Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında şaanslıyım biraz.ekmek,meyve,şerbetli tatlı yıllarca görmesem aramam.benim tek derdim abur cubur ve düzensiz beslenme.onları kesince çatır çatır gidiyomuş kilolar.eskiden ne zora sokuyormuşum kendimi meğer :( sabah çikolata kahve yerdim,akşam cips çekirdek,sütlü tatlı falan.şu 1 aydır metam eşekten düşmüş karpuza dönmüştür,kahvaltı ediyo ya oğlum bu gene diye :KK70::KK70::KK70:

Sabah 1 domates 2 zeytin yedim kibrit kutusu ekmek
14.00 da kebapcidaydik ben eşimle yedim 3 de 1 kebap 1 tabak salata yine kibrit kutusu pide (birarada eşim bu durumdan çok mutlu uzun zamandır senin yemeğini bitirmiyordum eski günlerdeki gibiyiz dedi. Adamın düşüncesine bak meğer o günleri özlemiş )

Saat 20.00 da arkadaşlarla çıkacağız menü umarım uygun bisey bulurum.
Arkadaşlar ile çıktığında sadece salata ve ayran al mali.. çünkü yemekler yenene kadar saat 9 olur.. zati öğlende yemişsin.. akşam bi öğün daha yeme..

Dışarıdayım kızlar.. ablam kuaförde ben de kitap okuyorum kahvecide..

Balon gibi şişim suratımı ablam görünce şoka girdi. İlk kez ödem tuttuğumu bu kadar net görebiliyorım uçmasam bari :KK70:

Aslında ablam kuaföre gittiğinde ben de dövmeciye gidecektim ama ayarlayamadım. Kaldı öylw. Bakalım ne zaman gidebileceğim :deli:
Önce 54 ol da...

aslında şaanslıyım biraz.ekmek,meyve,şerbetli tatlı yıllarca görmesem aramam.benim tek derdim abur cubur ve düzensiz beslenme.onları kesince çatır çatır gidiyomuş kilolar.eskiden ne zora sokuyormuşum kendimi meğer :KK43: sabah çikolata kahve yerdim,akşam cips çekirdek,sütlü tatlı falan.şu 1 aydır metam eşekten düşmüş karpuza dönmüştür,kahvaltı ediyo ya oğlum bu gene diye :KK70::KK70::KK70:
Evet cnm.. bende gitmiyor diyordum ama düzenli beslenince gidiyo.. sen benim başarı hikayemi okudun mı elasis??

Ooooo yüzdeye bakın be heeeeytttt :halay::halay:Liste içi , liste dışı tüüüm herkesi tebrik ederim canım takımım :KK76:

Elalis Elalis Listeye hoşgeldin :KK68:Hayırlı olsun :KK68:

malipina malipina İrade, azimm... Valla yazacak kelime bulamıyorum.. Maşallah sana malim harikasın gerçekten :KK37:
:KK37: . Çooook tebrik ederim :KK74::KK37::KK37:

Nego Nego Sen de çok iyisin canım maşallah :KK37: Zaten 80den belli bir kiloya düşmüştün mezun olmuştun, tam olarak fıstık oldun şimdi 58 le :KK37: Çook tebrik ederim mezuniyetini :KK37:
İnşallah ikinizde bundan sonra hep istediğiniz kilolarda olursunuz :KK74::KK74::KK60::KK60:
Sağol canım aminn , darısı başına :KK200:

Ben cacık salata dediydim :KK70:
malipina malipina mezuniyetini tebrik ederim. Seni 90 lardan taniyorum.Masallah sana:nazar: ne guzel bir iraden varmis,bozmadan istikrarlı bir sekilde basariya ulastin. Seni kendime ornek almak isterim ama ben senin kadar azimli olur muyum bilemiyorum.
Tekrar tebrikler:KK9::KK9:
Bu arada kaptanliginda hayirli olsunHoppa

Selam kizlar menum
10.00 ac karina limonlu su
2 dilim domates
1 dilim normal ekmek yumurta salatasi 2 kasik
2 bardak sekersiz cay
2 dilim peynir
15.00 yarim haslanmis mısır
5 catal haslanmis tavuk
2 bardak karışık bitki cayi
2 bardak nescafe 2si bir arada
2 adet 0.5 lik su
@MiuLego hepfit hepfit

Ahahahahahha ana ve baba dedi mali
Bu evlenmemiz gerektiğini düşündürtüyor bana :confused:
valla geldiğim günden beri ana çocukları bırakıp tatile çıkmış,bize hala bakıyordu Whiteblacklife Whiteblacklife .sonra pat diye baba çıkıp geldi malipina malipina ,ana evine döndü.ama ana @MiuLego şimdi boşanma davası açtı :KK70:biz nolcaz biiizzzzz :sinirli:giderim babanneme hepfit hepfit börekler açar bana :rolleyes:

Back
X