• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Miu'm sen bir yere gitmiyorsun değil mi:KK61:
Yok kız hep burdayız

7. Takım evimiz mali anamız diyeceğiz :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Şaka bir yana hayır kuzum cidden girmiyorum. Burada kaptan olduğum için dırmuyorum ki sevdiğim için sizi duruyorum. O yğzden biz beraber oldukça buradayız :KK37:

Hele ki malime destek için hep hep hep :KK31:

Sadece vaktim bu sorumluluğu devam ettirmeme izin vermiyor artık.. yoruldum da. Sohbet muhabbet eşliğinde devam etmeyi çok istiyorum :)

Yok kız hep burdayız

Şaka bir yana hayır kuzum cidden girmiyorum. Burada kaptan olduğum için dırmuyorum ki sevdiğim için sizi duruyorum. O yğzden biz beraber oldukça buradayız :KK37:

Sadece vaktim bu sorumluluğu devam ettirmeme izin vermiyor artık.. yoruldum da. Sohbet muhabbet eşliğinde devam etmeyi çok istiyorum :)
Tamam canım o zaman sorun yok:KK60:
malipina malipina 'nın koruması ben olabilir miyim
rg7Wk1.gif

Eki Görüntüle 2180446

@D3S1R3 ♥ haftanın birincisi :sampiyon:
@pempisler ♥ haftanın ikincisi :KK9:
Whiteblacklife Whiteblacklife ♥ haftanın üçüncüsü:KK9:
neslihan165 neslihan165 ♥ haftanın dördüncüsü:110:
@furkanlipek45 ♥ haftanın tırtı:işsiz:

nesli ve ipeğin spor eklemesi olurmu bilmiyorum,olursada 4 den sonra pek bi faydası olmıycak ben çünkü saat 4 de çıkıyorum ve yarından itibaren izne çıkıcam puana ekleme yapamam

sportmen kuzularım 10 eylüle kadar izindeyim,sporlarınızı yazarken kaptanımız @MiuLego yu etiketleyin, bir süre sizlerle kendisi ilgilenicek,artık spor yapın diye topuklarınıza sıkarsa şaşırmam:rolleyes:

Canım salı çarşamba ve perşembe yürüyüş yaptım ama sans toplu yazarım diye unuttum yazsam geçmi oldu

Yok kız hep burdayız

Ulan cidden girmiyorum yazmışsın yüreğim sıkıştı

Eki Görüntüle 2180446

@D3S1R3 ♥ haftanın birincisi :sampiyon:
@pempisler ♥ haftanın ikincisi :KK9:
Whiteblacklife Whiteblacklife ♥ haftanın üçüncüsü:KK9:
neslihan165 neslihan165 ♥ haftanın dördüncüsü:110:
@furkanlipek45 ♥ haftanın tırtı:işsiz:

nesli ve ipeğin spor eklemesi olurmu bilmiyorum,olursada 4 den sonra pek bi faydası olmıycak ben çünkü saat 4 de çıkıyorum ve yarından itibaren izne çıkıcam puana ekleme yapamam

sportmen kuzularım 10 eylüle kadar izindeyim,sporlarınızı yazarken kaptanımız @MiuLego yu etiketleyin, bir süre sizlerle kendisi ilgilenicek,artık spor yapın diye topuklarınıza sıkarsa şaşırmam:rolleyes:
Özür canım 4 demissin zaten neyse bu bana ders olsun menü altında eklerim seni bundan sonra cnm iyi tatiller

Back
X