7 yıl sonraa boşanıyorummm

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
yıllarca siteye eşimle yaşadıklarımı yazdımm üzüldüm ağladım sizlere yazdım eşimin internet maceralarına hiç engel olamadım olmak istesem ya şiddet gördüm ya kavga...
aradan yıllar geçti okulum bitti işe girdim artık boş bir hayatı yaşamaya başladım işten eve evden işe akşam boş hiç bir şey düşünmeden ölece uyuyan bir insan...
aslında mutsuz çaresizzz ama yüzü gülen insan:)
en son kavgamızda eşimin el kaldırması ile ailemi aradım ne kavgalar yaşadık yılllarca ama bu bambaşka idi....son zerre idiii even git demesiyle gider ayak alyansım ve telefonumu alması ile ne kadar değersiz olduğumu bir kere daha anladım..
sonra eşim bir hafta aramadı benii bende artık aramadım malum ailem de araya girdii..
ev tuttuk yerleştirdikk tek kalmaya başladım..
eskiye dair özlem vs eşimle bir kaç kez görüştük ..hep kavgaaa tabii..ailem boşanmam için ısrar etti ben onları üzdüm yeniden bekleyeceğim bir süre dedimm.....
aklımca zaman kazanndım belki düzelirdiii :)
eşimin yanına geldim ve internete dairrr bir sürü geçmişini gördüm demekkiiiii
inan yedisinde neyse yetmişindede ooooo yok değişmiyor.........
artık ne yapmalıyım uzatmadan boşanmalııııı..........
aslaaaaaaa asllllllllaaaaaaaa testi kırıldımı yerine gelmiyor......
zor boşanmış olmak üzülüyorummmm gelgeleim çocugum yok yaşım 24 ama zorrrr
bir kardeşim vs de yok ..
ailem tek çocugum biraz baskıcı mı desem çok mu seviyolar desem olsun varsınn.....
isterdim düzen kurabilmek çoluk cocuk sahibi olmak çok seviyorum cocukları çok üzülüyorummm ama olmadı işte eşimleeee bitti işte hayatım bundan sonrada olmazzz
çok zormuşşş

hakkında hayırlısı olsun. üzüldüm ama dediğin gibi olmayınca olmuyor. insan değişmiyor yıprandığınla kalıyorsun. daha gençsin iyi ki de çocuğun yok. yeni düzen kurarsın kendine çalışmaya da başlamışsın..

ya 30-35inde ayrılsan.... daha zor olurdu.

cnm benim eğer yerinde olsam bende aynı kararı alırdım..seni bağlayan bi bebeğin yok.. yaşında 24 en güzel zamanlarında bunları yaşamaya hakkın asla yok..çalışıyorsunda..bence hayat senin için yeni başlıcak..tadını çıkarmaya çalış...

En dogrusunu yapmıssınız.Daha cok gencsiniz ve cocugunuzun olmaması da sizin icin bir avantaj.Su durum da bir de cocugunuz olsaydı hersey daha da zor olurdu.

Hakkınızda hayırlısı olsun.:Saruboceq:

Çooook eskilerden hatırlıyorum seni ben..
Doğru karar verdiğine inanıyorum hayırlı olsun inşallah!

zor bir durum olsa gerek en azından tutunabiliceğin aklını dagıtabılıceğın şeylerin var geçer geçiyorda zaten üzülme guclubacismile

Not :Benden tüm bekar kızlara tavsiye polislerden uzak durun şutarafagitti

Güzel arkadaşım daha fazla kendini yıpratma. Böyle bir adamdan çoluk çocuk sahibi olmak inan daha büyük bir cehennem olurdu senin için. Daha yaşın genç ne insanlar çıkar karşına. Uzunca bir hayat bekliyor seni cesur ol ve adımını at. ALLAH yardımcın olur merak etme. En güzel mutluluklar en büyük acılardan sonra vuku bulur. Çocuğunda olur, mutlu bir yuvanda seni seven eşinde. 7 yıl insan hiç düzelme yoluna gitmiyorsa yapılabilecek başka bir şey kalmamış gibi görünüyor. O yüzden canın yansa da eğer devam edersem daha çok yanacak diye düşünerek metin ol ve sabret. Hz. Mevlana'nın bir sözü vardır, şöyle ki; "Hayat sana dikenlerini gönderiyorsa çok yakında gülünü de verecek demektir" diye. bayılırım bu söze. Umarım hayan sana da en güzel güllerinden birini verir..

yeni hayatında çoooook mutlu ol
benim çocuğum var ve daha başka bağlarım da var,o yüzden rahat bir şekilde çekip gidemiyorum.mutluluk oyunumu sürdürüyorum.sen bu evlilikten çocuğun yok diye sevin.tak dediğinde çekip gidebilme lüksündür çocuksuzluk.o yüzden sen çok şanslısın.
bense daha bilinmez bir süre bu oyunu sürdürmeye devam edicem maalesef.o yüzden senin gibi bayanları okuyunca benim yapamadığımı yaptığınız için sizler adına çok mutlu oluyorum.

Ayrilma kararini vermen kolay olmamistir
ama 7 senede uzun bir zaman
madem bu karari aldin üzülme
okulunu bitirmissin calisiyorsun
yasin 24 yeniden yapilanmaya gecmen icin
nedenlerin senden yana :)

Allah yardimcin olsun...

yaşın daha cok genç coccuğunda yok işinde varmış,ailende arkanda anladığım kadaryla.kendi ayakların üstünde dur ve bundan sonra yasayamadıklarını hayatını doyasıya yaşa bencede.nasılsa daha cok gençsin...hakkında herseyın hayrlısı ...

allah yardımcın olsun görünüşe göre doğru bir karar vermişsin canım bu zamana kadar değişmeyen adam bundan sonrada değişmez hele giderken alyansını ve telefonunu alması kendi basitliğini gösterir
sana değer vermeyen adamla 40 seneni geçirsen ne olucaktıki ondan çocuğun olsa çocuklara yazık olurdu
inşallah bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun boşanmak çok zor düzen bozmak yeni bir düzen kurmak çok yıpratıcı yaşadım biliyorum ama aradan zaman geçince verdiğin karardan gurur duyacaksın bol şanslar

çok üzüldüm canım sonuçta yıkılan bir yuva kolay kurulmuyor . ama tek taraflıda yürümez tabi allahım hakkında hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:

Geçmiş konularına şöyle bir göz attım, canım şu ana kadar ite kaka giden bir evlilikmişti sizinkisi. Çok küçük yaşta kanıp evlenmişsin, eşinle aranızda 10 yaş fark var (bence büyük bir yaş) doğal olarak anlaşmazlıklar, eşininde vurdumduymazlığı sana ayrılığın kapısını aralamış.
Şu saaten sonra geçmişe bakma, henüz çok gençsin senin yaşıtların daha bekarlar, bundan sonra ayakların üstünde durmayı bil, eşine bağımlı kalmadan, her şerde vardır bir hayır derler. Gün doğmadan neler doğar, onsuz çok daha mutlu olacağına inanıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…