7 yıllık bir ilişki bitişi ardından duygularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aksine ikna etmesini istemiyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Gerekirse telefonumu değiştiricem. Narsist birisi ve benim kurtulmam gerekli (
Kız nediyorsun sen birşey yapmadı diye kızıyorsun yapsın istemiyorsun ortada birşey yok biner olan evi terkediyorsun daha kapıdan çıkamadan adamın tshırt koklaya koklaya kirlettin
Oda geliyor evi terkeden kadının kıyafetlerini ütülüyor güzel güzel terketsin ütüsüz gitmesin diye şakamısınız acaba
Tamam bence artık silkelen otur konuş git gel git gel su yoluna çevirme sonra adam seni ciddiye almıyor işte bırak koklamayı kendini o koltuktan kaldırıp diğerine atmayı dik dur sakince konuş.

Bu tarz arabesk asklar bana cok yapmacik geliyor.

Tabi ki yine seveceksiniz...
"Ay kokusu tshirti...koltuga uzandim agladim vsvs" sacmaliklar da neyin nesi yahu..

Yazılarınızı yeni okudum arkadaşlar. Ne oldu bitti işte gelişme olarak eski erkek arkadasım biraz manevi şiddete başvurdu gerçekten bittiğini anlayınca. Benim 2. Arabam onun garajındaydı onu asla vermem gel konuşalım falan. Oysa şöyle bişey var şikayet edersem hiç bişi yapamaz. Neyse ben onu görmek bile istemediğimden polisle gitmeye karar verdim. Sonra polisi duyunca kabul etti erkek kardeşime anahtarı getirdi. İşte duygusal sözler falan inanın artık kalbim sogumus bişi ifade etmiyo. O gün güzel ağladım tam ağlamısım sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…