz sakın kullanma
Seni yanlız bırakır mıyım ya gecmisteyim bitmiyor gece 4 de uyudum kızım uyumadı dişten sabah 11 kalktım kahvaltı falan yaptım kilo bikdirecegim birazdan balim
Her zaman desteğiz canım daha önce başardın şimdi de yaparsınYeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ:Mimu
YAŞINIZ: tam olarak 30 :)
BOYUNUZ:1.83
KİLONUZ:79.5
HEDEF KİLONUZ: 65 inşallah
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: eveeet 7.takım mezunuyum
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 3 aylık evliyim ve akşam yemeği yemezken şimdi akşam yemeği sporsuzluk beni mahvetti.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: depresyona girdim insan içine çıkmak istemiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Uzun süre burada çok güzel bir yarışma içindeydim. başardım sonunda mezun oldum geçen sene temmuz ayı gibi mezun oldum. ve bu süre zarfında görüldüğü üzere çok kilo aldım. evlenirken 72 73 düm sıktımmı tam sıkarım saldım mı tam salıyorum o yüzden aranızda olmaya ihtiyacım var sevgiler.
Benim gibi kısa sürede tekrar eski haline dönen bir başarısız varsa desteklerini bekliyorum
Ay çok kötü oluyorum yaÜzülme canım, Serim fizyolojik ve aspiratöre devam et sen. Balı denedin mi? Alerjisi var mı yoksa ılık ballı limonlu su ver ara ara. İlaç kullanma melek hiç gerek yok, ilaçla atlatılan hastalık çok çabuk tekrarlar . Ben ilaç çok nadır kullanırım, o da kocamın çenesinden bıkınca. Bana kalsa enfeksiyon olmadığı sürece asla kullanmam.
Çocuğun hasta olunca bu kadar enerjini düşürme, çocuklar hasta ola ola büyür, onlar senin sandığından çok dağa güçlü emin ol. Böyle anlarda daha kötü hastalıklar ile uğraşanları düşün onlara şifa dile ve haline hamdet![]()
Yok kuzum daha önce vermediysen verme. Keçi boynuzu pekmezi var mı? Onunla limonu karıştır limonata gibi ondan ver sık sık.Ay çok kötü oluyorum yaonla bende ağlıyorum resmen
içim gidiyo
Ağustos 29da 12 ay doluyo 1yas oluyo 2 hafta kaldı
Versemmiki bal henüz hic vermedm dha
Değil diyorum anlamıyorsun ki sen sana aşık olunmasına bayılıyorsun benceBelli belli tın olduğu şarkılar yollamandan foto çekip nisbet yapmandan
Aklın hala bende kabul et![]()
Nereye gidiyonAha ben kaçtım ağşama görüşürük![]()
Ben bala limon sıkıyorum kaşkla yediriyorm. Ihlamuruna katıp da içirebilirsn sık sık ver şurup gibi.Tamam canım
Ihlamur cayi verdim
Öğlen tavuk suyuna corba vereyim
Başka ne verimki ne iyi gelir doğal