- 7 Aralık 2018
- 7.205
- 18.534
- 248
- 28
- Konu Sahibi Ozgurlestik
-
Yorumlarınıza bayılıyorum keşke sizin gibi bir akıl hocam falan olsa firdevs yöreoğlu gibisiniz..Ya ohoo her seyi ben mi soyliyim size. Ozgurlestik hanim kizimiz adama degerini hatirlatmak istio. Pisman olsun yaptigindan aklini basina alsin içine kaybetme korkusu salsın istio. Esas oglan zirlayip yalvarip geri getirecek hatunu. Bir daha da boyle seylere kalkismicak oglansi. Aferin kiz akilli hatunsun duygusalligini yerim senin.
Yorumlarınıza bayılıyorum keşke sizin gibi bir akıl hocam falan olsa firdevs yöreoğlu gibisiniz..
Konu sahibinin anlattığı kısmı kendi duygu ve düşünceleri.. karşındaki dünyanın en şerefsiz insanı dahi olsa bunu hissetmeli. Yaşanan hayal kırıklıkları, kaybolan hevesler, planlanan şeyler.. Adam da bitmiş ise bu adamın problemi. Konu sahibi her sağlıklı insan gibi acısını yaşıyor. Zamanla toparlayacak. Bütün güzellikler birden yaşanmadı ki birden unutulsun. Konu sahibinin üzerine gitmeye gerek yok. Her insan acısını farklı yaşar nasıl ki her insan aynı dozda sevemiyor ise..Öyle bir anlatmış ki konu sahibi sanki sevgilisi hala deli gibi aşık. Adamda her şey bitmiş işte. Bu kadar ajitasyona ne gerek var ki...
Bu ne çirkin bir üslup. Gurur sahibi olmak için bir imza mı gerekiyor. Herkesin hayat görüşü farklıdır. Konu sahibinin yaşantısını bende onaylamıyorum ama gurursuzluk demek acımasızlık olur.7 Senemi ben evliler anladım evli bile değiller mi ? anamm bide gurur filan yazdı ya la
Çok acımasizsiniz.. bir insanin acısını gülerek değerlendirmek çok acımasızcaArkadas duygularini cok uclarda yasadigi ve mantiga hic yer vermedigi icin anlamak zor oluyor :)
Bu psikolojide olan bir insani terkedebilmek de mesele bir de karsi tarafi dinlemek lazim. Adam muhtemelen kafasinda kalbinde bitirdi ama kacamiyor:) iki taraf icin de sikinti.
İnsanlar çeşit çeşit kişilik tipleri olduğunu asla kabullenemiyorlar bence asıl sorun bu. Ortada 7 senelik bir ilişki varmış ve dişe dokunur bir sebep bile olmadan bitmiş. Konu sahibi aman banane bana daha iyisi mi yok dese inanın bu çok daha sağlıksız bir tepki olurdu. Zaten ilişkinin bitimi çok yeni. Hani hep diyoruz ya evlenilecek kadın-erkek kalmadı diye aslında kaldı ama herkes başını dik tutma,duygularını bastırma ve mekanik bir yaşam sürdürmeye yöneltildiği için duygularımızı unuttuk resmen. Aşkı sevgiyi bu kadar salt yaşayan insanları garipser olduk aman o beni sevmezse ben onu hiç sevmemcilik oynuyoruz. Konu sahibinin ilişkisinde herhangi bir saygısızlık yaşanmamış hakaret,şiddet,psikolojik baskı hiçbiri yok sadece karşı tarafın duyguları azalmış ve bitmiş. Aksi olsaydı haklılardı kimse şiddet gösteren kötü birini sevmesin zaten ama ortada böyle bir şey yokken konu sahibinin üzerine gelenlere bende mana veremedim. Tişört koklamasına falan takılınmış ya hiç mi birinin kokusunu özlemediniz? Çok ilginç gerçekten..Çok acımasizsiniz.. bir insanin acısını gülerek değerlendirmek çok acımasızca
İstemiyor o zaman seni. Ağla sızla dibine kadar ama bunu yalnız yap. Ona karşı bu yazdıkların gibi davranma kuyruğu dik tutmaya bakHa birde şu canımı yakıyor onu bensiz bırakmak. Hayatının rengi bendim. Sanki onu terkediyormusum gibi ama o beni buna mecbur bıraktı beni tutmak için hiç bişi yapmadı.sessiz sakin kabul etti
Konuya yaptığınız bir genellemeye yorum yaptım. Yorumum yine konu ile alakalıydıBen konu üzerinden yorum yaptım konu sahibi üzerinden size bunu daha detaylı nasıl açıklayabilirim acaba ? kimse sizin birlikte yaşama konularında ne düşündüğünüzü sormadı ki ? ben de sormadım konumuz bu bile değil ayrıca beni niye eleştiriyorsunuz onu da anlamadım konu sahibine yardımcı olsanız benim bir yardıma ihtiyacım yok çünkü :)
Kişiselleştiren ben olsam ilk olarak benim sizin yazdıklarınızı alıntılamam gerekirdi :) benim yazdıklarımı alıntılayana kadar sizin farkınızda bile değildim ben eleştirinizi ortaya yazabilirdiniz değilmi ? neyse konuyu bile unuttum benKonuya yaptığınız bir genellemeye yorum yaptım. Yorumum yine konu ile alakalıydı
Size de sorulmadı değil mi birlikte yaşama ile ilgili bir soru hatırladığım kadarıyla? Sizi eleştirmiyorum, sizin düşünceniz üzerinden genelleşmiş bir düşünceyi eleştiriyorum, kişiselleştirmeyin lütfen
Bu yoruma çok güldüm hala guluyorum ya çok yaşayın siz :)Bu kadar severkende bu kadar saçma bir sebepten gitmek,ne biliyimBen kocama bunları yazacak kadar aşık olsam,dibinden ayrılmam adamın. Ama işte bu kadar sevgi yok her şeyi batıyor öküzün. Karşımda tişörtü var,makineye atmaya useniyom.
Bu ne çirkin bir üslup. Gurur sahibi olmak için bir imza mı gerekiyor. Herkesin hayat görüşü farklıdır. Konu sahibinin yaşantısını bende onaylamıyorum ama gurursuzluk demek acımasızlık olur.
Gurur filan yazdı ya la diyerek laubali konuşmanın amacı nedir ? Sizin gibi düşünmeyen yaşamayan herkesi yaftalamak zorunda değilsiniz.
Konu sahibi çocuk fikri olana kadar evlilik düşünmüyorduk demiş. Bize mi düştü bunu yargılamak ? Burdaki kadınların acımasızlığını görünce acıyorum
Dünyayı erkeksiz yaşayamayacak bir bilince sahip olduğumu nereden çıkardınız bilemiyorum. Sizin seviyesiz yorumunuza elimden geldiğince seviyeli bir yorum yapayım.Yazdıklarınızdan erkeksiz bir dünyada yaşayamayan kadın türü olduğunuzu anlıyorum Beni anlamanız çok zor tabi gururlu onurlu olmak bu tarz erkeklere kendini kullandırmamak bunlar algılarınızı zorlayan şeyler sizde haklısınız acımasızlık yaptığım doğru evet konu sahibi zaten kendine hiç acımamış ve konu sahibi gurursuz bir insan bana göre açık ve net yazdım benim durumum tam tersi olduğundan yani genelde erkeklere tekmeyi ben attığım için acınacak bir durumum hiç olmadı olmayacakta :) asıl acınacak durumdakiler sizsiniz bana göre
Siz de çok yaşayın,hep gulunBu yoruma çok güldüm hala guluyorum ya çok yaşayın siz :)
Bence deGeçer. İlerde bunları okuyup vay be ne yoğun yaşamısım.
Ben sizin yazdığınız bir genellemeye cevap verdim. Ancak siz size cevap vermemi çok kişiselleştirmişsinizKişiselleştiren ben olsam ilk olarak benim sizin yazdıklarınızı alıntılamam gerekirdi :) benim yazdıklarımı alıntılayana kadar sizin farkınızda bile değildim ben eleştirinizi ortaya yazabilirdiniz değilmi ? neyse konuyu bile unuttum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?