Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar.. bugün çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim bunu.. sabah diyetisyen randevum vardı.. onun tartısına göre 1 ayda 3 kilo 700 gram vermişim. yaptığı ölçümleri karşılaştırıp bu kiloyu yağdan verdiğimi bunun çok önemli olduğunu söyledi..
sanırım yaptığım yürüyüşlerin bu konuda etkisi büyük :lepi:
hedef kiloma daha epey olsada bu motivasyon bana iyi geldi.. umarım sizlerde yüksek morallerle spora ve yediklerinize dikkat etmeye devam ediyorsunuzdur.. :dance:
:enbuyukkk:
slm kızlar çok canım sıkkın çok
bi tartılayım dedim spora başladım ya merakettim
verdimmi diye bide ne göreyim 76 olmuşum kilo almışım offfffffff offfffffffff
senağlamasenağlamasenağlama
Hanımlar.. bugün çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim bunu.. sabah diyetisyen randevum vardı.. onun tartısına göre 1 ayda 3 kilo 700 gram vermişim. yaptığı ölçümleri karşılaştırıp bu kiloyu yağdan verdiğimi bunun çok önemli olduğunu söyledi..
sanırım yaptığım yürüyüşlerin bu konuda etkisi büyük :lepi:
tebrik ederim.bende diyetisyenle 1 ayda 3 kilo vermiştim.sabırla ve azimle hepsi oluyor.
çok sevindim canım. işte sabreden ve spor yapıp diyet yapan mükafatını alıyo demekki. gayet güzel. yağ vermişsin. aynen devam canım. ben diyetisyene gitmiyorum çünkü çok bilgi sahibiyim bu konuda. daha önce gittim konuştum diyetisyenle bilgilerim karşısında şaşırdı ve sana diyet vermeme gerek yok demişti. bende 6 kilo verdim. hala devam. vücudum gayet iyi. kaslarım belli oluyo artık. gayet memnunum. bi ayda 6 kilo daha verirsem süper olurum ama acelem yok. heralde haziran başına süper olucam bu gidişle
slm arkadaşlar siteye bugün üye oldum aslında üye olmadan da takip ediyodum ama kısmet bugüneymiş. malesef bende 78 kiloyum ve bugün hayırlısıyla diyete başladım.önümüzdeki günlerde neler yaptığımı yazacağım ama çok iradeli olduğum söylenemez bu yüzden motivasyon için desteklerinizi bekliyorum...herkese sağlıklı günler...
bence boylarına göre çokta kilolu degiller ama tabi görmeden varsayım benimki.gerçekten zayıflamak sırf kendimize olan bi iyilik.o yüzden başkasına küsüp bırakmamak lazım.ben mesela eşim e kızınca yapmıyorum uleyyn.:roflol:. kilo alıcam inat degilmi diyorum.ama bakıyorum.hiçte oralı olmuyo.bende hemen diyete devam .tabi[/QUO
birde betülcüm benim eşim diyetteyken istiyor ki bir lokma bişey yemeyeyim.ben ona anlatıyorum bak canım metobolizma çalışmalı bu yüzden yedim.ayrıca içim kıyılıyor diyorum ama nafile anlamıyor. o zaman bende sinirleniyorum.inadına yiycem diyorum ama olmuyor işte.