7 yaşındayken uğradığım haksızlık

Ben gerçekten bazı hemcinslerimi anlamakta zorluk çekiyorum.nasıl ıspatlasın, nasıl bağırsın. Yok şunu yapsaydın yok bunu yapsaydın. Önemli olan tecavüze uğraması değil zaten önemli olan pis elleriyle vücudu ile o masum bir şekildeyken yaklaşmı dokunmuş olması.ve yıllar geçse de bunu bir taciz olarak düşünemeyecek.ama,orta yaşa doğru ağır gelecek. EXXVOMEN diye bir arkadaşımıza da destek olmak için girip yorum yaptım. Size dedestek olmak istiyorum , lütfen bir psikologtan gidin destek alın ben çok faydasını gördüm. Inanın ki, daha iy olacaksınız. Çünkü, ben de sizin yaşlarınızdaydım ve uyurken taciz edildim bir tanesinde. Uyandığımda da o pisliğin ellerini iç çamaşırımdan çıkardım. Bir şey söylemedin mi diyenlere ben bunun kötü bi şey olduğunu bilmiyordum. Bu bana 20li yaşlardan itibaren koymaya başladı, 33 yaşında da bitip tükenmek üzereyken psikoloğa gittim. Lütfen pes etme, bol dua et. Hepinizi seviyorum,hepimiz için çok dua ediyorum.ve oinsanla da kesinlikle görüşme selam dahi verme.

cocugumuza zarari asil en yakinlarimiz verebilir el cesaret edemez herseye gercekten...bu durumu bi cok kisiden duyuyorum,hemen hemen ayni bu durumu bi arkadasima yapan öz daysiydi mesela.akraba icinde kiz yada erkek cocuklarimizi ergen caginda bilhassa abileriyle,dayi amca vs.ile yalniz birakmamaliyiz..hanimefendi belki demek istedi ama((hani miniyi giyip taciz gorunce bagirmicaksin diyen zihniyetler gibi)),kendisinide suclarlar diye korkmusta olabilir..cocuk akliyla neler gecti bakalim aklindan,annesi babasi ona kizar diye korkmusta olabilir hem cocuk sonucta bu durumun ne olduguna mana veremezki..dedigim gibi bunu bi cok cocuk yasiyor kiz erkek..cocuklarimizi anlayabilecegi sekilde urkutmeden uyarmali ve baska erkeklerle kim olursa olsun yalniz birakmamaliyiz...diger sahisa hic deginemicem sonucta erkek,ne bu kadar hassas dusunebilir,ne de su saatten sonra kabul edebilir..yani iyi gelecekse piskljk destek alabilirsiniz

Çok üzüldüm, bu travmayı atlatmak için mutlaka yardım almalısınız.
İçinizi biraz rahatlatır mı bilemiyorum ama tecavüze uğramış olma ihtimaliniz yok diye düşünüyorum.
Muhtemelen yeltenmiş , çünkü tecavüz edebilse idi makatınızda çatlak veya yırtık oluşurdu ve kanamanız olurdu. Uzun süre oturamazdınız ve tuvalete çıkamazdınız.

Ben de sizin gibi dusunuyorum arti bir de ortada 7 yasinda kizi var psikolojisi etkilenecek sizin basiniza gelenlerden oturu ayri travma yasayacak o pisligin de iki kixi varmis o masumlarda babamiz boyle bisey yapmis diye travma yasa y acak evliliginiz etkilenecek vs vs belki esiniz Allah korusun ofkesine yenik duser o kisiyi oldurme raddesine kadar gelebilir bence psikolojik destek alin

Bencede bir psikologdan yardim al arkadasim cunki bpsikoloji evliliginide zedeleyebilir esimede diyorum bir gun evladim olursa kiz yada erkek kimseye birakmam ne amcasi ne oglu kuzeni cunki dunya malesef cok değişti

yaşadığın travma yüzünden o anları unutmak istediğin için yarım yamalak hatırlıyorsun. uzmandan alacağın destek hatırlamana yardımcı olacaktır. ama içine atma zaten yeterince acı çekmişsin. inşallah bunu sana yapan cezasını çeker

eşiniz böyle bir durumda sizin yanınızda olmayacak kadar dar görüşlü biri midir? çok bariz ki mağdur ve haklı olan sizsiniz. dediğim gibi yazınızı okuduktan sonra bahsi geçen yaratığı karşımda görsem dayanamayıp öldürürdüm herhalde o kadar öfkelendim.

o adi pislik kuzenin ve seni onun yanına yatıranda kabahat..ondan hesap sor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…