• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok meyve yedim bugün üç günün acısı resmen. Yarın devam aynen. Bayram da da sapıtmama kararı aldım :süslü:
Bir avuç çekirdek de çıtlıyım şimdi, gözümün önünde çatır çutur yediler de içimde kaldıydı :KK70:

Gözlerim kanıyor okuduklarımdan :110:

EN ÇOK BENİ SEVECEKSİNİZ YAAAA:KK34:
Kusura bakma canım en çok kaptan sevilecek artık en çok mali sevilecek en çok mali ozlenecek en çok mali opulecek canim sen köşe de siranj bekler misin lutfen tabi mali sevmekten sana sıra gelmeyebilir de :rolleyes:

Oyy bugün gelemediydim neler olmuş neler :bicak::bicak::KK8::KK8:w

malipina malipina cnm hedefine ulaştığım için cokk tebrik ediyorum inşallah sen kaptanlığa geçince senin gibi bende istikrarlı devam edebilirim Rabbim bana sendeki azmi versin geldigimde 8 lı rakamlardaydın gerc2kten harikasın cnm:KK60::rapci::rapci:

@MiuLego üzülüyorum cnm ams senin kararın birarada olduğumuz sürece sen de benim ilk göz ağrım cnm kaptanınsın içimdeki nefsimi öldürensin yerin çok başka gusel yüzlümmm seni bir başka seviyorum :KK200::KK200::KK60::KK61::KK61:

Nego Nego cnm seni de tebrik ediyorum cnm hedeflere geri dönmüşsün :KK200:

malipina malipina cnm hedefine ulaştığım için cokk tebrik ediyorum inşallah sen kaptanlığa geçince senin gibi bende istikrarlı devam edebilirim Rabbim bana sendeki azmi versin geldigimde 8 lı rakamlardaydın gerc2kten harikasın cnm:KK60::rapci::rapci:

@MiuLego üzülüyorum cnm ams senin kararın birarada olduğumuz sürece sen de benim ilk göz ağrım cnm kaptanınsın içimdeki nefsimi öldürensin yerin çok başka gusel yüzlümmm seni bir başka seviyorum :KK200::KK200::KK60::KK61::KK61:

Sağol canım :KK200:

Evet kaptan kimse en çok o sevilir diğerleri çok aşırıya kaçmamak şartıyla azcık sevilebilir :KK70:

Kusura bakma canım en çok kaptan sevilecek artık en çok mali sevilecek en çok mali ozlenecek en çok mali opulecek canim sen köşe de siranj bekler misin lutfen tabi mali sevmekten sana sıra gelmeyebilir de :rolleyes:

:110::110::110::110::110::110::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Oyy canım benimmmm
Miu yine burada
Bizim yolumuz uzun
Zayıflayacağız hepimiz
Sadece kaptan sıfatım olmayacak
Malim o bayrağı devralacak inşallah ve pek güzel taşıyacak eminim

İnan kaptan olmadığımda buraya daha çok enerji işe gelebileceğim inan :KK200:

:110::110::110::110::110::110::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

Oyy canım benimmmm
Miu yine burada
Bizim yolumuz uzun
Zayıflayacağız hepimiz
Sadece kaptan sıfatım olmayacak
Malim o bayrağı devralacak inşallah ve pek güzel taşıyacak eminim

İnan kaptan olmadığımda buraya daha çok enerji işe gelebileceğim inan :KK200:
Şaka yapmıyo muydun sen yaa
aaa ciddi ciddi bana yapıştırıyo kaptanlığı yok yeaaa olmam ben kaptan maptan. Valla takımda herkes 100 kilo olur demedi deme :D :D

Eki Görüntüle 2180446

D3S1R3 D3S1R3 ♥ haftanın birincisi :sampiyon:
arden32 arden32 ♥ haftanın ikincisi :KK9:
Whiteblacklife Whiteblacklife ♥ haftanın üçüncüsü:KK9:
neslihan165 neslihan165 ♥ haftanın dördüncüsü:110:
@furkanlipek45 ♥ haftanın tırtı:işsiz:

nesli ve ipeğin spor eklemesi olurmu bilmiyorum,olursada 4 den sonra pek bi faydası olmıycak ben çünkü saat 4 de çıkıyorum ve yarından itibaren izne çıkıcam puana ekleme yapamam

sportmen kuzularım 10 eylüle kadar izindeyim,sporlarınızı yazarken kaptanımız @MiuLego yu etiketleyin, bir süre sizlerle kendisi ilgilenicek,artık spor yapın diye topuklarınıza sıkarsa şaşırmam:rolleyes:

Emegine saglik kaptanim, iyi bayramlar&tatiller:KK200:

ARKADAŞLARRR

MALİPİNA YI KAPTAN YAPACAĞIM
CİDDİYİM
NE DİYORSUNUZ

EFSANE OLMAZ MI YA?

MALİ KAPTAN OLSUN DİYENLER:KK71:

Yan odalardan vakit bulabilir mi, supheliyim:deli::p

teşekkürler kaptanım :KK36:
senin nezdinde tüm takım arkdaşlarıma hayırlı bayramlar,iyi tatiller dilerim,kurban kesenlerin kurbanını Rabbim kabul etsin
:KK200::KK15:

Arkadaşlar belki giremem şimdiden söyleyeyim herkesin bayramı mübarek olsun:KK37: tatile gidenlere de iyi tatiller inşallah bayram sonrası görüşürüz :KK200:

Herkese şimdiden iyi bayramlar iyi tatiller :KK200:

İyi bayramlar&tatiller:KK200:
hoşbuldum :KK200:

hoşbuldum funkhu hocam :KK45:

hoşbuldum :KK200:

kızlar çok teşekkür ederim :KK200:bugünden itibaren takımımızın yarışmalarda zirvede olması için,üzerime düşenin en iyisini yapmak için çabalayacağıma söz veriyorum En Büyük TÜRKİYE @kaRamMell canım sana da çok teşekkür ederim,beni böyle güzel bi ortamla tanıştırdığın için :KK15:
Liste hayirli olsun canisi:KK39:

Back
X