• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşime aşkam fırın makarma yapıcam. kendimede fırında yağsız bol maydonoz ve dereotlu kabak mücveri yapıcam. kepek un koyarım azda. akşam yoğurtla yerim. öğlende kepek ekmeği ve ton balığı yiyicem bugün

ohh ne güzel yapmışız valla. ben zayıflasamda burdayım. 60 kilo olana kadar burdayım kızlar. 60 olursam arada uğrarım burası moral veriyo bana

eşimin çenesinden kurtuldumya ohh valla çok rahatladım. arık kilo konusunda sesi kesildi valla. hatta ben açınca susar yaptıklarımın ve bilgilerimin farkındaya pusuyo şimdi kedi gibi oldu ama kötükedihüso

ohh ne güzel yapmışız valla. ben zayıflasamda burdayım. 60 kilo olana kadar burdayım kızlar. 60 olursam arada uğrarım burası moral veriyo bana

Evet evet iyi oldu göbüşüm indi aynalarla yavaş yavaş barışır hale geldim

Benim hedefim şuan için 65 ama 65 i gördüğüm anda 60 için mücadele vericem inşallah.

Neyse kızlar ben kaçıyorum sporumu yapıcam size güzel paylaşımlar

arkadaşlar eşim 180 boyunda. kilosu 85. çocukken tam 4 sene hayak yapmış. resmen fil gibi yer. evlenmeden 75 kiloydu ve çok zayıftı. ama evlenince 85 oldu. ama inanın 1 gram yağ yok. yaşı 35 oldu. ve hala resmen manken yani. ve 10 kilo alınca süper oldu. o kadar çok yürürkü yanında eskiden yorulurdum. yağa takıktır kilodan nefret eder ve özellikle bayanda kiloya sinir olur. çok çketim bu konuda. neyse hep der askerde 2 tane tüfek elinde koşarmıştı. aslında varya en güzeli askeri eğitim resmen 1 ayda maken olunur ama malesef bu imkanımız yok. ben bi ara koşarken sırt çantası takıyodum içine 6 kiloluk dumbellerimide koyardım çok işe yarıyo. yada ayaklara sporcuların kullandığı kum torbaları var. ayaklara takılıyo. onlarda işe yarar. zayıflama duran zamanlarda çok etkili oluyo. evim soğuk kaloriferler bi yansın hemen yine sırt çantama ağırlık koyup koşacağım. daha önce yapmıştım ve 1 haftada inanılmaz inceltmişti beni. tabi sporu yarım bırakmasayıdm daha iyi olurdu ama olsun hata yapa yapa buldum doğru yolu. evde sırt çantasına koyun biraz ağırlık pet cola şişeleri bile olabilir. suyla doldurun içini. koyun sırt çantasına ve yolda yada evde koşu bandında tempolu yürüyün yada yürüyün yada benim gibi koşun süper olursunuz 1 haftada. evde dans eden yada şu yürü incel programını uygulayan arkadaşlarımızda ayaklarına spor ürünleri satan yerlerden ayağa takılan kum torbalarından alıp yapabilirler süper olur

slm kızlar çok canım sıkkın çok
bi tartılayım dedim spora başladım ya merakettim
verdimmi diye bide ne göreyim 76 olmuşum kilo almışım offfffffff offfffffffff
senağlamasenağlamasenağlama

arkadaşlar ben bi ara şu maraton koşucularının nasıl karnı dümdüz diye merak ettim ve bi sitede buldum. ağırlıkla yani dumbelle mekik çekiyolar. hele bi göbişler insin size o siteyi söyleyeceğim bi ara yaptım çok işe yaradı ama daha şuanda zor olur hepiniz için. dahada zayıflayın onları bi yapın bakalım dümdüz karın nasıl olurmuş görün. süper hareketler ve çok zor. mekik neki. aama 1 haftada 1 gün ara verilmek şartıyla yapılınca vücut o zor hareketleri yapıyo. pilates neki valla vrya resmen dümdüz ediyo. yurdışında yabancı antrenörler maraton koşucularına yaptırıyomuş. ve o hareketler içinde bi hareket varki bunu dünyada 2 yada 3 kadın yapabiliyomuş düşünün yani. ben deneyemedim çünkü duvara asılı bi sopa olması gerek o hareket için.

slm kızlar çok canım sıkkın çok
bi tartılayım dedim spora başladım ya merakettim
verdimmi diye bide ne göreyim 76 olmuşum kilo almışım offfffffff offfffffffff
senağlamasenağlamasenağlama

bak canım yediklerine dikkat ediyosan kilo almazsın tamamı. eskisi gibi yemiyosundur ama spora başladım dedin. kasın artıyo yani. dolayısıyla tartıda ağır çekersin. ben neden tartıda kolay kilo veremiyorum bu yüzden işte çünkü kaslarım artıyo. bu aslında süper bişey sevinmen gerek. demekki doğru spor yapıyosunki kasların artıyo. vücudunda mutlaka değişiklik vardır. tartıya takmayın vücuda bakın. kilo alman eğer beslenmeni bozmadıdıysan mümkün değil. mutlaka yağ kaybediyosundur

arkadaşlar ben bi ara şu maraton koşucularının nasıl karnı dümdüz diye merak ettim ve bi sitede buldum. ağırlıkla yani dumbelle mekik çekiyolar. hele bi göbişler insin size o siteyi söyleyeceğim bi ara yaptım çok işe yaradı ama daha şuanda zor olur hepiniz için. dahada zayıflayın onları bi yapın bakalım dümdüz karın nasıl olurmuş görün. süper hareketler ve çok zor. mekik neki. aama 1 haftada 1 gün ara verilmek şartıyla yapılınca vücut o zor hareketleri yapıyo. pilates neki valla vrya resmen dümdüz ediyo. yurdışında yabancı antrenörler maraton koşucularına yaptırıyomuş. ve o hareketler içinde bi hareket varki bunu dünyada 2 yada 3 kadın yapabiliyomuş düşünün yani. ben deneyemedim çünkü duvara asılı bi sopa olması gerek o hareket için.

canım aman belini melini inciltmede ters hareketlerle.

slm hugocum canım ya benım adetım 11 gün geciyordu az önce test yaptım hamileyimmm

amanın ne güzel yihuu bebişin olacak. bu hamilelik döneminde diyetisyen kontrolunde beslen canım. o ne derse yap emi. yürüyüş yaparsın artık. hamilelikte az kilo alırsın diyetisyene gidersen ve doğumda verirsin bebişinde sağlıklı olur

yok canım bel için ağırlık çalışılmıyo. göbek için çalışılıyo. daha önce yaptım ben dur size siteyi diyeyimde kendiniz bakın

şimdi siteye girmek istedim ama site yenileniyomuş arkadaşlar şans işte neyse sonra bakar derim size

bak canım yediklerine dikkat ediyosan kilo almazsın tamamı. eskisi gibi yemiyosundur ama spora başladım dedin. kasın artıyo yani. dolayısıyla tartıda ağır çekersin. ben neden tartıda kolay kilo veremiyorum bu yüzden işte çünkü kaslarım artıyo. bu aslında süper bişey sevinmen gerek. demekki doğru spor yapıyosunki kasların artıyo. vücudunda mutlaka değişiklik vardır. tartıya takmayın vücuda bakın. kilo alman eğer beslenmeni bozmadıdıysan mümkün değil. mutlaka yağ kaybediyosundur

inşallah dediğin gibidir canım yaaa

Back
X