- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 39
- Konu Sahibi blackgirl06
yaşa gitsin hayat ikinizin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tek sorunum bu yaş farkı sorun olur mu ? Ailesi ile konuştu daha yeniyiz ailesine 3 yaş var dedi.
Isterse yalan soylesin. yuzunde olacak degisiklikleri hesapa katmamistir.. 7 yas cok fazla bence. Erkek buyuk olsa bukadar soru dgl..ama kadin daha cabuk yipraniyorAilesine niye yalan söylemek zorunda hissediyor ki? Bu sizin arkanızda duramayacağının göstergesi. Yaşınız ilk ortaya çıkacak gerçek.
Ailesi +7 yaş ve 10 kardeşi kesin problem edecek, bir de altın çok istenir bizde diyorsunuz. Çocuk sizin arkanızda güçlü duramayacağından sıkıntılı bir süreç olacak gibi.
Kadın yıpranır, erkek genç kalır yorumlarına katılmıyorum. Kocasına 5 basan aynı yaşta çok kadın var, 8 yaş büyük olup çok mutlu evlilik sahibi kadınlar da biliyorum...hem her ilişkide görüntü öncellik olmayabiliyor.Isterse yalan soylesin. yuzunde olacak degisiklikleri hesapa katmamistir.. 7 yas cok fazla bence. Erkek buyuk olsa bukadar soru dgl..ama kadin daha cabuk yipraniyor
Benim de basligim var bu konuda , bizim aramizda 9 yas var ve kendi canimdan daha cok seviyorum ev8n tek.oglu hic evlenmemis benim bit oglum var senin gibi hic evlenmemis.olsam asla korkmazdim
Not: Başlıkta evin tek çocuğu derken, Tek erkek oğlu demek istemiştim.
Selam kızlar, biriyle tanıştım kendisi 24 yaşında ben 30 yaşındayım. Bugüne kadar bir çok insan farklı niyetle yanaştı ve daha önce aldatildim yaklaşık 3 sene önce. Ama bu çocuk da en çok hoşuma giden şey bana güven vermek istemesi, olgun düşünmesi ve yakışıklı olmasi :)))
Onun yanında kendimi huzurlu hissediyorum, onunla sohbet ettiğimde gözlerimin içine bakışından bana olan tutkusunu hissediyorum.
Kızlar tek sorunum bu yaş farkı sorun olur mu ? Ailesi ile konuştu daha yeniyiz ailesine 3 yaş var dedi. Onlarda problem etmediler. Daha önce eski görüştüğü kişi bayağı yipratmis çocuğu ve ailesini. O yüzden onlarda önemli olan bir birinizi seçmeniz anlaşmaniz demişler.
Evin tek oğlu. Birde kız kardeşi var. Biz 10 kardeşiz. Tek bekar benim.. onun evin tek oğlu olmasından kaynaklı ne gibi problemler beni bekleyebilir?
Son olarak da 23 ay kalan bir kredisi var. Biraz maddi olarak hazır değil gibi. Bizde altın v.b şeyler biraz fazla istenir. Sanki biraz bu konuda korkuyor gibi. Gerçi benim biraz birikimim var ama ailem biliyor birikimimi...
Fikirlerinizi istiyorum. KENDİMDEN KÜÇÜK BİRİNDEN BU KADAR ETKİLENECEGİM AKLİMA GELMEZDİ :))))
Benim de basligim var bu konuda , bizim aramizda 9 yas var ve kendi canimdan daha cok seviyorum ev8n tek.oglu hic evlenmemis benim bit oglum var senin gibi hic evlenmemis.olsam asla korkmazdim
Ailesine yalan söyleyecekse bu işin arkasında durmayacağının belirtisidir.
Yoksa mertçe çıkıp 7 yaş var diye söylerdi..
Sadece ön yargılı olmasınlar diye öyle söyledi hatta bende dedim öyle deriz diye
Yaş farkını sorun etme bence. bende kendimden 3 yaş küçük biriyle evlendim.şuan 3 yıllık evliyim hamileyim. rakamsal bir durum olgunluğu ve düşünceleri çok önemli duygusal düşünme acelede etme derim.Not: Başlıkta evin tek çocuğu derken, Tek erkek oğlu demek istemiştim.
Selam kızlar, biriyle tanıştım kendisi 24 yaşında ben 30 yaşındayım. Bugüne kadar bir çok insan farklı niyetle yanaştı ve daha önce aldatildim yaklaşık 3 sene önce. Ama bu çocuk da en çok hoşuma giden şey bana güven vermek istemesi, olgun düşünmesi ve yakışıklı olmasi :)))
Onun yanında kendimi huzurlu hissediyorum, onunla sohbet ettiğimde gözlerimin içine bakışından bana olan tutkusunu hissediyorum.
Kızlar tek sorunum bu yaş farkı sorun olur mu ? Ailesi ile konuştu daha yeniyiz ailesine 3 yaş var dedi. Onlarda problem etmediler. Daha önce eski görüştüğü kişi bayağı yipratmis çocuğu ve ailesini. O yüzden onlarda önemli olan bir birinizi seçmeniz anlaşmaniz demişler.
Evin tek oğlu. Birde kız kardeşi var. Biz 10 kardeşiz. Tek bekar benim.. onun evin tek oğlu olmasından kaynaklı ne gibi problemler beni bekleyebilir?
Son olarak da 23 ay kalan bir kredisi var. Biraz maddi olarak hazır değil gibi. Bizde altın v.b şeyler biraz fazla istenir. Sanki biraz bu konuda korkuyor gibi. Gerçi benim biraz birikimim var ama ailem biliyor birikimimi...
Fikirlerinizi istiyorum. KENDİMDEN KÜÇÜK BİRİNDEN BU KADAR ETKİLENECEGİM AKLİMA GELMEZDİ :))))
Kadın yıpranır, erkek genç kalır yorumlarına katılmıyorum. Kocasına 5 basan aynı yaşta çok kadın var, 8 yaş büyük olup çok mutlu evlilik sahibi kadınlar da biliyorum...hem her ilişkide görüntü öncellik olmayabiliyor.
Ama ben bu kadını seçtim, sizinle evlenmiyor sonuçta diyemeyen erkeğin arkasında durulmaz...onu da 24 ünde diyebilecek erkek az.
Keske yas farkini dogru deseydi yarin oburgun illa ogrenicekler amma nikahta amma nufus cuzdaninda amma dogum yaptnzda bi sekilde cikacak.sorun etmiyorlarsa ona gore yol alirsnizNot: Başlıkta evin tek çocuğu derken, Tek erkek oğlu demek istemiştim.