Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zaten seni 64 ile mezun edeceğime düşündüysen eğer

Yeterince deli değilsin demektir :deli:bizden biri bunu asla yapmayacağımı bilir :deli:
Yaa tam ağzıma layık kaptan :KK53: iki çocuk arasında bi hırs yaptım 49 kiloya düştüm inadımdan. Yüzüm fotolarda iskeletor gibi çıksada mutluydum :KK53: şimdi o kadar olmasa da bi 57 olsun istiyorum kiiiii 60 a yaklaşmaya payım kalsın :KK45:

60 ı da senden korktuğum için yazdımdı :rolleyes:

Kız biliyorum
Bilerek çok yazıyorum ben
Hep öyle yaparım
Yarışma formatı için onu öyle yazıyorum bilerek tedbir için
Sonra güncelleyebiliyorız
Sorsan misal maliye 80 yazmışızdır 64 ile mezun oldu düşün :KK70:
Az daha kalsa görünmez olucak kız :D

Yaa tam ağzıma layık kaptan :KK53: iki çocuk arasında bi hırs yaptım 49 kiloya düştüm inadımdan. Yüzüm fotolarda iskeletor gibi çıksada mutluydum :KK53: şimdi o kadar olmasa da bi 57 olsun istiyorum kiiiii 60 a yaklaşmaya payım kalsın :KK45:

60 ı da senden korktuğum için yazdımdı :rolleyes:
Neden 55 olmasın ki :halay::halay::halay::halay::halay::deli:

Neyse cuma menümü vereyim
Sabah 11.30du sanırım
Tereyağında 2 yumurta
Bi dilim peynir
Salatalık
Domates
8zeytin
Akşam 19.30
4 ızgara köfte
3 ince dilim fırınlanmış pattis
Bi kase yoğurt
Su 2.5
45 dk leslie
@MiuLego @nehirnil111
8saat acikmiyormusun
Litfen soyle sirrini 4-5 saat sonra ben benlikten çıkıyorum açlıktan :110:

Ooooo yüzdeye bakın be heeeeytttt :halay::halay:Liste içi , liste dışı tüüüm herkesi tebrik ederim canım takımım :KK76:

Elalis Elalis Listeye hoşgeldin :KK68:Hayırlı olsun :KK68:

malipina malipina İrade, azimm... Valla yazacak kelime bulamıyorum.. Maşallah sana malim harikasın gerçekten :KK37:
:KK37: . Çooook tebrik ederim :KK74::KK37::KK37:

@eflalim Sen de çok iyisin canım maşallah :KK37: Zaten 80den belli bir kiloya düşmüştün mezun olmuştun, tam olarak fıstık oldun şimdi 58 le :KK37: Çook tebrik ederim mezuniyetini :KK37:
İnşallah ikinizde bundan sonra hep istediğiniz kilolarda olursunuz :KK74::KK74::KK60::KK60:

8saat acikmiyormusun
Litfen soyle sirrini 4-5 saat sonra ben benlikten çıkıyorum açlıktan :110:
Saat 18 gibi bi kazınma oluyo ama fenalık el ayak titremesi gelmiyo hiç. Ben hiç ekmek yemem kuzu. Karbonhidrat yemeyince acıkmıyorum. 2 yumurta avuç için kadar peynir asıl tok tutan şeyler.

Ooooo yüzdeye bakın be heeeeytttt :halay::halay:Liste içi , liste dışı tüüüm herkesi tebrik ederim canım takımım :KK76:

Elalis Elalis Listeye hoşgeldin :KK68:Hayırlı olsun :KK68:

malipina malipina İrade, azimm... Valla yazacak kelime bulamıyorum.. Maşallah sana malim harikasın gerçekten :KK37:
:KK37: . Çooook tebrik ederim :KK74::KK37::KK37:

@eflalim Sen de çok iyisin canım maşallah :KK37: Zaten 80den belli bir kiloya düşmüştün mezun olmuştun, tam olarak fıstık oldun şimdi 58 le :KK37: Çook tebrik ederim mezuniyetini :KK37:
İnşallah ikinizde bundan sonra hep istediğiniz kilolarda olursunuz :KK74::KK74::KK60::KK60:
Minnakım:KK60::KK60:

Back
X