itiraz edeni yan odaya çekiyorum ona göreçok şekersin bişey diyemiyorum ki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
itiraz edeni yan odaya çekiyorum ona göreçok şekersin bişey diyemiyorum ki
![]()
ordan da kovarlar beniya git yaaaa anaokulu kaptanı yapsınlar senimiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu help
![]()
Kızz sus.. zorla ikna ettik kaptanlığa.. onu kaybedersek naparızz?? Sen mi kaptan olucanya git yaaaa anaokulu kaptanı yapsınlar senimiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu help
![]()
benim de başım bağlıitiraz edeni yan odaya çekiyorum ona göre![]()
kaptan olmicam benKızz sus.. zorla ikna ettik kaptanlığa.. onu kaybedersek naparızz?? Sen mi kaptan olucan
O yüzden sus![]()
başı bağlı olmayan yokki şükür takımdabenim de başım bağlı![]()
tamamKızz sus.. zorla ikna ettik kaptanlığa.. onu kaybedersek naparızz?? Sen mi kaptan olucan
O yüzden sus![]()
ilan verirken başa bekar diye yaz kocamanbaşı bağlı olmayan yokki şükür takımda![]()
ayyyy miu beni gebertirkaptan olmicam ben![]()
ayyyy miu beni gebertir
şaka yaptım mali yaa hiç anlamıyosun hayatım,hemen anneye şikayete koşulmaz kigel oynayalım gel
![]()
bi bekar libidolu iğde vardı o da kayıpilan verirken başa bekar diye yaz kocaman![]()
şaka bi yana azimle,hırsla 40 kilo vermiş birinin önerilerine saygıyla eğilirim ben ancak
Oldun bile kaptanım ♡♡♡kaptan olmicam ben![]()
en büyük kaptan bizim kaptanOldun bile kaptanım ♡♡♡
estağfurullahşaka bi yana azimle,hırsla 40 kilo vermiş birinin önerilerine saygıyla eğilirim ben ancak![]()
çok biliyosaydık verseydik ya yıllardır o 5-10 kiloyuestağfurullah![]()
elalis bana mı yürüyon sençok biliyosaydık verseydik ya yıllardır o 5-10 kiloyudemek ki daha öğreneceğimiz çok şey var,özellikle sizlerden
![]()