7 yaş farkı ve evin tek çocuğu olması.

Ben 25 eşim 24 yaşında. Ama o benim 20de yaşadığım kafayı yaşıyor hala. Ki yaşıtlarına göre çok daha olgun bi insan. Aileden saklama gibi bi durum olamaz. Bu saklanacak ayıp olacak bisey değil fakat 7 yaş cidden fazla. Annemle babam arasında var 7 yaş, annem farklı babam farklı şeylere ilgi duyar her jenerasyon farklı ilgi ve zevkler ile büyüyor. Sanirim beyefendi çok yakışıklı o yüzden böyle etkilenmişsiniz. Ve herhalde kültürel farklılıklarda var. Heyecana kapılıp altın falan vaat etmeyin ben bekleyin derim

Kızlar tek sorunum bu yaş farkı sorun olur mu ? Ailesi ile konuştu daha yeniyiz ailesine 3 yaş var dedi.

Ailesine niye yalan söylemek zorunda hissediyor ki? Bu sizin arkanızda duramayacağının göstergesi. Yaşınız ilk ortaya çıkacak gerçek.

Ailesi +7 yaş ve 10 kardeşi kesin problem edecek, bir de altın çok istenir bizde diyorsunuz. Çocuk sizin arkanızda güçlü duramayacağından sıkıntılı bir süreç olacak gibi.

Ailesine niye yalan söylemek zorunda hissediyor ki? Bu sizin arkanızda duramayacağının göstergesi. Yaşınız ilk ortaya çıkacak gerçek.

Ailesi +7 yaş ve 10 kardeşi kesin problem edecek, bir de altın çok istenir bizde diyorsunuz. Çocuk sizin arkanızda güçlü duramayacağından sıkıntılı bir süreç olacak gibi.
Isterse yalan soylesin. yuzunde olacak degisiklikleri hesapa katmamistir.. 7 yas cok fazla bence. Erkek buyuk olsa bukadar soru dgl..ama kadin daha cabuk yipraniyor

Isterse yalan soylesin. yuzunde olacak degisiklikleri hesapa katmamistir.. 7 yas cok fazla bence. Erkek buyuk olsa bukadar soru dgl..ama kadin daha cabuk yipraniyor
Kadın yıpranır, erkek genç kalır yorumlarına katılmıyorum. Kocasına 5 basan aynı yaşta çok kadın var, 8 yaş büyük olup çok mutlu evlilik sahibi kadınlar da biliyorum...hem her ilişkide görüntü öncellik olmayabiliyor.

Ama ben bu kadını seçtim, sizinle evlenmiyor sonuçta diyemeyen erkeğin arkasında durulmaz...onu da 24 ünde diyebilecek erkek az.

Benim de basligim var bu konuda , bizim aramizda 9 yas var ve kendi canimdan daha cok seviyorum ev8n tek.oglu hic evlenmemis benim bit oglum var senin gibi hic evlenmemis.olsam asla korkmazdim

Not: Başlıkta evin tek çocuğu derken, Tek erkek oğlu demek istemiştim.

Selam kızlar, biriyle tanıştım kendisi 24 yaşında ben 30 yaşındayım. Bugüne kadar bir çok insan farklı niyetle yanaştı ve daha önce aldatildim yaklaşık 3 sene önce. Ama bu çocuk da en çok hoşuma giden şey bana güven vermek istemesi, olgun düşünmesi ve yakışıklı olmasi :)))
Onun yanında kendimi huzurlu hissediyorum, onunla sohbet ettiğimde gözlerimin içine bakışından bana olan tutkusunu hissediyorum.

Kızlar tek sorunum bu yaş farkı sorun olur mu ? Ailesi ile konuştu daha yeniyiz ailesine 3 yaş var dedi. Onlarda problem etmediler. Daha önce eski görüştüğü kişi bayağı yipratmis çocuğu ve ailesini. O yüzden onlarda önemli olan bir birinizi seçmeniz anlaşmaniz demişler.

Evin tek oğlu. Birde kız kardeşi var. Biz 10 kardeşiz. Tek bekar benim.. onun evin tek oğlu olmasından kaynaklı ne gibi problemler beni bekleyebilir?

Son olarak da 23 ay kalan bir kredisi var. Biraz maddi olarak hazır değil gibi. Bizde altın v.b şeyler biraz fazla istenir. Sanki biraz bu konuda korkuyor gibi. Gerçi benim biraz birikimim var ama ailem biliyor birikimimi...

Fikirlerinizi istiyorum. KENDİMDEN KÜÇÜK BİRİNDEN BU KADAR ETKİLENECEGİM AKLİMA GELMEZDİ :))))

Ailesine yalan söyleyecekse bu işin arkasında durmayacağının belirtisidir.
Yoksa mertçe çıkıp 7 yaş var diye söylerdi..

Selam kızlar, biriyle tanıştım kendisi 24 yaşında ben 30 yaşındayım. Bugüne kadar bir çok insan farklı niyetle yanaştı ve daha önce aldatildim yaklaşık 3 sene önce. Ama bu çocuk da en çok hoşuma giden şey bana güven vermek istemesi, olgun düşünmesi ve yakışıklı olmasi :)))
Onun yanında kendimi huzurlu hissediyorum, onunla sohbet ettiğimde gözlerimin içine bakışından bana olan tutkusunu hissediyorum.

Kızlar tek sorunum bu yaş farkı sorun olur mu ? Ailesi ile konuştu daha yeniyiz ailesine 3 yaş var dedi. Onlarda problem etmediler. Daha önce eski görüştüğü kişi bayağı yipratmis çocuğu ve ailesini. O yüzden onlarda önemli olan bir birinizi seçmeniz anlaşmaniz demişler.

Evin tek oğlu. Birde kız kardeşi var. Biz 10 kardeşiz. Tek bekar benim.. onun evin tek oğlu olmasından kaynaklı ne gibi problemler beni bekleyebilir?

Son olarak da 23 ay kalan bir kredisi var. Biraz maddi olarak hazır değil gibi. Bizde altın v.b şeyler biraz fazla istenir. Sanki biraz bu konuda korkuyor gibi. Gerçi benim biraz birikimim var ama ailem biliyor birikimimi...

Fikirlerinizi istiyorum. KENDİMDEN KÜÇÜK BİRİNDEN BU KADAR ETKİLENECEGİM AKLİMA GELMEZDİ :))))
Yaş farkını sorun etme bence. bende kendimden 3 yaş küçük biriyle evlendim.şuan 3 yıllık evliyim hamileyim. rakamsal bir durum olgunluğu ve düşünceleri çok önemli duygusal düşünme acelede etme derim.

Kadın yıpranır, erkek genç kalır yorumlarına katılmıyorum. Kocasına 5 basan aynı yaşta çok kadın var, 8 yaş büyük olup çok mutlu evlilik sahibi kadınlar da biliyorum...hem her ilişkide görüntü öncellik olmayabiliyor.

Ama ben bu kadını seçtim, sizinle evlenmiyor sonuçta diyemeyen erkeğin arkasında durulmaz...onu da 24 ünde diyebilecek erkek az.

Canim.ayni yaş olup.. kadinin kocasina 100 basmasida olabilir.. fakat arada 7 yas fark varsa ( buna dogum vs eklersek) kocasina 5 basacani hic sanmiyorum..
5 sene sonra 35 kocasi kendisi ise 29 olacak.. benim icin cok fazla

evın tek oglu olunca ne oluyor ben onu anlamadım tek oglan olunca devlet omur boyu emeklılık mı verıyor sıgorta mı yapıyor nedır yanı ? dıgerlerı de evın cocugu oglan dıye ayırmayın once :)
eger oglan dıye ayrılan bır adamsa o aıleye gelın olmayın mutsuz olursunuz sızden ılk bekledıklerı bır erkek cocuk dogurmanız doguramazsanız becerıksız olursunuz sen kadınsın sus sen kadınsın su ısı yap o erkek karısma derler bosanırsınız bastan bıttı bakın gelecegınızı yazdım sıze

bırde erkekler toplumda cok sımartıldıklarından (sekıl 1-a evın tek oglu soylemı gıbı ) bırturlu olgunlasamıyorlar zıra kırlı coraplarını kırlıye atmayı bılmeyen sıfonu cekmeyı bılmeyen sız sofra kurduktan sonra oturup sofrayı kuran kaldırsın deyıp gobegını kasıya kasıya oturan bır ayıya donusmelerı bu sebeple

hem kucuk hemde tabırınızle evın tek oglu kulturuyle yetısmıs

kaçın

Keske yas farkini dogru deseydi yarin oburgun illa ogrenicekler amma nikahta amma nufus cuzdaninda amma dogum yaptnzda bi sekilde cikacak.sorun etmiyorlarsa ona gore yol alirsniz

Evin tek oğlu olunca ne oluyor?
Benim tek bir çocuğum var,erkek,
bu durumda gelin adaylarına,
'aman dikkatli ol,bir evin bir oğluna geliyorsun'
mu diyelim?
İkincisi delikanlı evlenmek için çok genç.
Üçüncüsü aradaki yaş farkı çok fazla.
Üstelik içinde bulunduğunuz yaşlar düşünüldüğünde fark daha bariz etki eder bu ilişkiye.
O 35,siz 42 olsanız,olabilir derdim.
Dördüncüsü yalana başvurmak zorunda hissedilen bir ilişkide uzun vadede sorunlar çıkması kuvvetle muhtemel.
Beşincisi iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor,aileleri ve muhtemel tepkilerini küçümsemeyin,evliliğiniz zehir olabilir.
Not:Eşinden 8 yaş küçük,25 yıllık evli bir kadınım.

Erkekler geç olgunlaşır derler.. Eğer doğruysa işin zor olabilir şimdi aşktan görmeyebilirsin ama aşk bitince gerçekler ortaya çıkar.. İnşallah olgundur büyümüştür de herşey güzel olur senin için

Erkek kadından büyükse sorun olmaz ama kadın büyükse sorun olur, gibi sığ düşüncelere aşırı gıcık oluyorum ya. Bu söylemlerin aksini bizzat kendim test edip, yanlışlamaya ant içtim şu an.😒

Back
X