- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
Neti yokmuş canimBonus nerde bu aralarrrr yok mu ben mi göremedim @Bonus cummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neti yokmuş canimBonus nerde bu aralarrrr yok mu ben mi göremedim @Bonus cummm
İnterneti yok kajumBonus nerde bu aralarrrr yok mu ben mi göremedim @Bonus cummm
Hadi sende soyleGünaydın bitdirimler şahane kızlar herkesi tebrik ederim bravooooooooooooo size bravooooooooooooo![]()
O krizi geçen hafta yaşadık kaçırdın mimuyalnız maşallah kızlar her hafta birinci olan takımamı geldim ne oldu :) bizim zamanımız da da 7. takım başarılıydı ama aus her cuma birimizden dolayı kriz geçiriyordu :)
Ama alerjik bi bebek degil bisey olmaz bence vereyim bal hıYok kuzum daha önce vermediysen verme. Keçi boynuzu pekmezi var mı? Onunla limonu karıştır limonata gibi ondan ver sık sık.
Birde yine pekmezin içine kuru soğan doğra bir gün beklet, şurup gibi ondan ver.
Ağlama kız aaaa sakın ol burnu tıkalı ne var bunda rahat ol rahat![]()
1 yada girmesine 2 hafta kaldı canımBen bala limon sıkıyorum kaşkla yediriyorm. Ihlamuruna katıp da içirebilirsn sık sık ver şurup gibi.
Flo hamile kalınca sessizce ortamı terk ediyoruzAhhaaaaaa
Açım mali böyle şakalar yapma, şakayla kaka karışır yapacaklarımdan mesul değilim
Neyse ki az kaldı, bir iki güne iştahım normale döner
(Döner dedim canım döner istedi)
Gelecek balımAhum nerde @Ahu060812
Kimseye yaaar etmeyiz dimi kaptanimO krizi geçen hafta yaşadık kaçırdın mimu
Ahahahah eminim kızlar bir daha o anlarımyaşamak istemiyor
Bu hafta ekstra iyi takım maşallah bayram hediyesi oldu
Ama evet birinciliğimiz çok oluyor takımcak![]()
Canım beniiiimSeni yanlız bırakır mıyım ya gecmisteyim bitmiyor gece 4 de uyudum kızım uyumadı dişten sabah 11 kalktım kahvaltı falan yaptım kilo bikdirecegim birazdan balim
İnşallah bu hafta da oluruz birinci pembikimKimseye yaaar etmeyiz dimi kaptanim![]()
MasaAllah mortimm
Hay maşallah maşallah vaayy bee bigun bende böyle bildirimde bulunacakmiyim ki
Ben baldan korkmuyorm kuzum ben çok daha küçüktü vermiştm ama sana bişey diyemem. Korkuyosan verme. Dedğin gibi alerjk değilse bişey olmaz snrmAma alerjik bi bebek degil bisey olmaz bence vereyim bal hı
Ev yapımı dut pekmezi var ondan versem olmazmiki
1 yada girmesine 2 hafta kaldı canım
Daha önce hic bal vermedim
Ama alerjik bi bebek degil ihlamuruna katip vereyimmi