Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bomba gibi dönecem, çünkü ben listeye gireceeeemmmmTatilinin keyfini çıkar löpetim
Eksimiz hayurlı olsun
Bayramı sağlam geçir :)))
Tatile mi çıktın yine kız ben daha 1. Ye gidemedimBomba gibi dönecem, çünkü ben listeye gireceeeemmmm![]()
Geçmiş olsun kuzuyaBenim küçük oğlumu getirdim dün gece hiç uyumadı sabahta 6ya geliyordu uyandı.. öksürüğü vardı hafif ama dün gece arttı.. getirdik bizde..
Ya aslnda ödem bunlar hep regl regl diyorm ama gelemedi hakkten. Bi belirtisi yok. Ama günü geldi geçiyor pzrtye kdr olmazsam hamile ilan edicem kendimi
Çok geçmiş olsun tatlimBenim küçük oğlumu getirdim dün gece hiç uyumadı sabahta 6ya geliyordu uyandı.. öksürüğü vardı hafif ama dün gece arttı.. getirdik bizde..
Sağol kuzumOhh sefan olsun :)
ÇıldırdımSen benim bildirimi gördün mü![]()
Ana kucagindayim kuzumTatile mi çıktın yine kız ben daha 1. Ye gidemedim
Tepkine kurbanYuh white![]()
Olmuş mu begusumway anasını![]()
Darısı basina canim
Sağol balım senin 51 gördüm hayırlı olsun bı daha hiç gitmesinhelal olsun bee maşallah kara vayt![]()
Sağlam durulama yap iz yaparValla evlendiğin den beri ilk defa duvar sildim hem sünger le cifledim sonra sildim öldümWhiteblacklife
Helloooooooohellöööööööööööö