Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o balık kraker ne çakıl görmiyim bi daha:sinirli::sinirli:
akşamki ekmeğe gerek yok zaten 2 yumurta yemişsin seni gayet tok tutar:duduk:
suyu iki bardak daha içmen lazım.korumada değilsin sen :duduk:
spor oke
puanın 7
Ben 4 e bile tazeyken 7 aldim bu benim rekorum valla ekmegi baya azalttım ama günde 3 dilimden azı bana çok zor biraz daha alışım yine azaltırim 300 gr ekmekten 3 dilim ekmeğe düştüm bu benim için bile çok zordu valla

yemeğe davetliysen uygun olanlardan yersin
Sabah 1 domates 2 zeytin yedim kibrit kutusu ekmek
14.00 da kebapcidaydik ben eşimle yedim 3 de 1 kebap 1 tabak salata yine kibrit kutusu pide (birarada eşim bu durumdan çok mutlu uzun zamandır senin yemeğini bitirmiyordum eski günlerdeki gibiyiz dedi. Adamın düşüncesine bak meğer o günleri özlemiş )

Saat 20.00 da arkadaşlarla çıkacağız menü umarım uygun bisey bulurum.

Sabah 1 domates 2 zeytin yedim kibrit kutusu ekmek
14.00 da kebapcidaydik ben eşimle yedim 3 de 1 kebap 1 tabak salata yine kibrit kutusu pide (birarada eşim bu durumdan çok mutlu uzun zamandır senin yemeğini bitirmiyordum eski günlerdeki gibiyiz dedi. Adamın düşüncesine bak meğer o günleri özlemiş )

Saat 20.00 da arkadaşlarla çıkacağız menü umarım uygun bisey bulurum.
az yemene mi sevindi eşin :D
akşamı güzel atlatıcan inanıyom ben çakıl ha gayret:KK76:

az yemene mi sevindi eşin :KK70:
akşamı güzel atlatıcan inanıyom ben çakıl ha gayret:KK76:
Ilk tanıştığımız hatta eğlendiğimiz zamanlarda dışarda yemek yediğimizde ben bitiremezdim ona da az gelirdi benimkini de yerdi. Son yıllarda ben kendiminkini çok rahat bitirdigim için o 1.5 porsiyon yer olmustu. Eskisi gibi ne güzel yine senin yemeğini yiyorum diyor bi de et yediği zaman çok mutlu adam

Back
X