• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nego Nego kuzum mezuniyetin hayırlı olsun.Okul acilinca beraber 52 olalim:KK8:
Sağol canım, inşaallah benimde niyetim o :)
Nego Nego ne güzel yan yana el ele mezun olduk kuzum yaa çok mutlu olduum:KK74::KK74::KK74:

Evet kuzum seninle birlikte mezun olmak gurur verici :KK74:

malipina malipina Nego Nego ne güzel bir mezuniyet oldu maşalalh
Mali idolümsün bende senle 106 dan 70 i görecek miyim inşallah
Sağol canım :KK15:
Nego Nego cnm mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun. Çok tebrik ederim :KK73:
İnş bi daha 6ları görmezsin.. kilo almaz güzelce korursun.. koruma prensesi olursun :KK37:
Amin canım sağol inşaallah :KK200:
Nego Nego mezuniyetini kutlarım canımmm
InşaAllah istediğin şekilde korursun bidaha hic 6lari gormezsin:KK36:
2 çocuk anası fit mi fit bi anne oldun :KK8:
Kocan kiskanmasin sonra:KK30:
Sağol canım, öyle oldum galiba :KK45:
Nego Nego sen de mezun olmuşsun kuzum,kutlarım başarın daim olsun :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Sağol canım darısı basına :KK15:

nerdeki karar defteri:KK64:

daha bu başlangıç :KK70::KK70:

tehlikenin farkında mısınız :KK70: :KK70:
Ahahahahhaha

Yaaaaa

Allahımm

Neyse en azından alfabeyi öğretmekten başlamıyoruz :D onu biliyorsun

Mali ana sayfada sabit konuşar arasında karar defteri yazıyor
Son sayfasına bi git de en güncel hali o
Oku bakayım bi
@MiuLego kaptanım bayrama memlekete gidiyomusnnn ankaradakilerle görüşme ayarlicaz dimiiiiii:KK76:

Ben ankaradayım kuzu
Gel sen biz görüşürüz müsait olan da gelir :))

Ahahahahhaha

Yaaaaa

Allahımm

Neyse en azından alfabeyi öğretmekten başlamıyoruz :KK70: onu biliyorsun

Mali ana sayfada sabit konuşar arasında karar defteri yazıyor
Son sayfasına bi git de en güncel hali o
Oku bakayım bi

Ben ankaradayım kuzu
Gel sen biz görüşürüz müsait olan da gelir :))
ana sayfa derken :D :D

malipina malipina sana ne yazsam az kalır, bir buçuk yıldır burdayım ve senin gibi istikrarlı, bu kadar uzun süre diyete dayanan başka kimseyi görmedim.
Bunu herkes başaramaz, gerçekten müthiş bir iraden var.
Hep çıtır kal inşaallah, güzel bebelerin olsun yine de çıtır kal :KK200::KK200::KK74::KK74:

Kaptanlığın da hayırlı olsun, miudan sonra doğru bir tercih :KK73::KK73::KK73::KK73:

malipina malipina sana ne yazsam az kalır, bir buçuk yıldır burdayım ve senin gibi istikrarlı, bu kadar uzun süre diyete dayanan başka kimseyi görmedim.
Hep çıtır kal inşaallah, güzel bebelerin olsun yine de çıtır kal :KK200::KK200::KK74::KK74:

Kaptanlığın da hayırlı olsun, miudan sonra doğru bir tercih :KK73::KK73::KK73::KK73:
Tamamen katılıyorum her kelimesine

Senin de mezuniyetin kutlu olsun beybim
Kafana koyduğunu nasıl da yapıyorsun
Helal olsun sana
Bir daha 6 ları asla görme o badem gözlerinle emi

canımsın sen yaa asıl sen istikrarlısın azmettin mezun oldun.az az veriyorum dedin ama hiç bıkmadan devam ettin kuzum :KK74::KK74::KK74::KK74:

@MiuLego içim burkuldu beee:cry::cry: aus bırakıp sen gelince de böyle olmuştum, ay kim bu kız şimdi demiştim :KK42::KK42:iyi ki getirmiş aus seni. Öyle çok kahrımı çektin ki özelden de burdan da:KK42:

Önce aus sonra senin sayende verdim bu kiloları ve tabi takım arkadaşlarım sayesinde :KK36::KK36:
Her türlü derdime ortak oldunuz, destek oldunuz :KK200:
Bura olmasaydı asla bu kadar kiloyu veremezdim ben:KK200::KK200::KK200:

Bebeğim şimdi sakşnce bu sayfanın en üstünde yazan diywt geupları yazısına tıkla
İşte orası ana sayfa
Tüm takımların adının yazdığı en üstte de sbait konuşarın olduğu ana sayfamız :KK70:

Beni bu taktiklerle yıldıramazsın mali:deli:
Git oku :sinirli:
:KK70::KK70:

Tamamen katılıyorum her kelimesine

Senin de mezuniyetin kutlu olsun beybim
Kafana koyduğunu nasıl da yapıyorsun
Helal olsun sana
Bir daha 6 ları asla görme o badem gözlerinle emi
Canım senin desteğin sayesinde yaptım, of sıkıldım dedim dinledin, tamam geri başlıyorum dedim dinledin, hep destek oldun :KK74:
Amiin

@MiuLego içim burkuldu beee:cry::cry: aus bırakıp sen gelince de böyle olmuştum, ay kim bu kız şimdi demiştim :KK42::KK42:iyi ki getirmiş aus seni. Öyle çok kahrımı çektin ki özelden de burdan da:KK42:

Önce aus sonra senin sayende verdim bu kiloları ve tabi takım arkadaşlarım sayesinde :KK36::KK36:
Her türlü derdime ortak oldunuz, destek oldunuz :KK200:
Bura olmasaydı asla bu kadar kiloyu veremezdim ben:KK200::KK200::KK200:
Kız öyle yapma ay ben sulugöz sümükşünün tekiyim ağlarım
Bi de dışarıdan dan diye geldiydim ben ohaaa
Bi de ausun yerine yürek mi yediydim acep
İyi ki gelmişim siz olmasanız tanumasam eksik hissederdim çok
Gerçi dışarıdan hep okuyordum eheheheh

Hep burdayız balım hep
Dertte sevinçte
Arkadaşlık böyle birşey

Sen de iyi ki sin!

Biliyorsun bu kk da kalmamın en büyük nedenlerindensin!!!

Back
X