• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tuz buz olmuştu görmüştüm de
eşin alacaktı almadı mı melek?

elinden kurtulabilir mi?
olmama ihtimali var mı be
Almadı kuzm misafir vardı o gun girdiği yerde bulamayınca başka yere bakmamış
Dünde alamadı :KK42: çok mahcup oldum böyle olunca inanki bahane degil mium :KK42::KK42:

hepfit hepfit Relpax kullanıyordum. Ağır migren atakları için. Öbür hafif ağrılarda elimden geldiğince bişeyler yapıp geçmezse iki vermidon alıyordum ben. Ama bu ay çok ağır oldu inatçı ağrılar. İki kutu relpax bitti.
Üçlü paketlerden. Normalde stick filan da var başıma sürdüğüm fakat etki etmedi çoğu zaman. Relpax benim bildiğim ağır ilaç. Doktora gittiğimde de veriyordu bunu illaki bir kutu. Aynen dediği inatçı ağrılarda kullan. Ama ben iki kutu bitirdim bu ay. Ne olacağım ben şimdi:KK43: Kendimi kötü hissediyorum. Doktora gidince de bu ilaçlardan veriyorlar. Yıllardır doktora gitmekten de yoruldum :KK42:
Kuzum relpax bobrekleri mahvediyor :( iki kutu kullanma bi ayda:( çok fazla. Aynı ilacı ben de kullanıyorum (raporlu). Önemli olan migren atağını önceden farketmek, geldiğini anladigin anda kullanman lazım, atak geldikten sonra boşuna kullanma ise yaramıyor :(
Başka ağrı kesiciler kullan ama onu çok kullanmamaya çalış:(

ulan ne ara kaptanlığa geldi konu :confused:sen kaptanlık için yaratılmışsın benim ne haddime :lülülü::lülülü::lülülü:
kuzu ben sizi sevdiğim için burdayım yoksa hep diyorum kilo vermek ikinci sıradaydı hep:cool:
(zayıfladım ya artistik yapim az :KK45:)
Bende senin kaptan olmanı isterim cnm.. çok istikrarlı bir şekilde kilo verdin maşallah.. çok örnek bir kaptansın.. liste tayfasını en iyi anlayanların başındasın.. 9 aydır listedesin ve maşallah hep istiktarlısın.. senden iyi bir aday şu an için düşünemiyorum ;)

Almadı kuzm misafir vardı o gun girdiği yerde bulamayınca başka yere bakmamış
Dünde alamadı :KK42: çok mahcup oldum böyle olunca inanki bahane degil mium :KK42::KK42:
meleğim neden bahane olsun.. üzülme.. biliyorum durumu sıkıntı yok.. ekside olduğunu da biliyorum hem.. alır eşin en yakın zamanda inşallah:KK200:
Bazen tutmuyor canım benimde yetenekler sınırlı :KK70:

füzelerin var.
Herşeye yeteneğin var o yüzden:KK58:
bence yani:KK53:

Bende senin kaptan olmanı isterim cnm.. çok istikrarlı bir şekilde kilo verdin maşallah.. çok örnek bir kaptansın.. liste tayfasını en iyi anlayanların başındasın.. 9 aydır listedesin ve maşallah hep istiktarlısın.. senden iyi bir aday şu an için düşünemiyorum :KK66:
canını yediğim :KK74:

DİYETİNİZE SADIK KALIN

PAZARTESİ TARTI VAR UNUTMAYIN

BAYRAM SEYRAN DİNLEMEM

EKSİ GELİNECEK

TEMİZİM YAZILACAK BURAYA GELİNİP

CIS COS AĞZA SÜRÜLMEYECEK

BAYRAMDA CIS YEMEYEN ÖLMÜYOR ONAYLI BU

GEÇEN BAYRAM BUNU YAPANLAR VARDI

MİS GİBİ DE EKSİ GELDİLER

NEFSİNİZE HÜKMEDİN

7. TAKIM HATUNU NEFSİNİ KÖLE EDER KENDİNE:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

ÇÜNKÜ 7. TAKIM ASLAN BURCU

YOU KNOW İT :sampiyon:

Kızlar sabah yaşadığımız olayı biraz daha ayrıntılı anlatayım, hala olayı anlamaya çalışıyorum.
Odalarımızfan birinde 2 tane Fransız üniversite öğrencisi kalıyordu. Bugün çıkış yapmaları gerekiyordu.
Sabah 6.00’da telefonla uyandık, bize ütfen yardım edin , ben sizin hostelinizde kalıyorum dedi ve kapattı.biz telaşla atladık gittik. Eve geldiğimizde üniversite öğrencilerinden biri yerde epilepsi krizi geçiriyordu ve başında da diğer odada kalan iki kız vardı.müdahale ettik vs ve çocuk kendine geldi.. sonra kızlardan öğrendik ki, bu kriz geçiren çocuğun arkadaşı, çocuk yerde kriz geçirirken iki kızı uyandırmış sabahın köründe, arkadaşını bu tanımadığı iki kıza bırakıp hava alanına girmiş!!! Kızlar ne olduğunu anlamadan kalakalmışlar!! Asıl bomba daha gelmedi.. aradan zaman geçti ve bu çocuk saat 10.00 gibi bana mesaj attı, güneş gözlüğümü odada umuttum , onu bana postalar mısın diye!! Oha
:oha:
Ben de arkadaşın hala burda ve hayatta ona veririm dedim. Bunun üzerine haaa evet sabah kriz geçirdi neyse ki diğer kızlar yanında kaldı da hava alanına gelebildim dedi!!
:KK57:
Hiç cevap veremedim şaşkınlıktan..ben bu kadar bencil bir insan görmedim..
Diğer çocuk iyi ama yolculuk yapamaz, burda kaldı, doktor çağırdık vs, aile dostları varmış burada onların yanına gidecek akşam üzeri.. eşim sabahtan beri onunla ilgileniyor... ailesi çıldırmış durumda , diğer arkadaşının hareketi yüzünden delirmiş durumdalar
Insan değilmiş o :skandal: nasıl bi kadar umursamaz duygusuz olunabilir ki:KK34:

Bizde geçen hafta 10 yıllık koltuklarımızı yüzletmeye gönderdik.. bu akşam gelicek o yüzden normal evimize geldik doktordan sonra.. geldik geleli temizlik yapıyorum koltuklar gelecek diye.. perdeydi dolaptı.. odalarında da yerini değiştiriyorum.. oğlumu emzirmek ve uyutmak için 2 dkk oturdum..

Back
X