Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar sabah yaşadığımız olayı biraz daha ayrıntılı anlatayım, hala olayı anlamaya çalışıyorum.
Odalarımızfan birinde 2 tane Fransız üniversite öğrencisi kalıyordu. Bugün çıkış yapmaları gerekiyordu.
Sabah 6.00’da telefonla uyandık, bize ütfen yardım edin , ben sizin hostelinizde kalıyorum dedi ve kapattı.biz telaşla atladık gittik. Eve geldiğimizde üniversite öğrencilerinden biri yerde epilepsi krizi geçiriyordu ve başında da diğer odada kalan iki kız vardı.müdahale ettik vs ve çocuk kendine geldi.. sonra kızlardan öğrendik ki, bu kriz geçiren çocuğun arkadaşı, çocuk yerde kriz geçirirken iki kızı uyandırmış sabahın köründe, arkadaşını bu tanımadığı iki kıza bırakıp hava alanına girmiş!!! Kızlar ne olduğunu anlamadan kalakalmışlar!! Asıl bomba daha gelmedi.. aradan zaman geçti ve bu çocuk saat 10.00 gibi bana mesaj attı, güneş gözlüğümü odada umuttum , onu bana postalar mısın diye!! Oha
:oha:
Ben de arkadaşın hala burda ve hayatta ona veririm dedim. Bunun üzerine haaa evet sabah kriz geçirdi neyse ki diğer kızlar yanında kaldı da hava alanına gelebildim dedi!!
:KK57:
Hiç cevap veremedim şaşkınlıktan..ben bu kadar bencil bir insan görmedim..
Diğer çocuk iyi ama yolculuk yapamaz, burda kaldı, doktor çağırdık vs, aile dostları varmış burada onların yanına gidecek akşam üzeri.. eşim sabahtan beri onunla ilgileniyor... ailesi çıldırmış durumda , diğer arkadaşının hareketi yüzünden delirmiş durumdalar
Ya olaya çok mu kuşkucu bakıyorum acaba.. Bu giden arkadaş atak geçiren kişinin atak geçirmesine bilerek neden olmasın ? (böyle bir şey olabiliyor mu bilmiyorum ama yoksa da mazur görün)..
Çüünkü hiç mantıklı değil.. Hani kasıtlı yapılmış da gidilmiş gibi.. Bir de güneş gözlüğü falan istemeler.. İnsan bırak beraber geldiği arkadaşını hiç tanımadığı biri böyle bir durumda olsa insanlık namına yine yardım eder.. Açık bir artniyet var bence :işsiz:

:KK45:
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:31 AĞUSTOS HEDEFLERİ:KK53:

2 HAFTA HEDEFİDİR.
TOPLAM HEDEFTİR.

pempisler (71.1)
Ahu060812 (73.8)
koza16 (66.6)
neslihan165 (80.9)
MiuLego (54.5)

Elalis (66.8)

Fatimasevket (60)

Gulbe seker (104.2)

hepfit (53.5)
furkanlipek45 (65)
Esra_4378 (59)
Zumrud_u anKa (77.8)
bonus (94)
Nevreste (64.2)
smykmy (66.6)
kaRamMell (67)
mimu88 (77.4)
Eflalim (57.8)

Whiteblacklife (53.9)
begum75 (58)
nehirnil111 (51.9)
matematik61 (55.9)
Floweroflife (52.3)
Portakal Sulu Ordek (51.5)
Kajupi (58.5)
D3S1R3 (53.3)
malipina (63.9)
66.6 mıı vuuuuu:KK45:

Oyy oyy çocukla evi topla çamaşır o bu derken anca çanta hazırlıyorum sırtım da çok ağrıyor sabah da 5.3 da kalkacağım yarın pert:( 7 de ido ile bandırma ya ordan da gönen geçeceğim ana evinde bayram temizliği beni bekliyoreeeeeee

Ya olaya çok mu kuşkucu bakıyorum acaba.. Bu giden arkadaş atak geçiren kişinin atak geçirmesine bilerek neden olmasın ? (böyle bir şey olabiliyor mu bilmiyorum ama yoksa da mazur görün)..
Çüünkü hiç mantıklı değil.. Hani kasıtlı yapılmış da gidilmiş gibi.. Bir de güneş gözlüğü falan istemeler.. İnsan bırak beraber geldiği arkadaşını hiç tanımadığı biri böyle bir durumda olsa insanlık namına yine yardım eder.. Açık bir artniyet var bence :işsiz:
Olabilir stres etkiliyormuş sanırım, bir de doktorla konuşurken eşim duymuş ilaçları aksatmış tatil sebebiyle, o yüzden de olabilir ama bu diğer arkadaşının davranışını açıklamıyor, bi de anlamadık, aynen yolda görsen tanımadığın birini insaniyet namıma yardım edersin o halde bırakıp gitmezsin :KK43:

Back
X