- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Ozgurlestik
-
Senin kendi pisliğinde boğulmana alet olmayacağım.Ne saçmalıyosun allah aşkına ya? Buradaki herkesin evliliği çok mu huzurlu? Hiçbir evli aldatılmıyor mu boşanmıyor mu? Tüm müslümanlar çok mu huzurlu? İnsan kendinden utanır şunu yazarken ya yazık kendi kendinizi aşağılık duruma getiriyorsunuz şöyle şeyler yazarak. Ağzınızı açmadan dursanız kimse aaa zekası düşük bunun demeyecek oysa size
Aslında çoğu kadın benzer olayları yaşamış ve sizi gayet iyi anlıyor mesela ben çok benzerini yaşadım ve o zaman hissettiğim duygular sizin kadar yoğun olmasa bile yakındı ilerde yaşıyacağınız acılar daha da fazla olacağından dolayı üzülmemeniz adına yazılan yorumlar bunlar erkekler daha acımasız bizler kadar kendilerini parçalamıyor maalesef o yüzden güçlü durmak gerekiyorOlsun başka bişeyini almadım yaşananlara saygım. İnsan özler bazen. Hayatıma devam edicem. Evet unuttum dediğimde tsortude merasimle atarım :) nefret le bakmıyorum ben. Ama burdaki bazı yorumlar hiç insan halinden anlamıyor.
Hakkaten hak veriyorum sanki dinle alakalı insanların huzurlu olması bununla alakalı olsaydı Türkiye müslüman bir ülke herkes huzur içinde yaşar kimse boşanmaz dı veya aldatılmazdıHer müslümanın evinde huzur mu var? Bu foruma yazanların büyük çoğunluğu gayrimüslim o zaman
Hahahaha kendi pisliğim miSenin kendi pisliğinde boğulmana alet olmayacağım.
Ya öyle şey olur mu giyildiği tişört kokusuAy arkadaşım tişört tişört kokusu kokusu
Allasen markası ne al 3 5 tane sık sık kokla kendi evinde amma abartmışsın adamın has kokusu değil yani bu kadar uçlarda yaşamak sana zarar
Bence kötü şeylere cevap vermeyin. Enerjimizi kötü şeylerin almasına izin vermeyelim herkes için söylüyorum.Hahahaha kendi pisliğim mi
Pislik olan sensin tatlım burda ama tabi senin gibiler içinde bulundukları acınası hallerini fark edecek kabiliyete sahip olmadıklarından böyle millete saldırır bilip bilmeden. Kaynak israfısın
Evet sanırım bu adam özel üretim hint kumaşı olmalıYa öyle şey olur mu giyildiği tişört kokusuparfüm değil insanın kendine has kokusu vardır. Bunu hiç biryerde bulamazsın aşka bak be.
Ben de zaten evliliğin garanti olduğunu savunmadım ki burda konu sahibin hayatı üzerinden yorum yaptım sanki birşeyi savunuyormuşum gibi üstünüze alınıp görüşünzü anlatan sizsiniz sizin hayatınız nasıl isterseniz öyle yaşar öyle düşünürsünüz ben evliliğe tamamen karşı bir insanım yani çok yanlış kişiye anlatıyorsunuz aslında :)Brn çözüm sunmadım. Yazdığınız bir cümleye cevap verdim. Konu sahibi ne isterse onu yapar. Ama evlenme vaadiyle bir kadının 7 sene bekleyeceğini sanmıyorum, hem de aynı evde. Klasik oyalama taktiği diyorsunuz da biz de öyle düşünüyoruz. Eğer çocuk olursa evleniriz diye. Aynı evde yaşayan her insan evlenmek için yaşamıyordur aynı evde. "evlenmem lazım" takıntısı ypktur. Olsa zaten "evlenelim aynı evde yaşarız" modundaolurlar. Evli olanlar aldatılmıyor mu ya da şiddet görmüyor mu? Onu soruyorum evlilik neyin garantisi?
Üzerime alınmadım. Yorumlarınızda söylediğiniz şeyleri eleştirdim. Her birlikte yaşayan kişi oyalanmıyor bu ortak karardır dedim. Birlikte yaşanılan ilişki evliliğe gitmez dediniz buna karşı çıktım. Düşüncemi salt size anlatmıyorum ki okuyan herkese anlatıyorum.Ben de zaten evliliğin garanti olduğunu savunmadım ki burda konu sahibin hayatı üzerinden yorum yaptım sanki birşeyi savunuyormuşum gibi üstünüze alınıp görüşünzü anlatan sizsiniz sizin hayatınız nasıl isterseniz öyle yaşar öyle düşünürsünüz ben evliliğe tamamen karşı bir insanım yani çok yanlış kişiye anlatıyorsunuz aslında :)
Ben konu üzerinden yorum yaptım konu sahibi üzerinden size bunu daha detaylı nasıl açıklayabilirim acaba ? kimse sizin birlikte yaşama konularında ne düşündüğünüzü sormadı ki ? ben de sormadım konumuz bu bile değil ayrıca beni niye eleştiriyorsunuz onu da anlamadım konu sahibine yardımcı olsanız benim bir yardıma ihtiyacım yok çünkü :)Üzerime alınmadım. Yorumlarınızda söylediğiniz şeyleri eleştirdim. Her birlikte yaşayan kişi oyalanmıyor bu ortak karardır dedim. Birlikte yaşanılan ilişki evliliğe gitmez dediniz buna karşı çıktım. Düşüncemi salt size anlatmıyorum ki okuyan herkese anlatıyorum.
Var mı bir gelişme?Arkadaslar sabah 6 da aradı ağlıyodu. Çok garipti ilk defa ağladığını yaşadım. Ama şöyle bi durum var ben birlikteyken telafi için hiç bişi yapmadı. Ağlayınca üzüldüm ama soğudumda aynı zamanda hakettiğini düşünüyorum bende çok ağladımkonuşalım dedi. Benimde şuan işle alakalı önemli sunumlar hazırlamam lazım. Şuan bunlara kafa yoramam dedim. Lütfen kendi başına hallet ne yaşıyosan dedim. Tabi içim giderek sonra da aramasın diye engelledim. Bunları yaptığıma inanamıyorum. Erkekler neden böyle tam bittiğini anlayınca daha önce yapmadığı şeyleri yapıyolar. Tişört kokusunu ve anlamını yitiriyor. Alma diyenler için iyiki almısım diyorum. Sonra da atarım bütün duygularımla birlikte.
Bazen duygular değişir,hayat bizi farklı yollara sürükler. Bunun iyi insan olmakla alakası yok. O yüzden hep derim ki bir insan iyi diye arkadaşlık bağları kuvvetli diye ilişki sonsuza kadar sürecek hiç ayrılık olmayacak diye bir kural yok. Kadın erkek ilişkileri duygular ve hormonlar üzerine kuruludur ve maalesef geçici bir süresi vardır. İlişki çok uzamış evlilik olmamış evlilik bir kurumdur hormonlardan fazlası gerekir ama sevgililikte böyle bir olay yok.Altın gibi kalbi vardı da neden seni yari yolda bıraktı kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?