7 yıl sonraa boşanıyorummm

bence artık yapacak bişe yok, hakınızda en hayırlısı olsun. dilerim bu dönemi en az zararla atlatırsınız :Saruboceq:

yasin daha cok gencmis,üzülmen normal tabiki bir yuvayi bozmak kolay degil ama bence senin icin en hayirlisi böyle..daha fazla yipranmadan inceldigi yerden bitirmek. hayatin boyunca böyle sürdüremezsin.zaman gectikce yaralarin kapanacaktir.ileride mutlaka daha iyi insanlarla karsilasacaksin.yuvanda olur,cocuklarinda insallah..Allah hakkinda hayirlisini versin.herseyde bir hayir vardir bunu unutma!

lütfen hıcbırseye canını sıkma sen en azından bu evlılık ıcın elınden gelenı yaptın.Bunun huzuru olsun ıcınde;denedın,cabaladın,tavız verdın,ödün verdin,idare ettin,görmezden geldin ama olmadımı olmuyor ıste tek taraflı ne caba ne sevgı ne saygı evlılıgı yurutebılıyor.Bak gorursun bundan sonra baslıyor hayat senın ıcın sen bıle sasırıcaksın herseyın o kadar yolunda olmasına..a.s.

arkadaşım hiç üzülme bence doğru kararı verdin .... seni benim boşanma zamanalrımdan hatırlıyorujm o zamanlarda problemliydi evliliğiniz... hatta sen okuyormuydun o zaman ? neyse demek ki balık baştan kokarmış.... ama bu yıllarını sakın kayıp olarak görme... çünkü en azından içinde acabalar olmayacak....
ama ne olur arkana bakmadan bitir herşeyi ...sakın dayanamam zannetme tamam üzüleceksin şu aralar ama aradan aylar geçince inan iyiki ayrılmışım diyeceksin... su an ben öyleyim çünkü....o kadar rahat ve mutluyum ki... çünkü haketmediğn şeyleri yaşatan insanlar hayatında olduğu sürece kendini hep ezik ve bağımlı hissedeceksin... iplerini kopradığın gün özgürlüğün ve SEN olmanın tadına varacaksın....

Herşey senin için iyi ve güzel olsun, çok mücadele ettin, çok çalıştın, evli-barklı okudun iş güç edindin. Hayat senin için bitmiş değil, daha yeni başlıyorsun, seni hak eden biriyle boy boy çocukların olur inşallah.

ben eski konularını da biliyorum sen zaten çok fedakarlık yaptın bu evlilik için o yüzden için çok rahat bir şekilde boşan kıymetini bilmeyen eşin düşünsün sen değil senin gibi fedakar bir eş bulamayacak derdine yansın

neden böyle bir genelleme yaptın ki arkadaşım. merak ettim doğrusuCADIARZU

sirine_4553, tam olarak sorunları hatırlamasam da seni ve eşinle ilgili şikayet ettiğini çok iyi hatırlıyorum. yeni hayatında çok ama çok mutlu olmanı diliyorum. yaşın daha 24, hoş 34 olsa ne yazar, ama önünde seni bekleyen bir hayat! iyi ki okulunu bitirdin, mesleğini eline aldın, bu da örnek olsun çoğu arkadaşa...

canım öncelikle allah bidaha yaşatmasın diyim çok üzüldüm ama aması şuki çok gençsin daha yaşın yirmidört yaşadıklarından dolayı yıpranmışsın tabiki ama bu kadar negatif düşünmene çok kızdım inan ve eşinin sana karşı tavırlarına bu kadar sabırlı olmanada ama herşey nasip kısmet genede yaşıcağınız varmış bunları lütfen biraz pozitif düşünürmüsün inanki ddaha çok yaşıyacağın güzellikler var önünde hemende pes etmişsin sen dua etki çocuğunda yok bu senin şansın bence lütfen artık sağlık düşünmeye başla bu eşden sana hayır gelmez ne yazıkki tavırlarıyla belli etmiş asla ama asla dönme aileni dinle derim yuva yıkmak koley değil tabi ama böyle kocada çekilmez be güzelim :1no2: ne güzel elin ekmek tutuyo mesleğini almışsın eline ayaklarının üstünde durabilosan neden bunları çekmek zorundamısın hiçbir kadın deil eşin sana olan saygısını bitirmiş zaten bence geçmişe bi çizgi çekmekle başla önüne bak derim arkana bakmadan yürü sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın zaten gösterdin toleranslarla pişmanlıklar ona kalsın sanada en güzel mutlu huzurlu günler sağlıcakla kal canım allah yolunu açık etsin herşey gönlünce :1hug:

ben de çok eski bi başlığını okumuştum senin ordan hatırladığım kadarıyla bence çok doğru bir karar vermişsin.umarım hayırlı olur.okulu bitirdin sanırım çalışıyorsun da çocuk da yok.daha ne olsun bir an önce kurtul bence.

Hayırlısı olsun canım üzülme lütfen yeni bir gelecek seni bekliyor bundan sonra daha sağlam adımlar atacağına eminim.

Eski konularını okumuştum zamanında ve az çok hatırlıyorum. Sorunlar hep vardı, demek ki artık dayanılamayacak noktaya gelmişsin...zorlamanın alemi yok, çok çok gençsin. Hayatının baharında eşinden dayak yemeyi hak etmiyorsun güzel şeyler hakediyorsun. Çocuk olmaması çok büyük avantaj, atlatman daha kolay olacaktır bu süreci. Allah yardımcın olsun

çocuk yoksa katlanamayacağın davranışları, aşamayacağın sorunları sırtlamaya hiç lüzum yok. aslına bakarsan yeni nesil olarak bizler zorluklarla mücadele konusunda zayıf varlıklarız. yada başka bir yönden bakacak olursak kadınlar yeni düzene, yeni zamana göre baş kaldırır söz hakkı ister bir hal alarak modernleşmiş erkekler ise babalarının izinden devam ettiklerinden karşılarında anneleri gibi sen paşasın sen ne dersen doğru sen padişah ben köleyim diyen kadınları arar oldular. bu beklentilerde çağla birlikte karşılanamadığından boşanmak farz oluyor çoğu zaman.

7 yıl sonra boşanıyorum yazmışsın ama ben yine de seni pek bu işi yapabilecekmiş gibi görmedim. Halbuki ne kadar isterim yapmanı. Çocuk olsa böyle konuşmazdım. Çocuğum var deseydin ayrılmaman için yazıyor olurdum. Ama daha 24 yaşında gençliğinin baharında bu adam böyleyse ilerde çocuğun olduğunda onun ve senin yaşın ilerlediğinde, çocuk stresi evi sardığında nasıl olacak tahmin edebiliyorum. Çocuk bir evliliği öyle çok etkiliyorki bu adamın çocuk kaldıracak hali bile yok. Sakın ha döneyim deme. Ben çocuksuz evliliklerin bitişini sevgilisinden ayrılmış kişilere benzetiyorum. Elbette paylaşılanlar aynı değil tabiki fakat boşandıktan sonra yeni bir hayat şansın sevgilisinden ayrılmış birininki kadar yüksek. Çocuğun olsa böyle olmazdı. Bu hayatın kalanı bu adamla geçmezzzz.... ailen de yanındaymış bak. Bunu bir fırsat olarak gör bence.. Bırak o sensiz yaşamaya mahkum olsun sen de özgürlüğüne doğru yelken aç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…