Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bizlesin kateciğim merak etme senin gitmene izin vermeyiz
ohh ne güzel yapmışız valla. ben zayıflasamda burdayım. 60 kilo olana kadar burdayım kızlar. 60 olursam arada uğrarım burası moral veriyo bana
Anacım siz öyle dalmışsınızki kendi aranızda muhabbete beni görmediniz bile :umursamaz:
Dahada bu topiğe gelmem![]()
slm kızlar çok canım sıkkın çok
bi tartılayım dedim spora başladım ya merakettim
verdimmi diye bide ne göreyim 76 olmuşum kilo almışım offfffffff offfffffffff
senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar ben bi ara şu maraton koşucularının nasıl karnı dümdüz diye merak ettim ve bi sitede buldum. ağırlıkla yani dumbelle mekik çekiyolar. hele bi göbişler insin size o siteyi söyleyeceğim bi ara yaptım çok işe yaradı ama daha şuanda zor olur hepiniz için. dahada zayıflayın onları bi yapın bakalım dümdüz karın nasıl olurmuş görün. süper hareketler ve çok zor. mekik neki. aama 1 haftada 1 gün ara verilmek şartıyla yapılınca vücut o zor hareketleri yapıyo. pilates neki valla vrya resmen dümdüz ediyo. yurdışında yabancı antrenörler maraton koşucularına yaptırıyomuş. ve o hareketler içinde bi hareket varki bunu dünyada 2 yada 3 kadın yapabiliyomuş düşünün yani. ben deneyemedim çünkü duvara asılı bi sopa olması gerek o hareket için.
slm hugocum canım ya benım adetım 11 gün geciyordu az önce test yaptım hamileyimmm
slm hugocum canım ya benım adetım 11 gün geciyordu az önce test yaptım hamileyimmm
bak canım yediklerine dikkat ediyosan kilo almazsın tamamı. eskisi gibi yemiyosundur ama spora başladım dedin. kasın artıyo yani. dolayısıyla tartıda ağır çekersin. ben neden tartıda kolay kilo veremiyorum bu yüzden işte çünkü kaslarım artıyo. bu aslında süper bişey sevinmen gerek. demekki doğru spor yapıyosunki kasların artıyo. vücudunda mutlaka değişiklik vardır. tartıya takmayın vücuda bakın. kilo alman eğer beslenmeni bozmadıdıysan mümkün değil. mutlaka yağ kaybediyosundur
slm hugocum canım ya benım adetım 11 gün geciyordu az önce test yaptım hamileyimmm[/QUOT
tosti tebrikler canım.darısı benimde başıma inşallah ve isteyen herkese kısmet etsin rabbim.ne kadar oldu evleneli