Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tosti kasların gayet belirginmi. göbek. bacak, kol kasların ilk bakışta belli oluyomu
canım tabagına az yemek koy 5 kasıgı gecmesın
corba kasıgı canım bır kase corba iç diger yemeklerden 4 yad 5 kasık ye ekmek bır dilimden fazka yeme bırde yatarken bır kıvı ye üzerıne 2 bardak su iç bagırsakları temızlıyor
bu gün kendimi cezalandırıp çok azmı yesem diye düşünüyorum bilmiyorumkismile ama bu seferde yeme şeklimi bozmuş olucam.
ekmek az yediysen yağ azsa sorun değil bence. sporda yapıyosan eğer. kasların ihtiyacı olan proteini almışsın. kızlar bakın yemekler kilo aldırmaz yada zayıflamaya engel olmaz. düzenli öğün atlamamak şartıyla. zayıflama gün içinde alınan kaloriyle bağlantılıdır. gün içinde spor yapılmıyosa eğer 1500 kalori alındıysa zaten akşam yenmese bile zayıflama olmaz. çünkü diyette zaten spor yoksa metabolizma yavaşlar. örneğin mekik gibi şeyler her ne kadar zor olsada çok kalori harcatmaz ve metabolizmayı hızlandırmaya koşu, yüzme, yrüyüş kadar faydası olmaz. metabolizma diyette hemen hemen yarı yarıya yavaşlar arkadaşlar. dolayısıyla diyet yapıyorum eskisinden daha az yiyorum zayıflarım dersek hata olur. çünkü nekadar az yersek o kadar metabolizma yavaşlar hastalık olarak algılar ve yavaşlar. o yüzden günlük protein, karbonhidrat ve yağlar ihtiyaç kadar alınmalı ve yavaşlayan metabolizma hızlandırılmalıdır. örneğin eskisi gib yiyerek ama hergün spor yaparak zayıflamak mümkündür. çünkü eskiden 2000 kalori yakan vücut spor sayesinde daha çok yakar ve zayıflar ama bu çok olmaz. istediğimiz kiloya inmek için diyet ve artı hergün spor şart malesef. örneğin ben eğer günlük hiçbişey yapmasam 1500 kalori yakarım. ama sporla 2500 gerekli. 2500 kalori alırsam eğer şuanki kilomu korurum. ama spor yapmasam ancak 1500 kalori yakabilirim. sadece diyet yapsam örneğin 1200 kalorilik bi diyet yapsam yine sporsuz zayıflayamam çünkü metabolizma hızm diyette sporsuz düşer. dolayısıyla belki 1200 kalorilik bi diyet beni zayıflatmaz. ama ben zaten 1500 kaloriyi bulmayan bi diyet yapıyorum. günlükte 2500 kalori gerek kilomu korumak için çünkü spor kalori ihtiyacımı arttırıyo. dolayısıyla zayıflıyorum. ayrıca koşarken 20. dakikadan 45. dakikaya kadar yaktığım gerçek yağıda göz ardı etmemek gerek. elbette sadece bu dönemde yağ kaybetmiyorum kasta ister istemez gidiyo ama spor kas oranımı arttırıyo. bi düzen söz konusu. metabolizma çok akıllıdır. ne kadar az yesek o da o kadarıyla idare etmeye uğraşır çünkü metabolizma bişey kaybetmek istemez hastalık olarak algılar ve direk koruma moduna geçer. karaciğer diyet süresince arada yapılan kalorili ve yağlı kaçamakları depo eder ve tekrar diyet düzenine geçildiğinde bu depo ettiği yağları kullanır. metabolizmanın bu durumunu değiştirmek için spor şart ve diyet. ama ihtiyaçlar alınmalı temel olarak. hergün mutlaka kalsiyum alınmalı çünkü kalsiyum yağ yakımını hızlandırır. yani yoğurt süt peynir, kaslar için protein, alınmalı mutlaka. kas kaybı olduğunda tartıda çok daha çabuk kilo vermiş gözükürüz aslında verilen kastır yağ değil ve normal beslenmeye geçince giden kaslar tekrar geri gelir ve kilo aldık sanırız işin aslı öyle değil. bi ayda 10 kilo verip 1 ayda 10 kilo almak kolay mümkün değildir. kilo kolay alınmaz. ama siz eğer yağdan çok kas verdiyseniz diyette diyet bitince kası geri alacağınızdan dolayı elbette 10 kilo aldım sanırsınız
asla ceza yok unutma. hem o yağı zaten yemekte genel larak kullandın. eşinle paylaşın canım. anladınmı 1 kaşık yağı kendi başına almadın. ayrıca cezalandırırsan metabolizmada seni cezalandırır ve yavaşlar boşuna kürek çekersin. hem zaten yağı azmış yemeğin dolayısıyla insülini çıkarmaz. iştahın açılmaz. korkma tamammı. öğün atladığın anda metabolizman yavaşlar. zaten dün o kadar temizlik yaptın metabolizman gayet güzel çalıştı. bugünde 3 ana 2 ara öğün beslen 1 saat dans et yürü falan sevdiğin bişeyi yap yeter