• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70.000 Ya Musavvir C.C.

espressoc

"Çocuklar çiçek, öğretmen bahçıvan" 🌹
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15.420
Puanlar
178
Şuan tüp bebek sürecindeyim. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Zikir sayısını tamamlamam için benimle Ya Musavvir zikrini çeker misiniz ?

Allah(c.c)'ın 99 isminden birisi olan El-Musavvir yarattığı her varlığa ayrı bir şekil ve özellik veren anlamına gelir. El-Musavvir ismi şerifi Allah'ın yaratıcılığının mükemmelliğine değinen bir isimdir, bu esmanın anlamını bilmek yaratılan her şeyde Allah'ın kudretini ve hikmetini bilmemizi pekiştirir.

Hepinizden Allah razı olsun🌹

@MssPARE @PiXiEE desteklerinizi bekliyorum 🌺

Kalan 69.000

Şuan tüp bebek sürecindeyim. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Zikir sayısını tamamlamam için benimle Ya Musavvir zikrini çeker misiniz ?

Allah(c.c)'ın 99 isminden birisi olan El-Musavvir yarattığı her varlığa ayrı bir şekil ve özellik veren anlamına gelir. El-Musavvir ismi şerifi Allah'ın yaratıcılığının mükemmelliğine değinen bir isimdir, bu esmanın anlamını bilmek yaratılan her şeyde Allah'ın kudretini ve hikmetini bilmemizi pekiştirir.

Rabbim bu süreçte hayırlı güzel müjdeli haberler alırsın inşallah canım 🤲🤲

Mevlam senin gibi bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün 🤲🤲🤲

canim dua gruplarına katılsan daha çok dua almış olursun tabi senin bileceğin bir şey sadece öneride bulundum cunku etiketlere çok dönen olmuyor ama gruplar.gunluk okuma oluyor 👍🌷

Rabbim bu süreçte hayırlı güzel müjdeli haberler alırsın inşallah canım 🤲🤲

Mevlam senin gibi bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün 🤲🤲🤲

canim dua gruplarına katılsan daha çok dua almış olursun tabi senin bileceğin bir şey sadece öneride bulundum cunku etiketlere çok dönen olmuyor ama gruplar.gunluk okuma oluyor 👍🌷
Allah razı olsun 🥰 katıldığım gruplar var canım ama şuan biraz hızlı gelişen bir süreç olduğu için bireysel hatim yapmak istedim gruplarda liste oluyor diye

Kalan 68.000

Kalan 65.000

@penyez83

El musavvir mi ya musavvir mi zikredilmeli?

500 okurum canım kalan 62.000
Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim 🙏🏼

4500 okudum
Kalan 57.500

Canım arkadaşım ben 1000 tane okuyabildim Allah kabul eylesin inşallah 🤲🏻💓❤️

500 okudum Allah kabul etsin inşallah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim 🤲 ❤️

Kalan 53.000

2000 aldım Rabbim duanı kabul etsin inşallah müjdeli haberini alırsın

Kalan 51.000

Back
X