- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Ne yicem kız herzaman ne yiyosam o
Ne sandınki![]()

MasaAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yicem kız herzaman ne yiyosam o
Ne sandınki![]()
Evet farkindayim karatay yapıyorsun valla helal olsunSaat 18 gibi bi kazınma oluyo ama fenalık el ayak titremesi gelmiyo hiç. Ben hiç ekmek yemem kuzu. Karbonhidrat yemeyince acıkmıyorum. 2 yumurta avuç için kadar peynir asıl tok tutan şeyler.
Senin ruhun kaptanZaten seni 64 ile mezun edeceğime düşündüysen eğer
Yeterince deli değilsin demektirbizden biri bunu asla yapmayacağımı bilir
![]()
Kaptanı ürkütmeden annem yavaş yavaşokadar listede kal ağzına cis süreme mezun ol 1 guncuk caninin istedigini yeme
ooaaaaa
MasaAllah![]()
Kahvaltıda ekmek türevlerini yiyo musunEvet farkindayim karatay yapıyorsun valla helal olsun
Allahım banada lutfen 8saat acikmayayim![]()
Evet 1-2 dilim tb ekmek ve emziriyorum acikmamin onunla alakası varmi bilmiyorumKahvaltıda ekmek türevlerini yiyo musun
Ay amiin zor gerçekten yaa.hep annem geldi aklımaAllah kimseyi hastane kapısında beklemesin gerçekten zor en rahatı bile insanı sıkıyor
Kız listedesin yağlı yinir mi hiçAy ahu yaseni yirim yiiiiir
ay ben daha aramadım bi bakayım giriyomu nete güncel mi nosu
Valla öyle Mete gitsem kız gidiyor
Emzirmek acıktırır mı onuEvet 1-2 dilim tb ekmek ve emziriyorum acikmamin onunla alakası varmi bilmiyorum
Senin ruhun kaptanben 5 lere düşene kadar, nerden baksan 2 ay geçer. Mezun etmeM diyosun. Bak farkındaysan mali etmez demiyosun
![]()
Arama yerine karar defteri yazdım orda bişeyler var ama yanlış yere bakmış da olabilirimAy okudum okudum yazamadim kizlar oturma seansindaydik milletin yaninda uzun uzun bakamiyom.
Yeni kaptanmalipina anasayfayi bulabildiniz mi
![]()
Sen kaptan olunca hepsinü güncelle cnm..
İlk sayfada hala 93 kiloyum![]()
Öylede denedim ama olmuyor biraz zorlamak lazım tabi ben hemen biraktim vücut alışınca oluyor demekki niyse yılmak yokEmzirmek acıktırır mı onuWhiteblacklife bilir belki. Ama ekmek hariç diğer kahvaltılıklardan kısmadan bi gün dolu dolu bi kahvaltı yap bi dene acıkıyo musun acıkmıyo musun.5 saatte acıkmak normaldir gerçi