70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ezogelin corbasi,pirinc pilavi birde patates yemegi yaptim ben.

ya canım pirinç iştah açar. 1 kaşık yağlımı yaptın pirinci. içne bulyon kullanmamak gerek. arıca patatesete çok iştah açar. bence patates yemeğin eğer 1 kaşık yağlıysa patates yemeği ve salata yeki salata iştahının çok açılmasını önler. pirinci yemesen iyi olur. bulguru tercih et. salatayada 1 kaşık yağ kullan.

benim eşimde sac kavurma istedi bende erişte çorbası içerim tavuklu iki lokmada yemğin tadına bakarım sanırım ama en geç altıda yiycem ondan sonrada bişi yemem

bende çok severim bakla. yarın alayımda yapayım bende yemeğini. aslında annem yapardı ben çocukken çok severdim. baklayı unlayıp tavada kızartırdı. pişince içine süt koyardı çok lezzetli olurdu ama malumya kızartma yasak. bende yemeğini yaparım

akşama annem arnavut ciğeri yapmışş.((yapacakmış daha doğrusu. ben ne yapcam şimdi az yesem ekmeksiz salata ile çok mu olur.

valla canım eşim tutturmuş içli köfte diye. ev soğuk zaten 2 saatte yaptım ama üşüdüğümü o anda hissetmiyorum sonra belli oluyo. şuanda iyiyim ama bugün sporsuz geçti. koşu bandı diğer odada ev buz gibi. hastalanmaktan korktum. şimdide battaniyeye sarıldım oturuyorum

akşama annem arnavut ciğeri yapmışş.((yapacakmış daha doğrusu. ben ne yapcam şimdi az yesem ekmeksiz salata ile çok mu olur.

Canım şimdi araştırdım ciğer diyet yaparken yenilebilen bir yemekmiş.Doyurucu ve tok tutan bir yemekmiş anlıyacağın gönül rahatlığı ile yiyebilirsin.

bakla yemeğimi yaptım,dünden çorbam vardı biraz,birde yoğurtlu kereviz salatası yaptım ama bukez mayonez koymadım:)

ciğeri yağsız pişir. un kullanma. yağsız soğanlı salçalı baharatlı falan pişir

kate nde dediği gibi ciğer çok tok tutuyor canım,arnavut olduğu için yarım porsiyon falan ye bence salatada varmış nasıl olsa,mağlum arnavut ciğeri bayağı yağlı oluyor.

merhaba hanımlar bugün çoğu kişi burda ne güzel :)
ben de üşüyorum birazdan yürüyüşe çıkıcam güneşte ısınırım belki

arkadaşlar bir kase şehriyeli çorba,bir tabak bakla yemeği ve 4,5 kaşık kereviz salatası yedim.ekmek yemedim,sebze yemeğimide bir kaşık yağ ile pişirmiştim ama çorbam baya şehriyeliydi ( kalorisi ne kadadıki acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…