Seninim al beniAhahahahahha ana ve baba dedi mali
Bu evlenmemiz gerektiğini düşündürtüyor bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninim al beniAhahahahahha ana ve baba dedi mali
Bu evlenmemiz gerektiğini düşündürtüyor bana![]()
Beğendin sankiHem de gece 21-22 civarı heee
ÇIldırmuş olmalısın![]()
Sağol kuzum daha iyileri senin olsun inşallahmalipina mezuniyetini tebrik ederim. Seni 90 lardan taniyorum.Masallah sana
ne guzel bir iraden varmis,bozmadan istikrarlı bir sekilde basariya ulastin. Seni kendime ornek almak isterim ama ben senin kadar azimli olur muyum bilemiyorum.
Tekrar tebrikler
Bu arada kaptanliginda hayirli olsun![]()
valla geldiğim günden beri ana çocukları bırakıp tatile çıkmış,bize hala bakıyordu @Whiteblacklife .sonra pat diye baba çıkıp geldimalipina ,ana evine döndü.ama ana @MiuLego şimdi boşanma davası açtı
biz nolcaz biiizzzzz
giderim babanneme
hepfit börekler açar bana
![]()
Çocuk detoksu muHuhuuuuu yorgunluktan geberiyommm yarin gene koye gidiyozzz bugun carsilardaydim tunik almistim pantolon aldim vakit kalmadi esarp bulamadim netcem bilmem.
Oglani anamla disari saldim uzandim evde.cocuk detoksu yapiyorum sakin kafa![]()
Ay annem aradi seni soruyo gel diye.10 dakka uzanamadimÇocuk detoksu mu![]()
Vuhuuu super yaaa hemi de 2 taneİki tane yavru sokak köpeği sahipleniyorum yarın![]()
Çok tatlıİki tane yavru sokak köpeği sahipleniyorum yarın![]()
Aaa gerçekten mi?? Çok şaşırdım cnm.. senin için sevindim.. foto bekliyoruz...İki tane yavru sokak köpeği sahipleniyorum yarın![]()
Gel yawrum babaannenevalla geldiğim günden beri ana çocukları bırakıp tatile çıkmış,bize hala bakıyordu @Whiteblacklife .sonra pat diye baba çıkıp geldimalipina ,ana evine döndü.ama ana @MiuLego şimdi boşanma davası açtı
biz nolcaz biiizzzzz
giderim babanneme
![]()
İki tane yavru sokak köpeği sahipleniyorum yarın![]()
Öyle oldu beraber yaptık sonraOoooo çok fena köşeye sıkışmışsın
Tespit gibi tespit beeevalla geldiğim günden beri ana çocukları bırakıp tatile çıkmış,bize hala bakıyordu @Whiteblacklife .sonra pat diye baba çıkıp geldimalipina ,ana evine döndü.ama ana @MiuLego şimdi boşanma davası açtı
biz nolcaz biiizzzzz
giderim babanneme
![]()