Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa ne güzelBenim kedim, köpeğim ve kuşum var![]()
Parçala behçet ayıkla beni hüsnü zımbala bilalDövmek ne demek gerekirse parçalarız evelallah.
Miudan bişeyler öğrendik diycemde ben gizli kıskançlardanım ruhumda var![]()
Hepsinin yeri o kadar ayrı ki. Kuşta güzel ama kuşal duygusal yakınlaşmayı çok hissedemiyorum ben. Ama kedi ve köpekYaaaa ne güzelBenim sadece kuşum var şimdilik.. İlerde kedi ve köpek de alabilirim umarım
![]()
Mutlaka sahiplen. Sonra geçen yıllarıma yazık diyeceksinYaaaa ne güzelBenim sadece kuşum var şimdilik.. İlerde kedi ve köpek de alabilirim umarım
![]()
Sana da geçmiş olsun sen de ihmal etme sonra çok zor oluyor
Kızlar cok gecmış olsun tam bayrama ters denk gelmiş iyi olursunuz inşallah
günaydın canım
Geçmiş olsun canım![]()
Sagolun canlar ❤Günaydınlar canlarım
Melegiimm22
cakil80 canlar çok geçmiş olsun benim de kız hasta bayram üstü memlekette çok zor
Canım ne yaptınız? Su çiçeği salgını var ihmal etme olabilirsağolun kızlar farklı bişey yemedim de yedirmedimde sıcaktan büyük ihtimal pişik kremi sürüp zorla uyuttum sabaha gecmezse tabi gece uyursak sabah acile gotureyim
Geçmiş olsun hemen acile git çekilmez bayramdaYa bogazm cok fena olms nokta nokta kabarmış yutkunurken tören yapıyorum resemnbide bu gün alışverişe cikacaktk
Oyle olduğu zaman sonra kızariyo ve iltihap oluyo bayram üstü mahvoldm![]()
Geçmiş olsun canımSu an acildeyim nefes alamadım serum ve antibiyotik bagladilar yatıyorum akşam uçağa nasıl binecegim bilmiyorum
YaaaKahvaltı yapayım. Köpekleri sahiplenemiyorum. Ablam arwen den sonra hazır olmadığını söyledi. İçim buruk. Tüm keyfim kaçtı. Dokunsanız ağlarım o şekil
Çok sarhoştum hatırlamıyorum![]()
Gecmis olsun canimBişey yedirmedim canım bende yemedim zaten bakalım kremledim sabaha gecmezse acile gotureyim
Guzel film ama eski kuzum oKızlar dangal filmini izledinizmiharikaaaaaa
Amir khanin son çıkan filmi![]()
Benim o iş yaş gibi.
Yerleştim gülbe bazı aksilikler devam ediyo kimisi kurumlarla ilgili kimisi bina ile ilgili.
Doğalgaz ve asansör olmadı hala en büuük eksikler olarak.
Bu arada annemlerin bahçesi var babam bakıyor annem kızıma baktığı için istanbul da bizimleydi
Neyse bahçeden al kopar ye tam benlik olmuşlar herşey var karpuz bile var ama ben yemedim onu daha ya herşeyin doğal olması be güzelmis
Keyfin niye yok guzellik?İki arada geçmiş yaptım bayram hazırlığına devam. Hiç keyfim yokama varmış gibi güzel numara yapıyorum
![]()
İstersen listeyi hazırlayabilirim bugün@matematik61 kuzu paylaşmamışım ya listeyi
HAzırdı
Sonra dedim hedefleri de hazırlayayım
Art arda paylaşayım
Hedefleri paylaşmışım ama listeyi ı ıh. İşyerinde bilgisayarda liste de !
Herkes cumakilosunu da yazar pazartesi kilo bildirirken balım![]()
Hepsinin yeri o kadar ayrı ki. Kuşta güzel ama kuşal duygusal yakınlaşmayı çok hissedemiyorum ben. Ama kedi ve köpeko kadar anlatılamaz bir duygu ki çok seviyorum çoookkkk
Kedimle geceleri beraber uyuyoruz, yürüyüşleri köpüşümle yapıyoruz bazen. İnan doğal antidepresan üçüde :)
Yaaa çook güzek gerçekten kuşum 6 yıldır bizle ona da o kadar alıştım kii, onu severken bile rahatlıyorumMutlaka sahiplen. Sonra geçen yıllarıma yazık diyeceksin![]()
Geçmiş olsunGünaydınlar canlarım
Melegiimm22
cakil80 canlar çok geçmiş olsun benim de kız hasta bayram üstü memlekette çok zor
Yaa neden mutsuzsun canımİki arada geçmiş yaptım bayram hazırlığına devam. Hiç keyfim yok ama varmış gibi güzel numara yapıyorum![]()
güzel menü kuzum.akşam çok hafif olmuş