• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bende dün regl oldum ama daha önceleri tatlı isterdim iştahım daha açık olurdu bu sefer öyle olmadı kilo vermeyede devam ettim üsttelik zemuszemus

hayelcim ne güzel ya bende de öyle olsa keşke.

hugocuk kolay gelsin canım bu bahar temizliği bize de lazım ama hiiç canımız istemiyor bakalım napıcaz :s

arkadaşlar varya resmen öldüm yorgunluktan. bahar temizliğine başladım. ama ara koridroda koşu bandı vardı. kapıdan girince göze batıyodu diye aldım onu küçük odaya. mübarek öyle ağırki. küçük odadan koltuk ve bi çekyat çıkarayımda araya koyayım dedim. valla çekyat kapıdan çıkmadı. eşim işte. zaten olsada yardım etmez sağolsun. suyunu bile benden ister. bu sefer çektayın ve koltuğun yan kısımları sükülüp takılıyo. onları söktüm. ittir kaktır getirdim araya ama bu seferde koşu bandı kapıdan sığmadı. onu ittire kaktıra soktum. ev darmadağan oldu resmen. onu topladım sildim süpürdüm derken anca oturdum. sabah

kolay gelsin canım.ayyy benide bekliyor temizlik haftasonu artık çalışınca böyle oluyor.ertelemek zorundayız.kaydirigubbakcemile4

bende aslında halı temizlemeye vermek istiyodum ama yakın bi arkadaşım vermiş. neyse temizlendi diye eve getirmişler bakmış hiç yıkanmamış. sonra aramış halı yıkama fabrikasını demişki böyle böyle. eve gelip halıyı alıp yine gitmişler. sonra getirmişler arkadaş bi bakmışki halı yine pis ama bu seferde parfüm sıkıp yollamışlar :roflol: ondan güvenemiyorum. kendim temizledim geçen yaz. kirçözle falan bastıra bastıra tertemiz oldu resmen ışıldadı. bu senede öyle yapacağım. kirçöz ve deterjanla süper oluyo. ya okul üniversite derken ben ev işlerinden bayağı uzak kaldım pek bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum kızlar halıları en iyi temizleyen deterjan falan hangisi bilen varmı. siz halı yıkarken ne kullanıyodunuz. arap sabunu iyi temizliyomu. bana bi yol gösterin kızlar. halı yıkarken bastıra bastıra yıkıyoruzya ondan kol kasları acayip çalışıyo kızlar. vücutta öyle. dedimya resmen ter aktı vücudumdan spora gerek kalmadı bugün.

Hugocuk ne güzel,yerin varsa en güzeli kendin temizlemek halıyı.arap sabunu ve bitkisel efsun diye deterjan lar oluyo onlar güzel yıkıyor.

bende aslında halı temizlemeye vermek istiyodum ama yakın bi arkadaşım vermiş. neyse temizlendi diye eve getirmişler bakmış hiç yıkanmamış. sonra aramış halı yıkama fabrikasını demişki böyle böyle. eve gelip halıyı alıp yine gitmişler. sonra getirmişler arkadaş bi bakmışki halı yine pis ama bu seferde parfüm sıkıp yollamışlar :roflol: ondan güvenemiyorum. kendim

ariel leke çıkarıcı ile yıka hatta lekeli yerlerine dök ve biraz beklet.muhteşem temizliyor.pırıl pırıl olur halıların

sağolun canlarım. dediklerinizi yapacağım. ben halılarımı banyoda yıkıyorum. seriyorum yere. fırçayla fırçala babam fırçala. geçen sene normal elde yıkama deterjanıyla kir çöz kullanmıştım gayet iyi temizlemişti. halılarım tüylü çoğu. şu saggy koleksiyonu olandan. çok memnunum ama durularken çok zor oluyo. tüylü olduğundan heralde köpürdükçe köpürüyo mübarek. heralde geçen sene iyi durulayamamışım uç kısımları farklı bi rekdeydi :roflol: eşimde diyo yaw ne olmuş bu halıya diye hiç ses etmedim. evde kaloriferler hala yanmıyo kızlar ama hava eskisi kadar soğuk değil. 1 haftadır temizlik yapamamıştım. öyle büyütüyodumki gözümde temizliği. ama baktım olmayacak ucundan başladım. tüller, perdeler, halılar kaldı. birde mutfak var. yarın sabah 6 da kalkar kalkmaz kahvaltımı yapıp hemen mutfağa gireceğim. mutfak bittimi halıları hergün bi tane yıkasam yine olur. ya birazda spor oluyo böyle. iyi oluyo. evde tertemiz oluyo

naber betül bittimi işin. ben bugünlük bitirdim. diyetin nasıl gidiyo. kaçamak yaptınmı bu hafta

arkadaşlar belki bilirsiniz ama ben yinede burda anlatmak istiyorum. uzmanlara göre bahar sendromu yüzünden çok kilo alınabiliyomuş. bahar sendromu herkeste görülen bi durum. özellikle ya iştah açılması yada iştah kapanması şeklinde oluyor. bende eskiden çok olurdu. bahar geldimi uff kızartma, lahmacun. pide falan ne varsa canım isterdi. günlerce hep yemek düşünüyodum. sonra geçiyodu ama bu durum bayağı sürüyodu yaklaşık 1 ay falan. eee bu sürede alınan kilolarda cabası. o yüzden özellikle bu bahar döneminde çok dikkatli davranmalıyız kızlar. kaçamaklara 2 ay kadar falan ara verin derim çünkü iştah sendromdan dolayı açılabilir ve kaçamaklar 1 gün değil daha uzun süre yapılabilir. diyet yapmak canınız istemez. aman dikkat arkadaşlar. özellikle benim gibi bu sendromu daha önce yaşamış tecrübeli arkadaşlar bilirler. ben bu dönemde eğer diyetteysem ve kaçamak yapmadıysam gayet rahat geçiyo ama diyette değilsem vay halime. yemekten başka bişey düşünemiyorum. bir kere bile kaçamak yapıp pizza, pide falan yesem hoop ertesi gün yine canım bişey yemek istiyo.

ne güzel canım demekki etrafındakilerin çenesini kapatacaksın süper. bahar srndromuna dikkat canım

yani bahar yorgunluğu. halsizlik uyku gibi belirtileri oluyo. bu dönemde iştahta açılıyo yada kapanıyo

Back
X