• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hanımlar.. bugün çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim bunu.. sabah diyetisyen randevum vardı.. onun tartısına göre 1 ayda 3 kilo 700 gram vermişim. yaptığı ölçümleri karşılaştırıp bu kiloyu yağdan verdiğimi bunun çok önemli olduğunu söyledi..
sanırım yaptığım yürüyüşlerin bu konuda etkisi büyük :lepi:

hedef kiloma daha epey olsada bu motivasyon bana iyi geldi.. umarım sizlerde yüksek morallerle spora ve yediklerinize dikkat etmeye devam ediyorsunuzdur.. :dance:

:enbuyukkk:

Hanımlar.. bugün çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim bunu.. sabah diyetisyen randevum vardı.. onun tartısına göre 1 ayda 3 kilo 700 gram vermişim. yaptığı ölçümleri karşılaştırıp bu kiloyu yağdan verdiğimi bunun çok önemli olduğunu söyledi..

hedef kiloma daha epey olsada bu motivasyon bana iyi geldi.. umarım sizlerde yüksek morallerle spora ve yediklerinize dikkat etmeye devam ediyorsunuzdur.. :dance:

:enbuyukkk:

çok sevindim canım. işte sabreden ve spor yapıp diyet yapan mükafatını alıyo demekki. gayet güzel. yağ vermişsin. aynen devam canım. ben diyetisyene gitmiyorum çünkü çok bilgi sahibiyim bu konuda. daha önce gittim konuştum diyetisyenle bilgilerim karşısında şaşırdı ve sana diyet vermeme gerek yok demişti. bende 6 kilo verdim. hala devam. vücudum gayet iyi. kaslarım belli oluyo artık. gayet memnunum. bi ayda 6 kilo daha verirsem süper olurum ama acelem yok. heralde haziran başına süper olucam bu gidişle

slm kızlar çok canım sıkkın çok
bi tartılayım dedim spora başladım ya merakettim
verdimmi diye bide ne göreyim 76 olmuşum kilo almışım offfffffff offfffffffff
senağlamasenağlamasenağlama

canını sıkma,belkide hareketsiz kamışsındır bu hafta yada biraz yeme düzenini değiştirmişsindir.kilo verirken moral önemli.çok sık tartınma bence. :1hug:

şo diyet yapıp iki haftada 5 kilo vermek gibi düşüncem yok. zaten büyük oranda kas veririm o zaman. dolayısyla şok diyet bitince gene kas alırım boşuna olur. bende uzun zamanda sağlıklı ve az kas kaybıyla zayıflamak istiyorum. zaten bi göbek kaldı o da gittimi benim işim tamamdır. sırtımdan kurtuldum artık. bacaklarım, sırtım ve kol ve göğüs kaslarım artık belli olduğundan demekki oralarda yağ çok azalmış demekki. azalmasa kaslar belli olmazdı. bi göbek kaldı. belimde şekillendi. o da yağ yakarak gittimi bitti işim. ama tabi meski alışkanlıklara dönmek yok. insülini çıkaran yiyeceklerden hep uzak duracağımki iştahım açılmasın. sporada bi ömür devam

bi ömür zayıf kalmanın bi bedeli var malesefki. keşke kilo verince iş bitseydi ama bitmiyo malesef bi ömür insülini dengede tutmak ve sporda şart. off off. ekşke yedikçe zayıflasaydık ya.

tebrik ederim.bende diyetisyenle 1 ayda 3 kilo vermiştim.sabırla ve azimle hepsi oluyor.

çok sevindim canım. işte sabreden ve spor yapıp diyet yapan mükafatını alıyo demekki. gayet güzel. yağ vermişsin. aynen devam canım. ben diyetisyene gitmiyorum çünkü çok bilgi sahibiyim bu konuda. daha önce gittim konuştum diyetisyenle bilgilerim karşısında şaşırdı ve sana diyet vermeme gerek yok demişti. bende 6 kilo verdim. hala devam. vücudum gayet iyi. kaslarım belli oluyo artık. gayet memnunum. bi ayda 6 kilo daha verirsem süper olurum ama acelem yok. heralde haziran başına süper olucam bu gidişle

yaza fıstık gibi giricez bu gayretimizle inşallah..kaydirigubbakcemile4

ben bu hafta biraz daha sıkıyorum kendimi akşamları iş çıkışında yürüyorum.40 dk sürüyor yolum.2 litre su içiyorum.birde walk at time cdye çektim eve gidince 1 saat onu yapıcam diyorum ama kısmet olmuyor.başlıycam inşallah.eşimle iddalaştık.65 olunca yeni bi kot pantolan alıcak bana...60 oluncada 3 tane elbise:)

eşim zayıfladığımı farkedince bana eşofman takımı ve spor ayakkabı aldı. bende iyice zayıflayayım kot pantolon ve spor tarzda tişörtler alıp gezeceğim. kiloluken tüm kıyafetler sıkıyodu resmen bunalıyodum içinde. beli sıkan pantolonlardan fenalık geldi. ya resmen kottan nefret eder olmuştum. bi zayıflayayım böyle rahat spor giyeceğim. ferah ferah. zate eşim vücut hatlarını göstern şeyler giymeme izin vermiyo. kıskançtır az. bende elbise alacağım. şöyle bembeyaz balon kollu olsun. içinde manken gibi durayım. inşallah bu yaz giyeceğim

bu yaz sanırım kısa taytlar ve uzun tunikler moda olacak.bunları giymek için zayıflamam lazım.yoksa eşim tayta izin vermiyor.aslında ileri görülü biri ama taytın yakışmayacağını düşünüyo olabilir.ama bana bunu söylemeye cesaret edemiyor.ben bi zayıflayayımda giyiniyimde oda görsün..giyenlerde neyim eksik....kilom eksik olsun :)

slm arkadaşlar siteye bugün üye oldum aslında üye olmadan da takip ediyodum ama kısmet bugüneymiş. malesef bende 78 kiloyum ve bugün hayırlısıyla diyete başladım.önümüzdeki günlerde neler yaptığımı yazacağım ama çok iradeli olduğum söylenemez bu yüzden motivasyon için desteklerinizi bekliyorum...herkese sağlıklı günler...

slm arkadaşlar siteye bugün üye oldum aslında üye olmadan da takip ediyodum ama kısmet bugüneymiş. malesef bende 78 kiloyum ve bugün hayırlısıyla diyete başladım.önümüzdeki günlerde neler yaptığımı yazacağım ama çok iradeli olduğum söylenemez bu yüzden motivasyon için desteklerinizi bekliyorum...herkese sağlıklı günler...

slm kızlar ben de geldim.bu arada hoş geldin a.s. cemrem_

selam kızlar sabah babam bana "sen iyice zayıfladın küçülüp gittin" diyince sevindim tabi ne güzel bana bi moral veren varr diye :) abim "yeter zayıflama daha da zayıflarsan evlenirsin kaçırırlar seni" dedi :D annemin de çok moral verdiğini söyleyemem, neyse bu hafta çok dikkat edemedim 2 gün yüryüş yapmadım ama akşam çıktım biraz dışarı yine dans falan ettim evde, bugün de çıkarım inşallah yaa işte bende son durum böylee :)

canım moral verselerbi vermeseler bi zaten.eşimde bana ne dedi kulaklarıma inanamadım.sen hareketsizsin ondan kilo aldın.hadi buyur burdan yak.ben dogum yapalı 5 ay oldu.iki çocuk oturmamın imkanı varmı hep ayaktayımzaten.sanki dogum yapmamışımda öle otura otura almışım gibi.çıldırttı beni.alsanaalsanasmile

betülcüm bana da aynısı diyor annem evde 5 dk oturduğum yoktur sürekli bi işim olur ona rağmen bilgisayara baktığıma karışır hareketsizsin tembelsin iş görmezsin bilmem ne (halbuki tüm ev benden sorulur) neyse çok da ayrıntıya girmek istemiyorum kendi ailemde destek olanların yanında köstek olanlar da var.

olsun iyi destekte lazım kötü destekte hırs yapar zayıflarız hep beraber.sanki onlar hiç kilo almayacak gibi yapıyolar ya neyse.bi zayıflayalımda millet ne derse desin.hadi hadi hadi .sositososito

tatlım zaten bizde herkes kilolu sempatiksalakcinni babam zayıfladı bi ama onunda 1.90 boyu var 90 küsür kilo, abim de aynı boyda ama onun kilosu daha fazla. ama ben hırslıyım azimliyim zayıflıcam tüm anti-arzuculara inat sempatiksalakcinni şaka bir yana kendim için zayıflıyorum ben hayatımda ilk kez kendim için bişey yapıyorum bunu da yarım bırakamam :D

bence boylarına göre çokta kilolu degiller ama tabi görmeden varsayım benimki.gerçekten zayıflamak sırf kendimize olan bi iyilik.o yüzden başkasına küsüp bırakmamak lazım.ben mesela eşim e kızınca yapmıyorum uleyyn.:roflol:. kilo alıcam inat degilmi diyorum.ama bakıyorum.hiçte oralı olmuyo.bende hemen diyete devam .tabi

bence boylarına göre çokta kilolu degiller ama tabi görmeden varsayım benimki.gerçekten zayıflamak sırf kendimize olan bi iyilik.o yüzden başkasına küsüp bırakmamak lazım.ben mesela eşim e kızınca yapmıyorum uleyyn.:roflol:. kilo alıcam inat degilmi diyorum.ama bakıyorum.hiçte oralı olmuyo.bende hemen diyete devam .tabi[/QUO

birde betülcüm benim eşim diyetteyken istiyor ki bir lokma bişey yemeyeyim.ben ona anlatıyorum bak canım metobolizma çalışmalı bu yüzden yedim.ayrıca içim kıyılıyor diyorum ama nafile anlamıyor. o zaman bende sinirleniyorum.inadına yiycem diyorum ama olmuyor işte.

Back
X