Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızz yazık değil mi @MiuLego ya.. 1 sene oldu az o da dinlensin.. üstelik kpss ye girecek.. bikaç ay sen yap sonra dönüşümlü olarak götürürüz kaptanlığı.. her sıkıştığında yardımcıların ve bizlerde burdayız.. ben çok isterim kaptan olmanı.. dışardan kimse gelmesinBen zaten kaçmicaktım kaptan yapmanıza gerek yokki valla![]()
Evlendirin şunu da kırsın dizini evde otursun neyine onun kpss kaptanlık neyine yetmiyoKızz yazık değil mi @MiuLego ya.. 1 sene oldu az o da dinlensin.. üstelik kpss ye girecek.. bikaç ay sen yap sonra dönüşümlü olarak götürürüz kaptanlığı.. her sıkıştığında yardımcıların ve bizlerde burdayız.. ben çok isterim kaptan olmanı.. dışardan kimse gelmesin
OkuyorumEvlendirin şunu da kırsın dizini evde otursun neyine onun kpss kaptanlık neyine yetmiyo![]()
![]()
liselisin okudum bi an havalandımNe demek pasta börek listelisin sen duymiyim bi daha![]()
Libido mu bıraktın insandaŞuan tez ölçümğmdeyim maliiii
Yarın kaptanlığınla ilgili işleri ayarlayacağım
Sonra devir teslim töreni için 40 gün 40 gece yan odada kalacağım senlesöz söööööz
![]()
Lafı çevirme listedesin yaniliselisin okudum bi an havalandım![]()
Sağol kuzum
çok anladımLafı çevirme listedesin yani![]()
Canım mezun mu oldunSağol kuzum![]()