70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

böyle zamanlar için yanında mutlaka yiyecek bulundur canım. hatta bence yemeğini evden götür. ben eskiden çalışırken öyle yapardım. yemeğimi ekmeğimi götürürdüm. çoğunluklada hem ton balığını çok sevdiğim için hemde pratik olduğu için iş yerine giderken marketten ton balığı alırdım. ekmeğimi evden götürürdüm. bazen simit ayran yerdim. bazen yağsız sebze yemeği falan götürürdüm. bayağı iyi oluyodu

aslında erken çıkıyorum çok özel bi durumdan geçe kaldım neyse bugün bööle oldu dikkat edicem bundan sonra :)

ay darısı başıma

valla ben kilo verdiysem herkes verir diyorum başkada bişey demiyorum. o kadar bi iştah vardı bende. yedikçe yerdim. yedikçe mutlu olurdum resmen. acaba ne yesem diye düşünürdüm hep. karnım tok olduğu halde yinede gider yemek yerdim. abur cuburlar hariç. :roflol:

makarna yağsız güveçde az çok az yağlı

ben zaten çok katı yapmıyorum tatlı yememeye çalışıyorum kapek ekmek yiyorum birazda sipor yapıyorum

emzirenler internette çok güzel emziren anne diyetleri var. okuyun. gerçekten çok güzel ve sağlıklı. riske atmayın bebişi. doktor emzirenler 2000 kaloriden az diyet yapmasın diyo. bi okuyun hem içiniz rahatlar hemde kilo verirsiniz

bu akşam eşim yağda kızarmış içli köftelerden tam 6 tane yedi aklinialirimsmile taneside yaklaşık 200 kalori içerir. sadece akşam yemeğinde 1200 kalori aldı. sanırsam ekmekte yedi. şimdi maç yapacaklarmış gitti. 2 saat sonra gelir. o zamanda çay faslı. yanında çikolata falan yer. dobişko olacak valla :roflol:

onlar yer onlara bişe olmaz :) valla olmuoda galiba biz çok takıyoruz :) benim nişanlım bi oturuşta 1 ekmek yer ve kilosu benden az 68 kilo :)))

haklısın canım. gerçi eşim evlendikten sonra 10 kilo aldı ama kası oldu. yağı fazla yok. ondan gayet iyi fiziği. boyuda 180 i geçer

aslında varya ev hanımları çalışan bayanlara göre diyet ve spor yapması daha kolay. çünkü çalışan kadının spora fazla vakti olmaz ayrıca akşam yemeğini evde kendi hazırlayıp yese bile öğlen yemeği sorun olur. ama çalışmaynalar evde bol vakti olur spor için. yemekte öyle. dışarda tüm öğünlerini sağlıklı hazırlayıp evde yiyebilirler. sadece misafir olayları zor olur. çünkü biyere gidildiği vakit mutlaka ikramlardan yeniyo. işin ucu kaçıyo bazen. ben bu yüzden özellikle bu dönemde misafir işini kestim. mümkün olduğunca evden çıkmıyorum dışarıya. nasıl dersinki benim kısır 1 kaşık yağlı olsun fazla olmasın yoksa yemem diye

öyle de ben asla çok yemezdim ve çok fazla su içerim.ama hep kilom vardır.ben esas hareket edince veriyor.keşke yemekten kısınca versem sizin gibi

arkadaşlar ekranlardada sıkça çıkan bi diyetisyen var. ismi murat t.oğlu. bilirsiniz. onun tavsiye ettiği bi jel var ekstra jel diye bişey. bilmem yararlımıdır

canım ama şu var. ben sporcuyum. hergün en az 1 saat koşarım zaten. hatta 2 saat çalışırım ama bu aralar ters gitti bazı şeyler ondan 1 saat yapabildim. ben yaklaşık 2 senedir koşuyorum. belkide ondandır. boğazdan kısınca kiloda gidiyo bende

evet canım.bende çalıştığım için vede hareketliyim.ama spor yapmam gerekiyor.yani ter atmalıyım

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Myocean...............71........................................................58.................(yeni başladı)

Lilie......................83,7.....................73,6...........................65............

zuzum24...............79.........................71...........................60..............

Nesibe26...............75.....................72,5...........................65..............

Lollipop.................70.....................................................64......(yeni başladı)

Gülen..................78,8.......................77,6.........................65...........

monaroza............77..........................74............................58...........

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Listedeki arkadaşlar bana özelden kilonuzu yarın gece 12 ye kadar bildirin.

Kilosunu bildirmeyen arkadaşlar 1. hafta uyarı alıcak, 2. hafta da bildirmezse uyarı alıcak ancak 3. haftada

bildirmezse listeden çıkarılacaktır haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…