neyse ben çıktım bay.zemuszemus
iyi geceler canım bende çıkıyorum bugün çok yoruldum mirmirmirmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse ben çıktım bay.zemuszemus
iyi geceler nasılsın
sen kilo verebildinmi
mrb canım ya pek sayılmaz ama 74 oldum inşallah daha fazla veririm
günaydınn :) bugün kahvaltıda 1 dilim börek ,domates yedim. tarçınlı su içtim (ben tatlıya hayır diyemiyorumda tarçın biraz kesio bu isteğimi)
günaydın kızlar. daha kaloriferler yanmıyo. ev buz gibi. yeni kalktım. kahvaltıda simit yiyeceğim tek. çay falanda yok. üşüyorum. yüzümde kıpkırmızı. bugün spor yapacağımı sanmıyorum. eşimde içli köfte istediydi. illa istiyo. napayım mecbur hastada olsam yapacağım. kaloriferler yanmadan heralde düzelemeyeceğim
günaydın kızlar. daha kaloriferler yanmıyo. ev buz gibi. yeni kalktım. kahvaltıda simit yiyeceğim tek. çay falanda yok. üşüyorum. yüzümde kıpkırmızı. bugün spor yapacağımı sanmıyorum. eşimde içli köfte istediydi. illa istiyo. napayım mecbur hastada olsam yapacağım. kaloriferler yanmadan heralde düzelemeyeceğim
geçmiş olsun canım ya ne zaman yapılacak bu kaloriferler