hamile kalmayimi düsünüyosun
yok canım monaroza21 i 2009 kasım anneleri topiğinden biliyorum da burda da görünce sordum.yakında 4 aylık olacak bi bebeğim var.Bi de sezeryanla doğum yaptığım için hamile kalmam şu aralar uygun olmaz....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen kaç kilo ile hamile kaldın kaç kilo verdin?bi de neler yapıyorsun?Galiba benim önce beyin olarak hazır olmam lazım.Onuda nasıl hazır etceksem.ama henüz hazır değil orası kesin....
kiloyu cok kafaya takiyorum ,olmayinca sinir olup yiyorum yemesem cok iyi olcak ya,lahana suyuna baslamayi düsünüyorum günde 2 bardak icip 5 günde 3 kilo verenler varmis ,aslnda korkuyorumda emziriken bisey olrmu diye ama kiloluda yasamak zor ,evden disari cikamiyorum ,insanlarin laflari cok incitiyor insani,gecen hastanede yatmisdik ogluma gecmis olsuna gelnelr aaa senin göbek kalmis gitmezki o diyorlar,dogum edeli 3 ay oldu dogumdan sonra toplam 15 kilom gitti ,daha ben neyapayim be insafsiz diceksin olmuyor ,birde siritarak aaa senin göbek gitmez artik demeleri yokmu.
Selam hanımlar nasılsınız?
Bugün uyanır uyanmaz 1 bardak su içtim.Ardından bitki çayımı içtim.Sonra 1 saat 8 dk boyunca sporumu yaptım.
Kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir koyup yağsız tost yedim.Yanına 1 domates 1 salatalık,1 tutam maydonoz ,1 tutam kuru nane ve limondan olucan yağsız salata yedim.
Öğlen çorba ve salata yemeyi düşünüyorum.
Akşama da ıspanak yapmayı düşünüyorum.Yanınada yoğurt koyarım.
Aralarda elma grisini veya 2 tane diyet bisküvilerden birini yerim.
rejimdeyken kahvaltıda ne yiyorsunuz arkadaşlar veya ne yediniz?
benim kahvaltım genelde
1 fincan yeşil çay
2 dilim ekmek
beyaz peynir
5 adet zeytin
haftada 1veya 2defa haşlanmış yumurta
canım menün iyi ama keşke et de olsaydı tam olurdu![]()
benimkide böyle sayılır,ben domates salatalıkta yiyorum.
Ispanağı belki çanakta köfte şeklinde yapabilirim.bunu fırında yapıyorum.Ispanağı yıkayıp doğradıktan sonra çiğ olarak kavuruyorum normalde haşlanıp kavruluyo ama ben çiğden kavuruyorum az yağda baharat olarak sadece pulbiber koyuyorum ıspanağa.Köfteyide normal köfte harcı gibi yapıyorum.Fırında köfteleri çanak şeklinde ortaları oyuk şekilde az pişirdiktan sonra ıspanakları koyuyorum onlarlad biraz pişince üzerine kaşar koyuyorum miss gibi yemeğimiz hazır oluyo