7 yıllık bir ilişki bitişi ardından duygularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlarınıza bayılıyorum keşke sizin gibi bir akıl hocam falan olsa firdevs yöreoğlu gibisiniz..

Öyle bir anlatmış ki konu sahibi sanki sevgilisi hala deli gibi aşık. Adamda her şey bitmiş işte. Bu kadar ajitasyona ne gerek var ki...
Konu sahibinin anlattığı kısmı kendi duygu ve düşünceleri.. karşındaki dünyanın en şerefsiz insanı dahi olsa bunu hissetmeli. Yaşanan hayal kırıklıkları, kaybolan hevesler, planlanan şeyler.. Adam da bitmiş ise bu adamın problemi. Konu sahibi her sağlıklı insan gibi acısını yaşıyor. Zamanla toparlayacak. Bütün güzellikler birden yaşanmadı ki birden unutulsun. Konu sahibinin üzerine gitmeye gerek yok. Her insan acısını farklı yaşar nasıl ki her insan aynı dozda sevemiyor ise..

7 Senemi ben evliler anladım evli bile değiller mi ? anamm bide gurur filan yazdı ya la
Bu ne çirkin bir üslup. Gurur sahibi olmak için bir imza mı gerekiyor. Herkesin hayat görüşü farklıdır. Konu sahibinin yaşantısını bende onaylamıyorum ama gurursuzluk demek acımasızlık olur.
Gurur filan yazdı ya la diyerek laubali konuşmanın amacı nedir ? Sizin gibi düşünmeyen yaşamayan herkesi yaftalamak zorunda değilsiniz.
Konu sahibi çocuk fikri olana kadar evlilik düşünmüyorduk demiş. Bize mi düştü bunu yargılamak ? Burdaki kadınların acımasızlığını görünce acıyorum

Çok acımasizsiniz.. bir insanin acısını gülerek değerlendirmek çok acımasızca

Çok acımasizsiniz.. bir insanin acısını gülerek değerlendirmek çok acımasızca
İnsanlar çeşit çeşit kişilik tipleri olduğunu asla kabullenemiyorlar bence asıl sorun bu. Ortada 7 senelik bir ilişki varmış ve dişe dokunur bir sebep bile olmadan bitmiş. Konu sahibi aman banane bana daha iyisi mi yok dese inanın bu çok daha sağlıksız bir tepki olurdu. Zaten ilişkinin bitimi çok yeni. Hani hep diyoruz ya evlenilecek kadın-erkek kalmadı diye aslında kaldı ama herkes başını dik tutma,duygularını bastırma ve mekanik bir yaşam sürdürmeye yöneltildiği için duygularımızı unuttuk resmen. Aşkı sevgiyi bu kadar salt yaşayan insanları garipser olduk aman o beni sevmezse ben onu hiç sevmemcilik oynuyoruz. Konu sahibinin ilişkisinde herhangi bir saygısızlık yaşanmamış hakaret,şiddet,psikolojik baskı hiçbiri yok sadece karşı tarafın duyguları azalmış ve bitmiş. Aksi olsaydı haklılardı kimse şiddet gösteren kötü birini sevmesin zaten ama ortada böyle bir şey yokken konu sahibinin üzerine gelenlere bende mana veremedim. Tişört koklamasına falan takılınmış ya hiç mi birinin kokusunu özlemediniz? Çok ilginç gerçekten..

Ha birde şu canımı yakıyor onu bensiz bırakmak. Hayatının rengi bendim. Sanki onu terkediyormusum gibi ama o beni buna mecbur bıraktı beni tutmak için hiç bişi yapmadı. sessiz sakin kabul etti
İstemiyor o zaman seni. Ağla sızla dibine kadar ama bunu yalnız yap. Ona karşı bu yazdıkların gibi davranma kuyruğu dik tutmaya bak

Biraz fazla dramatize bir romantizmle yazmissiniz ama adam sizi istemiyor ve artik sevmiyor bu da buz gibi gercek maalesef. O nedenle tisortu falan birakip yoluza bakin derim

Ya nasıl üzüldüm, benim de 7 yıllık ilişkim var ve 1.5 senedir beraber yaşıyoruz. İnanın ilk zamanlarda o kadar zorlandık, yıprandık ki. Ben de bu duyguların bir çoğunu yaşadım.. Şükür ki atlattık o dönemi ama dik dur. Ben pişman olup döneceğini düşünüyorum. 7 yıl, her şeyi birlikte yapmak demek. Belki bu ayrılık size iyi gelecektir, senin önemini, sevgini, tenini daha çok özleyecek ve asıl istediğinin sen olduğunu anlayacaktır.. umarım iyi olur her şey senin için

Konuya yaptığınız bir genellemeye yorum yaptım. Yorumum yine konu ile alakalıydı
Size de sorulmadı değil mi birlikte yaşama ile ilgili bir soru hatırladığım kadarıyla? Sizi eleştirmiyorum, sizin düşünceniz üzerinden genelleşmiş bir düşünceyi eleştiriyorum, kişiselleştirmeyin lütfen

Kişiselleştiren ben olsam ilk olarak benim sizin yazdıklarınızı alıntılamam gerekirdi :) benim yazdıklarımı alıntılayana kadar sizin farkınızda bile değildim ben eleştirinizi ortaya yazabilirdiniz değilmi ? neyse konuyu bile unuttum ben

Bu yoruma çok güldüm hala guluyorum ya çok yaşayın siz :)

Yazdıklarınızdan erkeksiz bir dünyada yaşayamayan kadın türü olduğunuzu anlıyorum Beni anlamanız çok zor tabi gururlu onurlu olmak bu tarz erkeklere kendini kullandırmamak bunlar algılarınızı zorlayan şeyler sizde haklısınız acımasızlık yaptığım doğru evet konu sahibi zaten kendine hiç acımamış ve konu sahibi gurursuz bir insan bana göre açık ve net yazdım benim durumum tam tersi olduğundan yani genelde erkeklere tekmeyi ben attığım için acınacak bir durumum hiç olmadı olmayacakta :) asıl acınacak durumdakiler sizsiniz bana göre

Dünyayı erkeksiz yaşayamayacak bir bilince sahip olduğumu nereden çıkardınız bilemiyorum. Sizin seviyesiz yorumunuza elimden geldiğince seviyeli bir yorum yapayım.
Kimsenin kıçına tekme atmadım. Benim bir insana yapacağım en büyük kötülük hayatından çıkmak olur zaten. Eğer biri hatalı ise sadakatsiz ise bu onun problemi. İlişkiyi onursuz gurursuz yaşayan taraf o dur. Benim ardından iyi niyetlerime saf duygularıma üzülmem onursuz gurursuz olduğumu değil insan olduğumu gösterir. Ben acımı gerektiği kadar yaşar yoluma devam ederim.HER SAĞLIKLI INSAN GIBI.
Sizin zaten uslubunuzdan belli oluyor bunlardan yoksun olduğunuz. Belli ki hemen yoluna devam edebilen birisiniz. Ama böyle olmanız kimseye onursuz gurursuz deme hakkı vermez. Neyse ki sizin bunları anlayamayacak olduğunuzun farkındayım.
Ben sizin seviyenize inip aynı telden cevap veremem. Bu kendime hakaret olur.
Siz insanların kıçına tekme atıp bunlarla övünmeye devam edin.

Geçer. İlerde bunları okuyup vay be ne yoğun yaşamısım.
Bence de

Hayatımda hiç böyle şeyler hissetmedim benim için fazla romantik. Ama insanlar ne acılarla yaşıyorlar. Bu da geçer elbet.

Bence erkek arkadaşın gelip ayaklarına da kapansa bu ilişki yine bi yerde patlak verecektir. Karşınızdaki insan belli ki farklı insanlarla bağ kurmak istiyor. Bunu baskılayarak nereye kadar yaşayabilir bilmiyorum. Bu baskı gizli saklı şeyler yapmasına da sebep olabilir. Niyetiniz gelsin yalvarsın, vageçirsin, bi daha da benim istemediğim şeyleri yapmasın ise. Bu adam kendi olamadığı bu ilişkide ne kadar mutlu olur düşünmek lazım.

Ben sizin yazdığınız bir genellemeye cevap verdim. Ancak siz size cevap vermemi çok kişiselleştirmişsiniz her cevabınızı alıntılayan kişiselleştirmiş mi oluyor genellikle birlikte yaşanılan ilişkiler evlilikle sonlanmaz demiştiniz buna karşı çıktım. Ne büyüttünüz ha. Tamam siz haklısınız aynen öyle

O ağlamaları sızlamaları afedersin de işin o.....!
Bazı görüyorum seviyeli sevgi dolu ayrılık cümleleri yazan insanları.
Altında ihanet mi ararsın şiddet mi kimbilir ne pislikler dönüyor.
Her ilişki seviyesiz bitecek diye bir şey yok muhakkak ama her ilişkinin bitişinde bildiğin veya bilmediğin ciddi! bir sebep mutlaka vardır şeker pembesi değil okadar hicbirsey!
Ayrıldık ama hemmen birini buldum başkasından hoşlanıyorum deseydiniz bu kadar tepki almazdınız.
Duygusallığınızı anlayabilirim bende dibine kadar yaşarım geçer bana göre sağlıklı olanı bu..
Kendi duygularının depremini yaşamalı bir insan herseyden önce ilişki iki kisi olarak yaşansa da karşımdaki kişi için değil kendi duygularımı yok etmek için dibe vurmakta özgürüm.
Burdaki bazı arkadaşlar gibi cool olabileydik keşke
Kadınız neticede.. Kimin yorumundan ne kadar samimiyet akıyor anlayabiliyorum neyseki o kadar yaşadık..
Önemli olan da bu değil.
Ama o tshirti koynuma da almazdim atmazdım da yer bezi temizlik bezi falan yapardım işe yarasın bari.
Herkesin kendine göre bir eğrisi doğrusu var.
Ama onun düşüncesi sana uymuyor diye deliler çılgınlar gibi eleştirmeyi anlamlandıramıyorum.
Kırk yıldır birbirine düşman gibi yazılmış yorumlar oluyor garipsiyorum ben cok sevgi pıtırcığıyım galiba huyum kurusun.
Anlaşılmak için yazmış konu açmışsınız gayet yapıcı güzel tatlı sert yorumlar da var ama kadın kadını anlayabilse keşke..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…