• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen kaç kilo ile hamile kaldın kaç kilo verdin?bi de neler yapıyorsun?Galiba benim önce beyin olarak hazır olmam lazım.Onuda nasıl hazır etceksem.ama henüz hazır değil orası kesin....

canım ben 65 le hamile kaldım 95 le doğum yaptım 1 ay sonra 83 kiloydum ama hiç dikkat etmedim süt olsun diye habire yedim şimdi yaza dügün var o yüzen acil kilo vermem lazım. elimden geldiğince tatlıdan uzak duruyorum bide hamur işleri yemiyorum
ve sipora başladım inşallah daha çabuk gidicek.. bence sende yavaştan başla yoksa sonradan daha zor oluyo

kiloyu cok kafaya takiyorum ,olmayinca sinir olup yiyorum yemesem cok iyi olcak ya,lahana suyuna baslamayi düsünüyorum günde 2 bardak icip 5 günde 3 kilo verenler varmis ,aslnda korkuyorumda emziriken bisey olrmu diye ama kiloluda yasamak zor ,evden disari cikamiyorum ,insanlarin laflari cok incitiyor insani,gecen hastanede yatmisdik ogluma gecmis olsuna gelnelr aaa senin göbek kalmis gitmezki o diyorlar,dogum edeli 3 ay oldu dogumdan sonra toplam 15 kilom gitti ,daha ben neyapayim be insafsiz diceksin olmuyor ,birde siritarak aaa senin göbek gitmez artik demeleri yokmu.

canım benim kızım neredeyse 1 yaşına girmek üzere ben 2 aydır doğru dürüst rejim yapmaya başladım. ki hala emzirdiğim için diyetisyen eşliğinde yapıyorum. bebeğin için şuan anne sütü çok önemli hayatı boyunca şuan aldığı anne sütünün faydalarını görecek. şurda 4- 5 ay daha şişko gezeceksin belki. bebeğinin sağlığı buna değer. şuan için bence lahana suyu falan hiç düşünme. spor ile vermeye çalış. biraz daha büyüt bebeğini ondan sonra verirsin zaten kilolarını. kimsenin söylediği söz kendi yavrunun sağlığından önemli olamaz.

Selam hanımlar nasılsınız?

Bugün uyanır uyanmaz 1 bardak su içtim.Ardından bitki çayımı içtim.Sonra 1 saat 8 dk boyunca sporumu yaptım.

Kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir koyup yağsız tost yedim.Yanına 1 domates 1 salatalık,1 tutam maydonoz ,1 tutam kuru nane ve limondan olucan yağsız salata yedim.

Öğlen çorba ve salata yemeyi düşünüyorum.

Akşama da ıspanak yapmayı düşünüyorum.Yanınada yoğurt koyarım.

Aralarda elma grisini veya 2 tane diyet bisküvilerden birini yerim.

inşallah bu yaza zayıflamış olarak gireceğim hiç bu kadar kendimi güçlü hissetmemiştim kızlar sizden güç alıyorum :1hug:

Selam hanımlar nasılsınız?

Bugün uyanır uyanmaz 1 bardak su içtim.Ardından bitki çayımı içtim.Sonra 1 saat 8 dk boyunca sporumu yaptım.

Kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir koyup yağsız tost yedim.Yanına 1 domates 1 salatalık,1 tutam maydonoz ,1 tutam kuru nane ve limondan olucan yağsız salata yedim.

Öğlen çorba ve salata yemeyi düşünüyorum.

Akşama da ıspanak yapmayı düşünüyorum.Yanınada yoğurt koyarım.

Aralarda elma grisini veya 2 tane diyet bisküvilerden birini yerim.

canım menün iyi ama keşke et de olsaydı tam olurdu :kahve:

kızlar 65 kilo olmama sadece 3 kilo kaldı 10 yıldır 65 şi görmedim inşalah bu sefer çok heycanlım ya 3 kilom kaldı hihoyyyt

canım menün iyi ama keşke et de olsaydı tam olurdu :kahve:

Ispanağı belki çanakta köfte şeklinde yapabilirim.bunu fırında yapıyorum.Ispanağı yıkayıp doğradıktan sonra çiğ olarak kavuruyorum normalde haşlanıp kavruluyo ama ben çiğden kavuruyorum az yağda baharat olarak sadece pulbiber koyuyorum ıspanağa.Köfteyide normal köfte harcı gibi yapıyorum.Fırında köfteleri çanak şeklinde ortaları oyuk şekilde az pişirdiktan sonra ıspanakları koyuyorum onlarlad biraz pişince üzerine kaşar koyuyorum miss gibi yemeğimiz hazır oluyo

Ispanağı belki çanakta köfte şeklinde yapabilirim.bunu fırında yapıyorum.Ispanağı yıkayıp doğradıktan sonra çiğ olarak kavuruyorum normalde haşlanıp kavruluyo ama ben çiğden kavuruyorum az yağda baharat olarak sadece pulbiber koyuyorum ıspanağa.Köfteyide normal köfte harcı gibi yapıyorum.Fırında köfteleri çanak şeklinde ortaları oyuk şekilde az pişirdiktan sonra ıspanakları koyuyorum onlarlad biraz pişince üzerine kaşar koyuyorum miss gibi yemeğimiz hazır oluyo

bende isterim cokacimcoook

Bu arada ben sebzelerin içinde et sevmiyorum ama bu köfteye çok yakışıyor.Eti genellikle beyaz tercih ediyoruz.

Tavuğuda şöyle yapıyorum ilk önce tavukları yıkayıp süzüyorum sonra üzerine sadece pul biber ve tuz döküyorum biraz buzdolabında bekletiyorum ardından fırın tepsisine pişirme kağıdı yerleştiriyorum ve tavuklarıda onun üzerine koyuyorum yaklaşık 45 dakikada hazır oluyo ve çok lezzetli oluyo üstelik hiç yağ koymuyorum çünkü aynı mangalda pişmiş gibi oluyo tavuklar

Back
X