Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü yazayım.. Dadlum malim beğenirsin inşallah :dondurma:
malipina malipina @MiuLego

Sabah+Öğle: 12.00
Tb ekmeğine tost( çok küçüktü)
1 bardak proteinli süt
1 yeşil biber
2 dilim domates

Ara:
Yarım armut
Sade Türk kahvesi
2 hurma

Akşam: 19.00
1 kepçe yayla çorbası
1.5 kase patlıcanlı salata

Su: 2.5 + maden suyu
Spor:
70 dk tempolu yüzme
30 dk normal yüzme

Kaç kilo oldun neslihan
Ne büyük mutluluktur o zayıflama hissi

Aynen cnm epey iyi oldu hani verilen çok değil belki ama sıkılaşma epeyiyi oldu..

Yirim siniiiiii alınma sen diğerlerine dedimdi uykucu hep bunlar miskin tembel tembeeellll:KK45:

Oyy tmmm kuzum

Hiç kıskanmadım çıtılıpıtılı olmanı Bi kere:63: ne var bende tüm boy analarının alt kısmını bantladım sabah kalkarken de çok rahatım yuvarlanarak yataktan kalkıyorum çok keyifli sen yapabilir misin yoookkkk ben düşsem bana bişey olmaz hava yastığı gibiyim kemiklerim darbe almaz ama sen yooookkk kemikler çatılı çuturluuu kıskanmadım ben yaniiii aslaa çok :63:

Oyyy kuzum yaaaa deme öyle ama kıskansanız azicikk hehehe

güzel menü kuzu.akşamı geç yemişsin saat 20,00de yediğin hurma direk yağa dönüşür aklında bulunsun.yemek yesen daha güzel olurdu
su okey
spor da yapılmış
puanın8

Cnm cuma olduğu için ve geç uyayacağımı bildigim icin oyle yedim ki zaten gece 4 de yattım o yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Kız uyumusken menüyü verip kacayim herhangi uyanabilir kaşınıyor herhalde duramiyor
sahur
1bardak süt 5 hurma (bişey yiyemiyorum sabah mide bulantisiyla uyanınca böyle geçiriyor)
İftar 20.20
1tabakdan az taze fasulye yogurt 2kk karpuz
Su 2.5 oldu içerim daha
Spor leslieye başlamıştım bitiremeden bı yere gitmemiz gerektiğini yarıda kaldı bunu saymayayim sadece 65 dk tempolu yürüyüş var
@MiuLego malipina malipina

Back
X