AminBuraya yazilanlarla bu durumu atlatamazsiniz, gidip bir uzmandan destek alin, cok zor bi durum allah kimsenin basina vermesin
Yataktan kalktigimda üzerimde sadece iç çamaşırım vardı belkide yaz günüydü öyle yatirdilar bilmiyorumki. Daha cocuktum uykum derinmiydi inan onu hatırlamıyorum.
Herkes uyanıkken nasıl böyle bir şeye cesaret edebilmiş... Bilemiyorum bir psikolog desteği almanız lazımdı ama keşke daha önce yapmış olsaydınız.
kesinlikle uzmandan yardım alın.. ayrıca bunda utanacak olan siz değilsiniz o pislik.. biran önce gidip yardım alın inanın rahatlayacaksınız..
şimdi evli mi o adi pislik
Eşinizle paylaştınız mı bunu?
Nasıl yüzüne bakıyo o pislik sana karşı hali tavrı nasıl karşılaştığınızdaEvet evli çok iyi bi karısı ve 2 tane çocuğu var
neden eşinizle paylaşmıyorsunuz.. olayı yaşadığınızda çok küçükmüşsünüz ama keşke büyüdüğünüzde anlatsaydınız herkes bilseydi o pisliğin yaptıklarını..Evet evli çok iyi bi karısı ve 2 tane çocuğu var
Nasıl yüzüne bakıyo o pislik sana karşı hali tavrı nasıl karşılaştığınızda
neden eşinizle paylaşmıyorsunuz.. olayı yaşadığınızda çok küçükmüşsünüz ama keşke büyüdüğünüzde anlatsaydınız herkes bilseydi o pisliğin yaptıklarını..
Muhtemelen farkında değilsin olanların sanıyordur. Kaç yaşında bu adam? Bi gözünü mü korkutsanBakıyor valla bende anlamıyorum. Acaba unuttummu saniyor bilmiyorumki
Muhtemelen farkında değilsin olanların sanıyordur. Kaç yaşında bu adam? Bi gözünü mü korkutsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?