Sünnet 7 yas lokalmi genel anestezimi

rachelgreen

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2007
262
108
648
İstanbul
Merhaba
Oglum 7 yasina birkac ay gecti bu yas grubu icin en uygun sunnet sekli nedir sizce genel anstezimi yoksa uyutmadan lokalmi.cocugun direyetine gore karar veriyormus doktorlar sanirim ama hangisi daha rahat olur lokalde uyanik oldugundan ameliyathaneyi gorecegi icin daha zormu olur tecrubeli anneler yardimci olabilirmisiniz cok tesekkurler.

2 hafta önce genel anestezi ole sünnet oldu oğlum. Geldiğinde anestezinin etkisi bile yoktu. Daha önce geniz eti ameliyatından ciktigimda sersemdi . Sunnetten çıktı en ufak bir etkisi bile yoktu. az anestezi verip igne de yapıyorlar. Gelirken muhabbet edoyordu hasta bakicilarla. Ben memmun kaldim. Anlamadan bitti. Oglum 7 YAŞINDA bu arada.

Merhaba , dün 2011 doğumlu oğlumu genel anestezi ile sünnetini yaptırdık.Ameliyattan çıktığında hala uyuyordu,daha sonrasında açtığında da bizi çift gördüğünü dile getirdi .Yaklaşık olarak tamamen ayılması 2 saati buldu .Sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadık , gece hiç uyanmadan deliksiz uyudu.Çok şükür bende çok araştırdım , eşim lokal istedi ama o benim içime sinmedi , kendi yerime koydum düşünsenize hiç olmak istemediğiniz korktuğunuz bir olayda bir kaç kişi sizi zorla tutuyor bu bana çok ürkütücü geldi.Hakkınızda hayırlısı olsun

İğneden korkan bir çocuk değilse bence en güzeli lokal anastezi...
Zaten iğnenin acısınıda hissetmeyecek , çünkü öncesinde kremle uyuşturuyorlar. Biz iki oğlumuzuda lokal anesteziyle yaptırdık biri 4 aylıktı , diğeri 40 günlüktü.sonrası belki bir saat mızmızlık ettiler..
Karar sizin tabiki :KK66:

Cevaplar icin cok tesekkurler aslinda dirayetli bir cocuk aciya dayanikli aslinda lokalde igneden once kucuk bir uyusturma varmis sanirim ondan sonra igne vuruluyirmus sanki bu daha cazip geliyor.hissetmiyecegi icin zorluk cikarmaz diye dusunuyorum ama sanirim doktorlar karar vericekmis onlar cocugu gozlemleyerek.bide yaralar nekadar surede iyilesiyor tuvaletini yaparken zorluk yasandigi soyleniyor umarim kolay atlatiriz sizlerede cok gecmis olsun

Cocugunuzun ameliyat esnasinda sakin durup duramayacgi onemli.bende haftaya randevu aldim dr den bayram sonra sunnet yaptirmayi dusunuyorum.2009 aralik dogumlu oglum.2 defa ameliyat olmustu.ikisinde de ayilirken hircin oluyor.ilkinde 1 yasindaydi o zmm daha kolaydi tutmasi.digerinde 5 yasindaydi ayilma odasina aldilar beni ama bem zor zapdettim oglumu cok fazla hircindi cunku saldiriyordu etrafa
Simdi yine oyle olurmu bilmiyorum anestezi doktoruyla gorusmek lazim.bende suan icin kararsiz.kendisi de uyanik kalayim ben diyor.oglunuzla konusun bu durumu ona gore beraber karar verin

Evet bende konustum oglumla anlattim olabilecek secenekleri bizimde yakin zamanda dikis atilma ve dolgu yaptirmamiz oldu tabiki sunnet gibi olmaz ama sonucta onlarda da belli bir uyusma gerekiyor.aslinda uyanik olursa ve birsey hissetmezse sanki daha rahat olur gibi ve birsey hissetmeyeceginden aci gibi problem cikarmaz bence.bide lokalde yanina girme imkanimiz oluyormu acaba ben sokmuyorlar siye biliyorum yani normal ameliyat gibi goturuyirlarmis o biraz korkutucu olabilir cocuklar icin ama bakalim gorucez artik.

Back
X