• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hacı hepimzi

Tamam inşallah. İlk kez böyle oldu yani ağrı gelince gözüm hiçbişeyi görmüyor:KK43: Dikkat edeceğim zaten bitti ilaç başka almayayım.
Panik oldum yanlış biliyorum fakat işte ağrı gelince. Allah kimsenin başına vermesin.
Amin kuzum, kullanma bebegim
Bi de özellikle çikolata, kakao ve peynirden uzak dur, tuzsuz beslen
Screenshot_20180817-173154.webp

fit zaten o kadar destek ki malipina malipina gerçekten korkmana gerek yok ya
bu böyle olacak
biri kaptan
sonra diğeri
sonra diğeri
yardımcı olacağız böyle böyle birbirimize
ben 1 yıl oldu dile kolay
zamanım da yok biliyorsun
beni rahat ettir
40 küsür kilo verdin
daha nasıl iyi bir kaptan bulabilirim ki:63:
Aynen malipina malipina bak bizde burdayiz, yardım ederiz her türlü

Ak kelebek Ak kelebek grubun en şişko iki kişisi olarak burdayiz farkında mısın aman allahım. Lütfen gruba yeni şişkolar eklensin ya da biz onlardan daha cok zayiflayalim :mad:
Evet kuzu ben bundan sonra vereceğim vücuduma inanıyorum takıntı yapmadan inşallah kaçamak yapamadan sağlıklı beslenerek sporlarım ile burdayım hadi sende kendine İnan ve başaracağım ilk hedefim 99 inşallah

30 eliptik=120p
15 yer hareketleri= 45p
Toplam=165p
Yazmıştım kaptan:KK76: seni takıma alalım yarış falan dedin ama ne takımı nerde yariscam çözmeye calisiom:KK14:
ahahahahahaha

fitin bana cevabı
ben demişim ki spor pointlerini bildirdin mi?

çömez zamanları :D çözmeye çalışıyormuş o zamanlar :D:D

hoşbuldum :KK200:
Elalis Elalis listeye hosgeldin çekirge :KK53:
hoşbuldum funkhu hocam :KK45:
Elalis Elalis liste hayırlı olsun azmin daim olsun kuzu. :KK68::KK68:
hoşbuldum :KK200:

kızlar çok teşekkür ederim :KK200:bugünden itibaren takımımızın yarışmalarda zirvede olması için,üzerime düşenin en iyisini yapmak için çabalayacağıma söz veriyorum En Büyük TÜRKİYE @kaRamMell canım sana da çok teşekkür ederim,beni böyle güzel bi ortamla tanıştırdığın için :KK15:

Back
X