70.000 Ya Vâris 🍀

Ismim Burcu kızlar ins sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım bize..ben 2 ay önce 4 aylik kızımı suyumun bitmesi sonucu kaybettim cok zor günlerden gecerken burası bana cok iyi geldi.. Elimden tek gelen dua etmekti şimdi herkeisn duasina katilmak herkesin duasinda yer almak cok güzel..

merve merve bu akşam geç kaldım özür dilerim iki arkadaşımıza da okudum Allahım tez vakitte kucaklarına sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun
Canım sorun değil tabi ki ben herkesin okuduğuna güveniyorum. Ama bi aksilik olur filan Allah korusun yardım ederiz diye etiketliyorum. 🤗

Ismim Burcu kızlar ins sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım bize..ben 2 ay önce 4 aylik kızımı suyumun bitmesi sonucu kaybettim cok zor günlerden gecerken burası bana cok iyi geldi.. Elimden tek gelen dua etmekti şimdi herkeisn duasina katilmak herkesin duasinda yer almak cok güzel..
Allah evlat hasretini dindirsin. Kızına cennette kavuşmak nasip olsun. 🤲🏻

Kızlar okuyan herkesten Allah razı olsun tesbih çeken elleriniz zikir eden dilleriniz dert görmesin Allahım hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı Salih amelli evlatlar mutluluğu huzuru daim olan yuva nasip etsin dualarımız ibadetlerimiz kabul olsun iyi ki varsınız ❤️

Kızlar ne zamandır ekliycem diyorum eklemiyorum unutuyorum. Bu esmalarıda okuyabilrsiniz kendi kendinize. Sayısı önemli değil ☺️

Eklentiler

• 74E16AE3-17B2-4D00-8AC3-D508D04F21CD.webp
    74E16AE3-17B2-4D00-8AC3-D508D04F21CD.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar okuyan herkesten Allah razı olsun tesbih çeken elleriniz zikir eden dilleriniz dert görmesin Allahım hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı Salih amelli evlatlar mutluluğu huzuru daim olan yuva nasip etsin dualarımız ibadetlerimiz kabul olsun iyi ki varsınız ❤️
Aminnn inşallah aglarim ama yaaa 😢 benimde 6 tane kürtajim var iki alikken yavrularimi kayip ettim minik kalpleri iki ay dayana bildi herşey nasip şu dünyada Allah hepimize saglik versin saglik oldumu hepsi olur
Dua ve sabir ile iyiki varsiniz Allah hepinizden razi olsun dualarimiz her ne niyetleyse Kabul olsun inşallah

Rabbim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı ömürlü kucağına alacağın evlatlar nasip etsin inşallah canım arkadaşım...🤲
Burda hep birlikte dua edip destek oluyoruz birbirimize.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲

Benim için okuyan herkesten ALLAH razı olsun iyiki varsınız.. en zor zamanlarımda destek olan arkadaşlarıma da tekrar çok teşekkür ederim.. derdimiz aynı ve dua ,sabır ile inşallah hepimiz tez zamanda mutlu sona ulaşırız.. RABBİM cemalinden sağlıklı hayırlı ömürlü kucağımiza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallah cümlemize... 🤲

Back
X